Göransonska Arenan

Idag har jag faktiskt legat i solen hela dagen å glassat med min underbara cocosolja som luktar ljuvligt :) Å jag har fasiken fått färg, så nu slipper man väl skämmas när man går i shorts/kjol iaf haha. Nu kan man ju kanske visa sina ben iaf ;)

Förresten apropå en helt annan sak, så tycker jag det är sjukt drygt när man läser GD-tidningen på morgonen när man kliver upp, det står bara om den där jävlaa Göransonska Arenan, Alla i Sandviken verkar vara så sjukt stolta å tycka att det är stort, elr??? Liksom den tar i 4000  "WOOOOW". Ligger sjukt fult till också. Å det kommer ju inte att "bara" vara bandy där tydligen, om jag har fattat rätt? Haha vad ska det mer vara?? Kaninhoppning elr?? hahaha!!! Är det inte de Sandviken är "känd" för sin bandy, eller "lång golf på is" Har ALDRIG gillat bandy å kommer aldrig göra heller. Va en jäkla tur man flytta från denna "stad" elr vad man nu ska kalla de... jag gillar inte ens Gävle som stad, för litet för mig. Jag flyttar ju snart till GBG lite finare, lite bättre!!

Blev, ett jäkla klagande i detta inlägg, men det lär man ju få göra ibland också, få ut sina känslor, ni får ursäkta!
Kan tom skriva mera, men nu får det räcka!

Lördag

Har tänkt att möta upp Linda, Bella å Fia i Boulongern har tänkt att vi ska sola där idag, har med oss massa fika typ picknick i detta underbara väder, ska bli nice :)

Sen vill jag även tacka för en väldigt trevlig kväll igår :D Ola uppträdde också, haha hade vi inte en susning om :P haha det sjuka var ju att vi ställde oss nästan ända framme vid scenen också. Kände mig nästan som en "fjortis" jaja men skoj va de iaf.

Ha en bra dag nu, å ta vara på solen!

Utgång :D

Då var man hemkommen från sista dagen i skolan då och tom förevigt iaf i denna stad haha. Alla önska mig lycka till med allt å hoppas att jag komemr få det jätte bra, å sa att dom komemr sakna mig m.m det var så gulligt :)  fick tom blommor av vissa. Blev typ rörd! Fast tur att man har allas mobilnr.

Nu har jag iaf hittat vad jag ska ha på mig ikväll, jag tog typ bara något. Vill inte vara för "finklädd" heller. Blir ju bara 3 st också avslutning för mig för att jag ska flytta vela Linda och Kicki ha, så hoppas på att vi komemr få det trevligt, elr jag vet de rättare sagt :D

Ska strax hoppa in i duschen här, å börja ta fram allt å så.

Ha en toppen kväll alla :)

Puss


tröttsamt

nu är jag nyss hemkommen från stan. hittade fan inte nåt alls att ha på mig imorn. köpte lite accesoarer bara å lite nytt smink, väldigt onördigt jag som aldrig använder smink :P. får helt enkelt använda något jag har hemma men det får duga de är ju itne så att jag ska på en gala, bal elr ett bröllop :P är så sjukt trött på denna stad nu, ska bli underbart att flytta ner till göteborg :D fats dom man saknar är väl vännerna å familjen men dom finns ju alltid kvar. så man får väl helt enkelt åka hem någon helg elr att dom kommer å hälsar på mig så det är ju ingen panik :P



GRATTIS ÄLSKLING! :)

jag måste åka in till stan strax här, vet itne vad jag ska ha på mig imorn. får typ panik! måste ha något nytt! hoppas jag hittar något. sen ska jag köpa slingfärg också har tänk att mamma ska göra slingor på mig ikväll, å sen får jag inte glömma att köpa tågbiljetter.

känner mig väldigt stressad just nu, måste göra mig klar så jag kommer hem någongång.

SEN FYLLER JU MIN ÄLSKLIG 23 ÅR OCKSÅ, FAN VAD GAMMAL HAN HAR BLIVIT DÅ :P HAHA!

GRATTIS PÅ DIG!

see yaa!

CH - finalen :)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen å göra mat innan jag ska iväg på webavslutningen. Jag tänker inte stanna länge alls där. jag msåte hem till CH-finalen som är ikväll mellan Barcelona-Man United kommer :) Vilka tror ni vinner?  jag har typ ingen aning alls, den kan sluta hur som helst enligt min uppfattning. tror det komemr bli få mål, det lag som vinner komma vinna emd 1 mål, elr så blir det förlängning.

