Bilen är tillbaka :)

Näää nu får min mensvärk vara över. Orkar inte med denna smärta.

Det som gör min dag på lite bättre humör är att våran bil är tillbaka, den har varit på lagning. Så nu slipper vi låna J:s mammas bil elr ta cykeln varje gång vi ska någonstans. Skönt!


Nej, nu ska jag försöka plugga lite.


Ha de!

.....

Nej, nu får de fan vara bra att ha oflyt hela tiden, mensvärk passar inte riktigt mig just idag när jag skulle ha haft en stor redovisning. Hoppas jag får göra den sedan. Annars vettefan hur de ska bli... åååååååååååh vad jag är på dåligt humör nu!!!


J*VLA MENSVÄRK!!!

Ska detta bli min död

Usch, vad jag är sur, irriterad å arg just nu, vill bara slänga alla skolbäcker å block åt...
Hur ska jag få ihop detta stora projekt, fattar inte. Ni som int evet så ska jag vara en projketledare hålla i en konferens i 3 dagar, båda skriftliga å en stor muntlig presentation ska hållas också. de här kommer fan aldrig gå!!!! Detta kommer bli min död!


14/4

Hejsan svejsan! Hur mår ni? Med mig är det helt okej. Har nyss varit å tagit ett nitt sköldköttel test. Å det är allt samma sak, dom hittar inget käl att ta i så man blir helt sönderstucken innan dom lyckas hitta ett. Usch, ingen höjdare är helt öm å blåslagen nu i armvecket.

Ska snart in till stan med J:s mamma, J:s syrra å hennes barn. Äta lite gott å njuta av detta underbara väder :)


Ni får ha en bra dag alla

Skön vecka

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Jag är ledig idag, väldigt skön vecka detta. Ledig idag, skola imorn, ledig på fredag. Fast idag så ska jag göra ett restporv som jag har missat när jag har varit sjuk så mycket å de är mellan 16.00-18.00 jobbig tid aaaaaah!!! Men, men! På fredag ska jag träffa systern igen, vet inte riktigt va hon vill kolla då men antar blodsockret å kanske sköldköttlen. Lite nervös för detta :S Vill jua tt de ska ligga bättre mina värden. Förrsten så fick jag ett VG i slutbetyg i Fe B iaf, skööönt. Ni får ha en bra dag alla så hörs vi

3 månader

Nu har de gått 3 hela månader, exakt. det känns som 3 år. Fan vad tomt de känns. Tror alla som kände dig tycker de. Världen är bra orättvis. Varför just nu?



Jag saknar dig så sjukt mycket ska du veta.

Snälla kom tillbaka J! :(

RSS 2.0