Grillparty :D

Sådär då har man vart å jobbat i ca 4 h då. Å jag är nöjd med min insats idag iaf å det var även min chef :)
När jag kom hem hade mamma gjort tacos åd et var rpecis kalrt så snacka om tajming ;) sjukt gott iaf!

Har precis hunnit duschat, ska iväg på grillparty wiiee ska bli så skoj :D

Ha en bra kväll! :)

image40 Puss

Lördag

Idag ska jag jobba fr¨ån 13.00-17.00 rätt seeeegt men det blir lite pengar iaf. Men får se hur det går...

Ha en bra dag!

.....

ALLT SUGER....!!!! PRECIS ALLT!!!!

/S

Introduktion idag

Va på Sv betygsinformation idag, det gick väl precis som jag trodde, fick ett MVG i kursen såd et var skönt. Fast man har ju sina tankar där också angående vissa saker men, men.

Klockan halv 4 ska jag på introduktion via sommarjobbat iaf får se hur det är då.

För övrigt så vet jag itne riktigt hur jag mår, det är bara för mycket tankar nu som snurrar runt i mitt huvud sjukt drygt är det... mer tänker jag itne säga!!!

/S

Jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!! :D :D :D

Fatta, fatta, fatta jag fick MVG i MA D i slutbetyg fick MVG på nationella fick tillbaka det idag, helt sjukt vad glad jag blev :D :D :D trodde faktikst inte de satt typ å skaka i stolen i klassrummet så nervös var jag. Helén bara ta det lugnt nu sandra gör inte mig nervös nu haha :P det sjuka var ju att jag slänga mig över bänken när Kalle (matteläraren) kom med ett prov men då slängd ehan de till Helén som satt bredvid mig. Hon bara: vad gör du med mitt prov?? haha gud va alla skratta åt mig haha :P sen efter stund så kom han med mitt prov å snacka om att jag kasta mig dubbelt så mycket över bänken då eftersoma tt jag visste att det var mitt haha :P vågade knappt titta, men när jag väl såga tt det stog MVG så trodde jag att inte var sant. Å sen när ajg fatta att det var sant då skrek jag haha :P

SANDRA 3 ÅR HAHA ;)


Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Usch vad jag är besviken men tänker inte säga på vad. Rätt klumpigt av mig iofs. Men vafaaan det ska inte behöva bli såhär fattar inte.

Jääävla skooola!!


OJ!!!

Haha herregud jag hade helt glömt bort att det va mors-dag idag. har för mig att det brukar vara runt den 27e-28e där någonstans  haha :P men fick åka till Ica å panik köpa lotter. Det värsta var att hon vann 200 spänn på ngn sverigelott ;) det blev hon glad för haha :P

Inte nog med det så har jag pluggat exakt hela dagen en del som ska vara klart innan fredan helt sjukt :S
 
/S

Eurovision Song Contest 08

Vill börja å tacka mina underbara vänner för en mycket trevlig kväll :D

Ryssland vann iaf Euro, jag tyckte låten va bra, bland dom bättre iaf :) Fast jag hade även Ukraina, Grekland, Frankrike som mina favvisar. Sen var det vissa låtar som va okej liksom.
Fast det sjuka är ju hur i helvete kan alla tidningar skriva att det komemr gå så "bra" för Charlotte Perrelii å dom skriver varenda jääkla år samma saker att Sverige kommer ha sån stor chans i detta. Men fattar dom inte att vi inte har chans ute i Europa för att det är för mycket öststatsländer som är med å dom röstar på varandra. Dom har inte heller samma kultur å musiksmak som oss heller. Men jag tycker iofs inte att Sveriges bidrag va ngn höjdare har aldrig tyckt rättare sagt. Det ska vara något EXTRA om man säger som så å det har itne Sverige detta är för "vanligt".

Inte nog om detta så är hon som sjöng Ukrainas bidrag sjukt snygg elr vad tycker ni? ;)

image40

tjejlväll <3

Jajemensan ikväll blir det tjejkväll hemma hos Malin. Vi ska kika på Eurovision Song Contest där hade vi tänkt :) gillar dock inte Charlotte Perrelli å hennes låt den är ju dessutom sönderspelad nu lite tråkigt faktiskt. Men man är ändå nyfiken, för man vill ju se hur det går för vårat land Sverige. Dessutom kanske de finns andra bra låtar. Så ska bli intressant å se :)

Denna kväll firar vi med godis, chips, popcorn å dricka såklart :)

Myspys <3

 Ha en bra kväll. Puss!


trååååk helg!

Kan börja å skriva att igår va släkten här min bror fyllde 18 år. Va rätt skoj att träffa dom iaf, inte varje dag precis :)
han fick många vettig presenter istället för bara pengar som han då köper upp på massa skit. B.la ett startpaket på körskolan av mian föräldrar å så. Sen fick han en snygg skjorta av mig, å den blev han nöjd med iaf så det var skönt plus att sthl va perfekt behöver inte bytas :)

Mm kan ni ge er faaan på att det blir en tråååål heelg. Måste plugga massa eng har sista eng provet nu på måndag bläääää. Sen slutar skolan på fre iaf ska bli skönt. Men känner mig ändå stressad på något sätt :S

Ha en bra helg!

Fy...

har haft nationellt prov i matte här på förmiddagen. Jag tyckte det gick hyffsat bra iaf elr ja det känns så :S  men det kan ju gå helt åt helvete, jaja får hoppas på det bästa :)


/S

GRATTIS! :D

Det är ingen vanlig dag, för det är brorsans födelsedag HURRA HURRA HURRA! :D
Idag fyller min bror 18 år :)
Börjar bli stor han med haha ;)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! :D

presenter :)

Kom nyss hem från stan, har vart å köpt presenter b.la åt min bror som blir 18 på fredag å sen åt en killpolare som blir 22 :) blev 2 fräscha toppar på MQ :)

Nu ska jag plugga lite matte har nationellt prov på fre, bajs!