TV6 kl: 20.00

onsdag

tänkte jag skulel åka in till stan strax, har tänkt att jag ska luncha där å sen ta å sola.
väldigt skönt att vara ledig idag. har bara webdesign avslutning ikväll med utvädering å fika :) skönt att vi slutar på fredag å få ledigt från massa plugg.

nää nu ska jag byta om här å göra mig redo för att åka!


ha en bra dag!


skönt! :)

idag så har ajg avrit i skolan å fått red apå mitt betyg i svenskan å även i amtten. å fick VG i båda så är rätt nöjd. Får även VG i webdesignen också. nu är det bara engelskan jag inte vet ännu, får reda på det på fredag.

imorn så ska jag på avslutning på webdesignen på kvällen, det blir fika å utvädering av kursen.

gud vad allt känns så himla skönt nu :)


23/5

Godmorgon på er!

Idag är ajg sjukt trött, eller jag är iofs jämt trött p ga av min sköldköttel, men nu äter jag iaf medicin å så småningom så kommer de bli bättre fast de tar ju säkert ett tag.

Idag väntas kalas, min bror fyller nämnligen 19 år. jag har köpt ett prsentkort på Brixx, 500:- kanske inte världens bästa present men det är enklast kan man köpa vad man vill istället. 500:- är väl inte så jätte mycket, men lite hjälp iaf :P

Fan vad jag inte orkar ha massa släkt här nu.

Nej, nu täntke jag hoppa in i duschen å försöka piggna till

Ha en bra dag!

plugg

denna helg blir en riktig plugg helg. har fan ingen motivation kvar. behöver sommarlov å vila känner jag inför hösten.

usch!

plugg

denna helg blir en riktig plugg helg. har fan ingen motivation kvar. behöver sommarlov å vila känner jag inför hösten.

usch!

sola

jag sitter hår å funderar om vi kommer få någon sommar här i sverige iår. vad tror ni? jag tror vi komemr få en skitsommar känner på mig de. så jag hade tänkt att jag ska börja sola solarium fr om måndag nästa vecka, måstr verkligen börja. blir det varmt så vill man ju ha färg? å färgen kommer ju inte på en solig dag precis, vill spec ha solbrända ben finns inget hetare visst? ;) elr rättare sagt solbränd kropp!



nej, nu ska jag återgå till mitt pluggande kanske hörs lite senare!

allt är negativt

idag ahr mitt topp humör sjunkit väldigt lågt måste jag erkänna. känns som ingenting flyter för mig. det ända som flyter just nu är väl att jag flyttar ner till gbg i början på juni å det är det ända positivta känns de som.

får hoppas allt bli bättre!

Np-provet

dagen va inte alls lång, hade bara nationella provet i matte från 8.30-12.00 å det va inte de lättaste. så får se hur de går.

nu ska jag roa mig med något annat

see yaa!

Np-prov

Jag som hade tänkt plugga till Ma-nationella provet som är imorgon. Mne icke då. Blir så trött på mig själv ibland. Man får alltid för sig att pyssla med något annat. Det kommer väl gå åt skogen bara för de. nej, men det ska nog bra, får vi hoppas.

Nää nu får jag fasiken ta tag i det å plugga tills ögonen slocknar!!!

Godnatt sen!


Godmorgon!

Sitter å lysnar på lite Eurovison låtar. Som ändå va "okej" å väntar på att Johan ska bli klar han duschar. Sen ska vi in till stan å käka å sen åker han hem :( fast nu komemr det inte bli lika jobbigt för om ca 2 veckor flyttar jag ju ner. Ska bli sjukt underbart :)

Helgen har varit kanon iaf hoppas ni också har haft en bra helg.

Vi hörs!


Grym ångest!

Nu sitter jag å kollar på klipp på youtube på Beyonce från Göteborg. Fyfan säger jag, jag hade vela se henne. Men hann ju som VANLIGT inte med att få tag i några biljetter. Sitter här å gråter nästan. HON ÄR VERKLIGEN BÄST denna tös. Jag beundrar verkligen henne. Hon har grym röst, göra grymma låtar och hon är grymt vacker/snygg!!! 

När får man denna chans igen, att hon komemr till Sverige igen?

Då jääävlar ska jag bara ha en biljett that´s it!


