Blandade känslor

Just nu känenr jag mig väldigt lättad, men även väldigt stressad. Sjukt konstig känsla harjag inom mig just nu :S Det jobbiga är att jag har så mycket i skolan nu. Har kemiprov på fredag å sen massa inlämningsuppgifter i historian som ska vara inne på torsdag har knappt kommit igång för att jag har suttit å pluggat på kemin. Blir GALEN!
Annars så är jag bara på allmänt bra humör för att min älkling kommer till mig på torsdag wiiiee :D


/ S

Lördag

Sitter å lyssnar på en sjukt myyyyyyyyyyyyysiiiiiiiiiiig å braaaaaaaaaaaaa låt :D

Kurt Nielsen - Rise To The Occasion

Synd att jag inte kan länka elr visa videon direkt i mitt inlägg, mitt youtube funkar inte elr ja rättare sagt mitt flash-player sjukt dryyyyyygt :/

Have a nice day!

Fredag

Usch det är så sjukt mycket just nu i skolan å ändå tycker jag att jag inte läser så himla mycket typ 3 ämnen. Ska plugga historia hela helgen, har nämnligen en inlämningsuppgift jag ska göra tills på måndag om Gustav Vasa å sen har jag prov på torsdag i det. FYFAAAAN säger jag bara!
Känns som man aldrig hinner göra något annat än att plugga å det står ju inte på förens jag har prov i kemi å bilogi också. *SUCK*

Hoppas ni får en bra helg iaf!

Kram


skolan

just nu sitter jag i skolan´å väntar på att programhanteringen ska börja som börjar kl 14.30. jag hatar att behöva gå å vänta i nästan 3 h, alltså håltimme då så sjukt dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt verkligen :/
sen måste jag hem å plugga massa har en del prov som kommer här framöver också. blääää!!!

/ S


Andra Avenyn :)

Min helg har vart rätt lugn. Träffat lite kära vänner å haft tjejmiddag+filmkväll sjukt trevligt som vanligt :)

Idag har jag vart ut å gått på en lång promenad, vart väldigtt skönt väder idag också solen har skinit hela dagen.
Sen har jag nyss kollat på HV71-Brynäs å brynäs vann med 1-3 borta mot HV71 rätt bra gjort där :P

Nu ska jag strax se Andra Avenyn som har säsongsstart idag kl 20.00 på kanal 1, missa inte det! :)

Äntligen :D

nu har jag fått mina efterlängtade skor. hämtade ut dom idag. dom var perfekta satt perfekt också :D

wiiieeee :)

idag är jag iaf på bra humör. har nämnligen beställt skorna nu från en hemsida via nätet. där fanns dom i stl 37 iaf :) så nu går man bara å väntar på dom undra hur lång tid det kommer att ta...hmm??
jaja har iaf beställt å vet att jag kommer äga ett par sånna så småningom :D

nu ska jag fortsätta plugga lite, sen blir det hockey hehe :P

Hare!

Söndag

Min helg har nästan vart för lugn. Har ju varit sjuk. Elr är det fortfarande rättare sagt fast det börjar väl gå mot bättringsvägen iaf. jag hade ju tänkt se Svensson, Svensson igår också det börjar ju igen repris dock men alltid lika bra. men det missa jag ju såklart :S fattar inte hur men. Fast det är ju varje lördga nu kl 20.00 på kanal1 för er som gillar det. tror jag måste köpa hela boxen också för bra är det min humor hehe :D

Appropå något helt annat så har jag sett ett par sjukt snygga skor jag vill ha. Typ vart slutat vöerrallt har bara funnits stl 40 typ blir så sjukt förbannad på det så jag kan spy. Fast nu tror jag att jag har hittat dom på nätet funderar på om ajg ska beställa dom därifrån för där verkar dom finnas iaf. Jag har aldrig beställt grejer via nätet förut, fegt va? jag är väl för feg tror att man ska bli lurad elr nåt haha :P tänkte jag skulle ringa dit imorn å höra om dom verklgien finns stod ju ett telefon nr också. Vill så gärna ha dom :)

/ S

Färg?

Sitter å kollar runt lite på nätet på olika sidor. Hittade dom här 3 grejerna. Lite färgade toppar/tröjor till hösten kan väl vara rätt fräscht istället för dom "trista" färgerna svart, grå å brun som det är väldigt mycket i höst. Eller det har det nsätan vart varje år iofs. Så istället tycker jag att man kan bryta av med någon färg till dessa färger istället. Slippa gå hel svart eller ha svart å grå ihop t.ex ser lite trist ut fast det är ju rätt snyggt det med iofs. Men kan ju vara skoj med lite färg också :) eller vad tycker ni?


HOST HOST!

fyfaaaan säger jag bara. har gått å blivit sjuk också. hsotar fan sönder mig snart, känns som mina lungor ska spricka har sjukt ont i dom sen är min hals inte världens bästa heller är så sjukt hes. har typ ingen röst kvar. JIPPI!!!

Fredag

usch vad dagarna går snabbt asså. helt sjukt nästan. tiden bara rinner iväg känns det som. nu är det ju en hle vecka sedan min pojkvän var här elr ja redan i onsdags rättare sagt. sanslöst!

i helgen blir det bara en massa plugg för min del. måste nämnligen plugga historia. jag tänker göra en prövning i den kursen, tänkte jag skulle få upp mitt betyg i det fick bara G i det på gymnsiet vill iaf ha VG. usch de tär så tråkigt å dessutom kostar varje prövning 500 kr om man inte fick Ig i kursen så har man en gratis prövning.

ha en nice dag!

"friluffsdag"

För en stund sen kom jag hem från en "friluffsdag" skolan hade. Jag går och läser på Komvux liksom är inte det lite töntigt? Iofs så hade vi lektion ute i skogen på våran biologi lektion. Vi skulle kolla på massa grejer. Man kände sig som ett dagis när man var ute i skogen å tog upp massa olika svampsorter, mossorter m.m haha :P plus att ajg fick 711 myggbett så sjukt mycket mygg var det det bara surra över huvudet på en. Så nu har jag stora bölder lite här å var på kroppen snyggt va? sen kliar det också inte speciellt kul.

Sen appropå något helt annat igår när jag kom hem efter min sista lektion i skolan. Så stog det en stor bukett rödarosr nere på mitt databord å sen satt det ett litet kort där i. Dom ahde jag ju självklart fått av min underbara pojkvän innan han åkte hem till GBG igen. Blev sjukt glad å rörd samtidigt av dom :)



Jaja nu ska jag försöka plugga lite har mitt första prov nästa vecka.

Ha en bra dag! / S

:(

MIN UNDERBARA PÄRLA HAR VART HÄR HOS MIG I EN HEL VECKA NU! <3 Fast han åkte ju hem idag. Det känns faktiskt förjävligt man blir helt tom, man vet inte vart man ska ta vägen typ :( Saknar dig så fruktansvärt mycket nu så det är fan sjukt! :(

Jag vet att jag desssutom har vart dålig på att uppdataerat inlägg elr inte skrivit på ett tag men har inte haft tid så sjukt mycket att göra. Men jag ska försöka förbättra mig iaf.


JAG ÄLSKAR DIG JOHAN! <3

RSS 2.0