25 år!!!

Det är ingen vanlig dag för det är J:s födelsedag hurra, hurra, hurra!! Kan ni tänka er idag fyller min älskling 25 år. Fan vad tiden går fort, bara hälften kvar till 50. Börjar bli gammal haha ;)
Han hariaf fått en väldigt snygg skjorta å en piké som jag sprang in på NK å köpte när jag hade rast igår från jobbet. Å dom har han knappt hunnit kolla på, han åkte nämnligen å jobba imorse så han verkar ju bry sig *not* :P Men jag tror han kommer bli nöjd iaf.

Nu ska jag återgå till mitt bakande håller att baka 2 tårtor.


Ha en fin dag!!

Update

Har varit väldigt dålig på att blogga de senaste veckorna, men så kan det bli ibland. Tiden har inte räckt till. Idag är det iaf jobb som gäller å även imorgon. Har dock ingen lust alls känner mig sjukt seg i hela kroppen plus att jag har åkt på tandköttsinflamation också så hela munnen värker just nu.


Vi hörs!


Stress

uuuh vad jag känner mig stressad, ska iväg å fixa brynen om en stund, sen måste jag hem å ställa mig å baka bullar inför dopet imorn som jag har lovat. sen skicka iväg min brors present också som fyller på måndag.
ska även försöka hinna gå upp till Js syrra som fyller år idag också.


nu får jag skynda mig!!!



Tisdag

Dags för äänu en jobbvecka. Så nu ska jag hoppa in i duschen å sen äta lite å sen bege mig mot jobbet.

VI höres!


Trött

Gud vad trött jag är idag. Ser typ stjärnor. Missade faktiskt min tvättid i tvättstugan i tisdags men hade iofs inte kunnat tvätta då, då jag jobbade. Så håller på tvättar för fullt nu. Vet bara inte vad jag ska hänga allting hag aha. Men de blir nog bra de med :P


Ha d!


torsdag

då var det dags för ännu en jobb dag. ska tydligen gå igenom hur man sätter i glas och sånt idag med optikern så det känns bra.


nu har jag inte tid att sitta här nu ska jag slänga mig in i duschen vi hörs.

Jobb

Idag är det jobb som gäller. Så ska sttrax slänga in mig nåt att äta för att sedan bege mig mot jobbet. Ska även jobba imorn å på tors med. Gött med lite extra pengar i fickan sådär plus att det är bra för min upplärning inföär i sommaren också för det kommer upp väldigt mkt nytt hela tiden. Så jag borde få jobba tätare än varje lördag bara tycker.


Ha en fin dag alla!

RSS 2.0