1.5 h kvar :)

 just nu sitter jag å väntar på att mitt nagellack ska torka å sen har jag tänkt att jag ska börja göra mig iordning för om ca 90 min ska jag åka till centralen å hämta upp min älskling, han kommer hit å blir här till måndag, kommer bli underbart, längtar <3


trevlig helg på er! :)


galet stressad!!!

jag är galet stressad, sjukt mkt å göra nu. Dels allt med skolan å lite till!!

help me!!

fredag

Hej! Hoppas allt är bra med er? Med mig är allt fint. Skolan börjar närma sig mot sitt slut å allt så kan inte bli mycket bättre.

Idag har jag varit i skolan å haft eng, vi var bara 5 st på lektionen idag så det va rätt skönt med så lite folk.
Sedan åkte jag hem å ringde å bokade tid hos frissan i slutet på maj å samt för brynen. Känns ändå skönt att ha håret klart när man sedan flyttar till GBG slippa springa å elta frisör där det första man gör haha :P

Ikväll blir det lugnt, ska bara ta det lugnt täntke ajg skulle se Sverige-Kanada, alltså hockey för er som inte vet att semifalen går ikväll kl 20.00 på kanal6 fast matchen börjar 20.15 men sändningen börjar då iaf. fast jag tror dom får stryk, Kanada är riktigt bra :P

Hare!

Uppe före tuppen!

Denna morgon har jag faktikst varit uppe före tuppen gick upp halv 7 för att Anticimex skulle komma hit kl halv 8 å kolla det hade torkat nere i tvättstugan å det hade de så nu är den jobbiga fläkten borta slipper höra allt sus här nere haha. Så nu skulle han ta kontakt med snickaren angående renoveringen i tvättstugan.

idag så har jag faktiskt tänkt att plugga matte ligger typ efter som vanligt haha :P ikväll har ju jag webdesign med, har även tänkt att gå imorn kväll på de känner att jag ligger lite efter där med inge ovanligt jag å datorer går inte ihop haha :P men kul är de iaf! å tiden börjar ju rulla på nu också inte alls många veckor kvar så börjar känna mig lite stressad haha.

Btw, igår kväll så slutade internet fungera helt när jag satt vid datorn å pappas tv-box också. Så säger dom på nyheterna att ComHem har fått något strömavbrott så över 4000 som har något inom ComHem kan få svårt, att vara ute på nätet, telefoni och tvn, det hade tydligen varit någon kabel i Nacka som hade gått sönder elr nåt. Men nu är allt igång igen en jäääävla tur de, annars hade jag blivit vansinnig.

Ha en bra dag!

söndag

  • Fredag - grillkväll
  • Lördag - hockey å fotbollskväll
  • söndag - städdag + lite plugg

så har min helg sett ut :)

nu ska jag återgå till mitt pluggande

ciao!


Lördag

Har nyss duschat å tänkte göra mig iordning inför ikväll. Ska hem till Sofias pojkvän Jocke å se NHL Wsh-Pitts. Vet dock inte om de är semifinal elr kvartsfinal hmm haha jaja skitsamma vet iaf att det kommer bli en grym match :) Vi blir säkert hmm 7 st tror jag vi blir :P ska bli skoj. Blir inget drickande heller det skippar vi. Sen kan man ju även knäppa över på Real Madrid - Barcelona va några som vela se den med så vi får väl knäppa i pauserna.

Apropå en annan sak, som är jälvigt rolig tycker jag är att idag har jag å Johan sök den lägenheten. Det som är det roliga i det hela är att vi kommer få den också, gäller att ha lite kontakter men mer berättar jag inte :P haha å jag va in på hemsidan nu å kollade va iaf över 600 st som hade sökt den haha skoj va? haha jaa jag vet jag har skadeglädje men det får man ha ibland, kan faktikst tänka mig att det är flera som har de väldigt ofta spec. men jag har det nu för att jag aldrig bruaks lyckas med så mycket nog därför jag tycker det är roligt när andra misslyckas haha jaa jag är lite knasig men sån är jag ;) haha!

Ha en fortsatt bra lördag!

Kram

Valborg

Hade väldigt trevligt igår msåte jag säga. Blev grillning på Brynäs å där blev vi kvar också, inget vi ångrar tror jag sjukt skoj. tack allihopa! :) vi täntke att det bara var massa fjortisar ute så vi sket i att gå ut. iofs är inte valborg något stort så vi tog det som en "vanlig" kväll :P

Nää nu ska jag roa mig med något annat, kanske återkommer senare.

Annars ha en fortsatt bra dag!


RSS 2.0