isolerad!

alla som man känner verkar ha åkt på magsjukan. snälla låt mig inte få detta, jag kommer avlida. det är fan de värsta som finns. å jag menar jag kommer verkligen DÖ!!!!


jag kommer hålla mig isolerad å instängd nu, kommer inte visa mig ute, GLÖM DET!!!!


Fredag

Då var det äntligen en efterlängtad helg igen då. Dock så blir det en hel del pluggande som ska göras, imorn ska vi å K å C på hockey FHC-BIF ska bli rätt skoj :P annars så måste jag åka å hämta ut mina brillor som ha kommit. Vet inte om jag ska göra de nu elr senare. Börjar bli stressad här. Nej, nu blir det duschen



Höres

Ullared

Gud vad jag vill till Ullared å handla, handla, handla!!! Jag hittar alltid så sjukt mycket där nere plus att de är billigt å bra. Ska bara tjata lite på min sambo först ;P

Annars så värker hela min kropp å har en förbaskad mensvärk. Blir inget prov för mig på tors, är illa tvungen att skjuta på de pga av detta :/

Val 2010

Hej allesammans! Hoppas ni mår bra. Själv är de inge vidare har åkt på sån mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har ju tänkt att jag ska plugga hela helgen, men det lär inte bli av. MIn mage värker å dunkar, å min rygg gör ont å inte nog med de så har jag feber. Har tänkt att jag ska ringa läkaren imorn å fråga om hon har någon tid. Måste ha några starkare tabletter mot just mensvärk. Det kommer jag på nu va efter alla dessa år. Nog om de...


Förresten har ni röstat, elr ska ni rösta? Själv så förtidsröstade jag i torsdags. Jag är verkligen inte insatt i politiken mne det känns ändå viktigt att lägga en röst känner jag. Har försökt att lyssna lite på deras debatter på tvn men har typ tyckt att alla har något vettigt å säga. Men jag bestämde mig tillslut iaf.

Vilka vill ni ska vinna valet?

Tråkig helg

I helgen så kommer det bli en väldigt tråkig helg för mig, nu är det typ sista chansen för mig att plugga inför redovisningen å provet känns de som. Så i helgen får jag verkligen lägga på ett kol med detta. Kommer dock bli världens tråkigaste helg men, men.


Plugg hela dagen

Denna trista regniga dag, får gå åt till att plugga till ett stort prov hela dagen å även på vårat projektarbete också.

Fyfan vad stressad jag känner mig alltså haha, fråga mig inte varför.



vi hörs!

:)

då är jag nyss hemkommen från min sväng på stan. synundersökningen gick bra, hittade ett par hyffsade svarta bågar som jag tyckte själv satt bäst å även hon som hjälpte mig tyckte detsamma så de blev ett lyckat köp. ska hämta dom om ca 1 vecka.

sen efter de så gick jag å frågade om praktik å fick ett ja på engång nästan. täntke jag skulle ringa den ena butiken också. men en praktikplats har jag fått iaf :)

synundersökning+bågar

då ska jag snart göra mig iordning, ska in till stan å göra en synundersökning å sen även prova ut ett par bågar jag vill ha. hoppas jag kommer fastna för några bara. men de borde jag väl göra.

får se om jag också går in å söker praktik plats någonstans elr om jag väntar. men de börjar bli lite tajt om tid nu faktiskt. men har även ett stort prov som väntar så borde egentligen ta å plugga till de med.




Allt på engång

Hejsan alla! Hoppas ni mår bra. Med mig är det okej, har fortfarande en väldig hosta å är väldigt hes.

Ikväll så ska jag jag ut en sväng å dricka lite vin med några polare, har inte bestämt vart än bara. Ska bli skoj. Annars så har jag inget planerat, men de spontana grejerna brukar bli bäst :)


Annars framöver så har jag faktikst lite som ska göra. Ska plugga har nämnligen 2 stora prov som kommer här om ngn vecka. Å till de så måste de pluggas en hel del. Sen så har jag faktikst bokat tid hos frissan, å d eva inte igår kan jag säga. Haha har inte haft tid känns de som, men nu så äntligen. Fick iofs tid i slutet av denna månaden hade ingen tid före de, iaf inte där jag brukar gå. Bokade iaf klippning å slingning. Men nu vet jag inte om ajg vill ha ngn färg ist elr jag vet inte riktigt vad jag vill göra med håret. Måste man ringa å ändra de isf tror ni? färg å slingning är inte de ungefär samma sak? haha :P

Å på måndag så ska jag faktiskt, gå å göra en synundersökning också. Jag tror jag behöver glasögon. Så då ska de fixas också, skönt!


Ha en bra helg utifall vi inte hörs mera innan.


Puss

Lite bättre?

Är jag verkligen bättre i min förkyldning? Hmm... min hosta håller i sig kan jag lova, har fortfarande feber kanske int elika hög fortfarande, haha min röst, "hej, hej man" vill helst inte prata ni kan ju undra varför. Är så sjukt hes. Bläää!!!

Sitter här å försöker göra klart ett arbete men kommer ingen vart :/ sitter även å väntar på att maten ska bli klar.

ha en fin dag!


Sjuker

Då blev det som jag trodde, då har jag gått å blivit sjuker. Hög feber, halsen brinner, genom förskyld, tappat rösten å sprängande huvudvärk. Det har jag verkligen inte tid att vara nu.  Börjar komma en del som ska göras i skolan nu också.

Min helg blir väl till att sitta inne bara å kanske försöka ta tag i något projektarbete. Men får se om jag orkar.



Nää nu får de vara nog

Sjuk?

Fy saatan vad jag har ont i halsen. Det riktigt bränner i halsen på mig. Min röst är pajj kan typ inte prata längre. Det känns som att jag håller på bli sjuk å de har jag verkligen inte tid med.



USCH, BLÄ Å FY!

Irriterad!

Irriterad va namnet ja. Imorse när jag klev upp så hade jag tänkt att jag skulle duscha. När jag sätter på duschen så kom det inget vatten. Det visade sig att de va någon vattenpump som hade gått av. Får se hur länge de håller i sig. Har varken duschat elr borstat tänderna, Tur att man är ledig idag, känner mig skapligt äcklig haha.


J kommer hem på lunchen, han köper med sig mat. Kan inte laga mat heller å jag som typ måste äta.



RSS 2.0