Nytt modem :)

Då var man nyss hemkommen från stranden då, jag åkte med Johans syrra kl 9 imorse å abdade med hennes barn, så fick springa jaga ungar på stranden inte de roligaste precis men, men. Helt slut nu ju haha :P

Sen ringde Johan å sa att vi hade fått ett nytt modem till datorn, ett dyrare för samma pris. Haha killen orkade inte med han längre. när Johan sätter igång så får ingen stopp på honom. Han gav ett bättre modem för samma pris så det va rätt shysst ändå så nu funkar datorn å internet iaf :)

ute

har nyss ätit nudlar å nu täntke jag gå ut å sätta mig i solen å steka lite innan johan kommer å hämtar mig runt 4 men de kan ju bli senare spec när de gäller han, håller aldrig en tid haha :P då ska vi åka med vårat modem till datorn, de funkar ju såklart inte.

ha en bra dag :)


FÖRBANNAD!!!

NU ÄR JAG RIKTIGT JÄÄÄVLA FÖRBANNAD, SVERIGE SKULLE HA VUNNIT DENNA MATCH FÖR ER SOM SÅG DEN HÅLLER NOG MED ELR?? DOM HADE JU ÖVERTAGET I STORT SETT I ANDRA HALVLEK  NÄR DOM VÄNDE MATCHEN I PRINCIP. FÖRLORA PÅ STRAFFAR ÄR FÖRJÄVLIGT Å ÄVEN DEN FÖRLÄNGNINGEN INNAN NÄR DOM HADE RIBBSKOTT.


Michael Jackson, DÖD!


Fick typ en chock när jag läste detta imorse, jag ba till Johan: LÄS DETTA, KOLLA HÄR, HAN BA: VAD ÄR DE? JAG BA: MICHAEL JACKSON ÄR DÖD!! HAN BA: JASÅ!? haha, jag helt hysterisk, han helt lugn ´så typiskt :P


NY DATOR :)

Just nu känns allt bättre iaf å hoppas det fortsätter.

Idag har vi fått våran laptop också, väldigt nice :).men vårt mobila bredband fungerar dock inte men det va inte ovanligt att något skulle krångla haha,  men johans kompis kommer hit imorn å ska kolla på de så vi får hoppas vi ska ha internet imorn då.

Vilket jääävla underbart väder det är asså, GBG har haft varmast 2 dagar irad nu i HELA SVERIGE asså!!!


...

JUST NU ÄR JAG SÅ SJUKT TRÖTT PÅ ALLT!!!!


seeeegt

just nu tycker jag att ALLT precis ALLT  är seeeegt. inget flyter just nu. kände de imorse när jag vaknande.

ska strax ut å sola nu

ha en bra dag!


måndag

haha detta kommer bli långråkigt nu jobbar johan igen å jag är ledig på dagarna. men får se om jag tar mig till stranden ngn dag å ligger där å steker för de skulle ju bli varmt denna vecka iaf.

nää nu ska jag å johans mamma åka till torget.

ha de!

bakat

nu har jag precis bakat en kladdkaka, får se hur den blir. hoppas den blir god iaf. johans kompsiar skulle komma till kl 3 å fika :) haha kakan är nog hyffsat varm då å det ska ju inte en kladdkaka vara?? jaja blir så när man inte planerar bättre :P

nää nu ska jag ta mig en snabbdusch hr inte hunnit med det än, vaknade hyffsat sent å sen har jag även städat.

see yaa!!

Midsommar

VARFÖR ÄR ALLA SVENSKAR UTE I SISTA MINUTEN HELA TIDEN FÖR????  Å DET ÄR VERKLGIEN PRECIS ALLA OCKSÅ. VARJE GÅNG DET ÄR NÅGOT HÖGTID SÅ ÄR DET SÅ. BLIR SÅ SJUKT TRÖTT!!!

ALLA JÄKLA HELGER ÄR ÖVERSKATTAT FÖR MIN DEL IAF Å DESSUTOM TILL FÖR SMÅBARN!!!


Middag

Fan, centrallåset till bilen har gått sönder, jääävla piss!!! så sjukt tröttsamt. Märkte de när jag¨skulle till apoteket å hämta ut medicin. Nä, nä då gick det itne att låsa så ringde till Johan å sa de. Han sa låt bilen stå öppen men skynda dig förfaaan!! haha helt galen!! har dock ingen lust att lägga massa pengar på de nu heller.

Ska, snart upp till Johans syrra å äta mat, elr inte än men snart som sagt ahha jag är alltid ute i tid medans Johan säger ta de lugnt vi hinner, han är dock segast i stan :P

sol :)

idag har jag varit på väldigt bra humör förutom att jag skulle ta blodporv imorse bara. är helt blå i armväcket nu å helt öm :( jag har varit å lämnat in lite CV också i olika butiker å hoppas att jag ska få något extra jobb, det skulle sitta fint medans jag inte pluggar. annars har jag å johan varit vid fiskebäck å solat på klipporna, underbart väder här nu ju. hoppas det håller i sig? fast hmm... hehe

ha de gött!!

trötter

kom nyss hem från backaplan, helt slut nu ju. blev dock inge shopping. vi va å kollade på en ny soffa, som vi ska ha till våran 2a sen. finns typ 3 st vi väljer mellan, så får se vem det blir.

nu ska jag snart börja med maten, blir spaghetti å köttfärssås.

ha en bra kväll!

