Inget rätt just nu...

Håret blev alldeles för mörkt, ser rätt konstigt ut, elr så är man bara ovan, men jag kommer inte trivas i de de är jag säker på :/ alltid svårt å hitta rätt nyans/färg speciellt när de finns så många bruna nyanser också. Vågar knappt gå ut, folk kommer få en chock när dom ser mig!!!


Sen är jag fortfarande krasslig så stannar hemma idag, måste plugga inför provet imorn också. seeeegt!

Frissan :)


Då var man hemma igen då efter 3h företagsekonomi. Har prov på tors, de sista avgörande kan man säga, sen är den här kursen över, känns rätt gött! Fast jag tycker de är rätt svårt jag blandar ihop väldigt mycket haha. Jaja får se hur de går!


Annars så ska jag till frissan om någon timme, ska klippa å färga/slinga de har inte riktigt bestämt mig än. Fundera faktiskt på om jag ska bli brunett av nåt slag nu till hösten/vintern men vet inte om jag vågar, är så feg :P 

Vi får se va de blir, återkommer om de lite senare ;)


Haha, jag har fna inte lagt upp en bild på mig själv å knappt nå bilder överhuvudaget, kanske får börja göra de haha :P

Nää nu blir de plugg!

Hörs later!
 

plugg+tvätt

anna ringde nyss hon har tydligen bokat dubbla tvätt-tider jääkla klant, så hon frågade om jag behövde tvätta något, jag: dum fråga anna? hon ba skratta. haha vi hwr alltså så sjukt mycket tvätt jämt fattar int ehur de kan bli så mkt å vi är bara två personer, tänk sen då om vi får barn å grejer haha herregud säger jag bara orkar knappt tänka på de nu :P

annars så sitter jag å läser lite företagsekonomi har de sista provet på tors å de känns som ett rätt tungt prov :/ sen har jag engprov på fre också fast de är nog lättare, tror jag.

nää nu måste jag ta på mig, anna kommer väl snart å lämnar nyckeln


see yaa!

Göttmos :)

Helgen har varit rätt bra ändå, bortsett från att jag har varit sjuk, men jag är även varit ute i svängarna, shoppat alltså hehe ;P blev en del till hemmet å även lite kläder å sånt till mig.

Imorn är jag också ledig gött :) fast måst eplugga två prov som väntar på tors å fre jaja


Nä tv å sängen lockar


Sleep tight!

Mitt huvud...

Då var de helg igen då, fasiken va de går fort, men de finns både för och nackdelar, fördelarna tycker jag är att skolan "lider" mot sitt slut haha, elr ja den har typ nyss börjat men ni fattar hoppas jag haha :P nackdelarna är att man blir äldre å äldre, hehe! nej, usch så får man inte säga! :P


Som ni kanske förstår så är jag hemma idag också från skolan, mitt huvud dunkar å jag ser allt möjligt, sen min hals bränner som satan, blir galen men det ändå som är "bra" idag är att jag inte har feber tror jag inte iaf haha brukar typ inte känna när jag har feber men fryser iaf inte :P å att de är helg såklart!



Nää ska försöka plugga lite här, rätt mkt nästa vecka i skolan :S sen ska jag tvätta!


Ha en bra dag å helg om vi inte hörs innan!

Kramar

sjuk

min natt har varit förfärlig. johans jobbmobil ringde kl 00.30 å då kändes de som att klockan va typ 3-4, å vem ringer en sån tid liksom? IDIOT! fast jag sov dock inte, jag låg å kallsvettades, mådde illa å allt skit så låg typ å vred på mig. gick upp å tog en ipren å de släppte lite iaf. är de det här som kallas influensan?



SJUUUUUUUKT MYCKET JUST NU!!!!!!!

Jag har så sjukt mycket å göra just nu. Har flera prov å även inlämningsuppgifter. Blir gaaaaaaaaaaaaaaaaaalen!!!!



Har tyvär ingen tid att sitta här längre verkar de som.



Nu ska jag återgå till pluggandet igen.


Hejdå!!!


skönt med helg elr???

för min del så blir de dock ingen skön helg. har tre prof nästa vecka, inte skoj! fattar inte hur alla lärare tänker. dom borde prata med varandra så alla inte lägger proven på samma vecka tycker man.


men något mer ska vi allt hitta på.


ha en bra helg alla!


/ S

Tisdag

Jag blev super nöjd med mina naglar igår iaf. Hon hade fått in massor med läckra färger å så. Jag valde en ljusare rosa på tipparna, alltså glitter å sedan lite mera ceriserosa ilägg för att de skulle bryta av lite. blev as snyggt, jag som älskar rosa. Nästa gång blir det nog något med svart tänkte jag. Satt även på lite smycken också, elr "blommor" blev sött :)

Jaja slutpratat om de, är helt slut just nu, vill bara gå å lägga mig. Håller på torkar tvätten å jag måste ta tag i städningen o9ckså har täkt att storstäda hela lgh nu när Johan jobbar å jag är ledig myckety enklare å göra det själv. men jag har ju inga krafter :S



HELP ME!


Hiss och diss!

Det som är hiss denna måndag är att jag ska gå å fixa mina naglar ikväll. Å de som är diss är att jag har världens mensvärk å jag avstog faktiskt skolan idag, kän de att att jag inte skulle klara av att sitta på en stol i 3 h. Ligger i sängen å tycker synd om mig själv just nu. Å det blir fan inte bättre heller, har frossa, ryggvärk å sån fruktansvärd mensvärk, känns som någon har stuckit flera knivhugg i min mage.


Nää nu blir det fortsatt vila.


Hare!


Fredag

Då var de äntligen helg igen då.

Haft en lektion idag eng B, sen gick jag å Johanna på stan en sväng, jag vill ha en ny väska, en STOR väska som man kan få i mycket i, men den får ändå vara snygg, annars är de ju saksamma haha ;P

När Johan slutar så måste jag åka å köpa mina sista böcker till skolan å sen blir det förmodligen Ikea, elr om vi tar de på söndag för på lördag hinner vi inte för då ska vi hjälpa Johans mamma att flytta hela dagen å på kvällen blir de fest en kompis fyller år elr ja Johans kompis rättare sagt haha!



ha de gött!

3/9

jag borde plugga, men orkar inte ta tag i det just nu, har knappt sovit något inatt så är helt slut!!

hmm, borde typ dammsuga också å även ringa csn.

jaja vi hörs!


helt slut

håller på tvättar för fullt nu, jag ska strax börja städa också, men jag orkar inte, är helt slut. sen måste jag göra en uppgift i kommunikation också tills imorn.



ge mig min säng!

RSS 2.0