GRATTIS BROR!

Grattis bror till sudenten! :)

fredag

Förlåt om jag har varit dålig på att uppdatera, men det har varit lite mycket nu när man har flyttat till en ny stad å grejer.

Nu har jag å min sockertopp nyss haft tacokväll :) har även gjort en kladdkaka, får se hur den blev hoppas på god iaf.

Haha, han  tänker tvinga mig att kolla på hockey inatt, det är tydligen, den sista NHL-matchen, alltså finalen. Den börjsr liksom 2 hur i helvete ska jag orka se den jag som är så kvällstrött? får väl sätta tandpetare mellan ögonlocken elr nåt ;P

Nää nu blir det lite tv för min del iaf, + att jag har världens mensvärk :S så jävla tröttsamt!!


Göteborska!? :P

Allt känns väldigt konstigt, men ändå så bra. Jag kan nog inte fatta att de är verklighet. Nu bor jag i Göteborg tillsammans med min pojkvän. För 2 dygn sedan så pratade vi i telen ca 50 mil ifrån nu bor jag i samma lgh som honom. Helt sjukt nästan!!!

Men man får väl vänja sig, jobbigast är ju att flytta ifrån familjen å vännerna, men som sagt dom finns ju alltid kvar. Jag kommer komma hem å hälsa på å dom kommer även att hälsa på oss.

Får nog börja kalla mig göteborskan :P

Sista helgen i Gävle

Jag är helt slut. Känner mig yr tror de är min förkyldning som hälper till. Är inte bra än asså. Hostar som en galning, förkyld som en galning. De tända som ahr gott över är ju halsen å febern (tror jag).

Det ända possitivta är att jag ska åka å hämta Johan, han kommer med 2 tåget.
Och vet ni, det är min ALLRA SISTA HELG SOM JAG GÖR I GÄVLE, HIHI! Har så mycket blandade känslor så ni kan inte ana. är både lite nervös+att det ska bli väldigt roligt, å samtidigt väldigt spännande på något sätt :) Nå sånt känenr jag nu i min kropp, en blandning mellan de.

Nää, nu ska jag snart hoppa in i duschen.

OBS! Glöm inte Sverige-Danmark idag kl 20.00 på tv6, ni som vill hela inslaget så måste ni sätta på tvn kl 19.00


inte långt kvar nu...

Dagen börjde med att jag hägnde med pappa på stan, han skulle på systemet å handla tills imorn, han ska ju Sverige-Danmark. Sen kom vi på att vi kunde luncha på stan också så då fick pappa smaka på den goda salladen från "Coffe House by George".  Han tyckte den va god iaf. Sen åkte vi hem såd et blev ingen allt för lång runda på stan.

Nu är det fasiken inte långt kvar tills jag flyttar asså. Jag behöver nog en till resväska så jag får me dmig alla kläder ner, hmm undra vad man ska få tag i en sån då. Tänekr fan inte lägga ner allt för mycket heller. Har ju redan en bra. Får se om vi hinner åka kolla på en imorn såg att Rusta hade en iofs. Men dom stänger kl 16.00 å Johan kommer hit kl 2. Sen ska pappa å min bror har skjuts också till S-viken. Får se om vi hänger med dom dit då. För dom har väl Rusta där också elr??

Nää, nu ska jag slänga i lite tvätt. Måste få undan allt tills på måndag å det är fan inte lite tvätt heller :P

Onsdag

Kan ju börja att skriva att jag blev nöjd med håret iaf. Känner mig sommarfräsch nu :P

Min dag ser ut så att jag ska fixa å dona lite, slänga massa skit hade jag tänkt, inte lång tid kvar nu tills jag lämnar Gävle.
Dessutom är jag sjuk, sitter här med feber, halsont, hosta, å är vrålförkyld. Kan det bli sämre? Inte direkt va!!!


...

Min hals går inte över heller, Tycker det bara blir värre å värre också :S Det gör riktigt ont tror aldirg jag har haft såhär ont i halsen faktiskt. Jag ska aldrig mer gå på krogen, jäkla smittkälla detta!!

Är det någon som vet varför inte facebook fungerar? Den har typ krånglat hela dagen. Sjukt störande!!


Sjuk?

Ringde nyss å bokade tid till frissan, fick tid redna imorgon. Annars var det helt fullt. Men det var dock något återbud, så fick tid imorn kl 12.00. Blir perfa, nu ska jag bli sommar fin i mitt hår :) Å sen är det sista gången jag klipper mig här, sen blir det GBG som gäller.

Usch, vad jag vaknade med halsont idag, det är itne lite heller, utan väldigt mycket, ska jag ta bli sjuk elr vad är det frågan om? jag som ska börja flytta i helgen. Det har jag inte tid med!!!


RSS 2.0