Hare gött! :)

hemma

Jaa då var man hemma igen efter en helg i Stlm med mina underbara sötnosar :) Tack tack tack tack! :D Mysigt å massa trevligt hihi :) shoppa en del asså, va ut å åt god mat på mysiga restauranger å sen blev det även krogen :)
Haha hamnade inne på ngn krog som ahde storbildstv visade Sverige-Kanada hockeymtachen vilket liv å vilken stämning helt sjukt skoj, verkligen :)

Nää nu ska jag byta samtalsämne här. Har det sista tunga provet i samhällskunskap imorn. Riktigt tungt faktikst sjukt mycket är det blir tokig hehe. Keep up the good work sandra! haha :P

/ S


Sthlm :)

Idag åker jag till Sthlm med lite vänner vi ska bo på hotell å ha det allmänt trevligt å mysigt, ska bli skoj :D


Ha en bra helg alla! :)

Puss


sjukt mycket nu

Mm det är på tok för mycket i skolan nu. Får inte mycket fritid om man säger så. Ska till Sthlm på fredag också egtnlgien har jag inte tid men vill inte säga ifrån heller. Så får plugga samhäll i Sthlm typ. Haha kanske inte komemr vara sås ocial mot mina vänner men vafaan :P

fattar inte...

Nää jag fattar inte hur alla lärare kan lägga alla prov nu i slutet när man har 2 hela veckor kvar helt sjukt. Vet dock inte hur jag ska hinna plugga på allt.

Imorn har jag samhällskunskap ett prov jag missa när jag var på Kreta och på ons har jag matteprov. Sen nsäta vecka är det fullt hela jäkla veckan prov å skit. Dessutom åker eventuellt till Sthlm på fredag också GOOD LUCK säger jag bara till mig själv.

Nää nu måste jag sätta fart med pluggandet sjukt stressad är jag. HATE IT!!!!
Blir inge mera dator för mig idag inte.

helgen.

Gårdagen började med att åkte in till stan å tog en fika med Sofia sjukt trevligt i detta sommarväder :)
Sen åkte jag hem och bytte om å la mig i solen och solade i bikini sjukt nice :)
På kvällen fick vi besök av några bekanta vi grillade å spelade kubb å så trevligt, trevligt :) haha fast jag måste bara tillägga att jag är sämst på att spela kubb, sjukt irriterande när pinnen man kastar mot dom där träklossarna stryker förbi typ ngn millimeter ifrån bara att den ska ramla men faaaan heller haha :P
Men skoj var det iaf :)


image39


wiiieee :D

Hehe känner mig som en pensionär typ vakna kl 8 ungefär å va helt pigg :P haha! Iaf så visa mamma mig 2 utbildningar dom hade annons på i tidningen imorse när jag satt å åt frukost. Dom verkar väldigt intressant faktiskt å den ena är inom kläder å sånt å den andra är inom inredning å båda är bara på 1 termin helt perfekt :D iofs kan det bli rätt intensivt men det är ju det värt vafan :D ju snabbare desstå bättre ;) hehe!
Haha det sjuka är att båda är uppåt i landet typ Umea å Sundsvall men då sa pappa att det är fina å mysiga städer iaf :) jag som alltid ha vealat neråt i landet haha. Fast dom är ju bara på en termin som sagt så det lär man väl stå ut med ;) Detta är Ky-utbildningar båda 2 för er som undrar :)

Sommar?

Man kan ju nästan tro att det är sommar nu :) helt underbart väder! Hoppas det kan hålla i sig nu resten av sommaren :) elr iofs jag ska iofs jobba så det spelar ingen roll.

Inte nog med detta så gjorde jag min uppsats idga på svenskan fick ihop 8 A4 papper alltså 16 isdor med det haha :P så kan fan inte bli underkänd iaf haha ;)
 
Resten av helgen blir till att plugga massa samhällskunskap å träffa lite vänner :)

Ha de nice alla!

Uppsats

Imorn ska jag strunt ai eng ahr typ vart på alla lektioner så täntke slippa denna lektion imorn (A) måate ladda upp inför min uppsats som jag ska göra imorn som jag missa på sv när jag va i Kreta. Sen täntke jag även åka å sola lite. Haha iofs så blir det säkert fint så man kan ligga ute å sola men istället slösar jag bort 40 spänn men vafaaan det är ju inte ett skit nuförtiden. Nu tycker säkert folk att ajg är dum i huvudet men då får ni tycka de :P haha!

/S


?

Jaaa nu har jag iaf fått ett sommarjobb. Fast jaaa jag vet inte vad jag ska säga.... får hoppas på det bästa iaf.

/S

tv

Nu ska jag se tv det är väl Andra Avenyn nu jag har bara fastnat för det å det är sååååå braaaaa :D

Tänkte jag skulle vara lite vettig ikväll också å lägga dig skapligt tidigt, fast det värsta är väl att man inte kan sova just den tiden :S

Godnatt!

ge mig...

Mm ge mig denna pärla jag är KÄR i denna bil helt seriöst. Den ska bli MIN MIN MIN MIN!


                                    Honda Civic Type R
                                   

                                   Denna röda färgen är sjukt snygg, men skulle inte tacka nej till en svart heller ;)


vilket väder! :D

Jaaaa vilket väder det är idag helt underbart strålande sol! :D känns som sommaren är påväg nu iaf, elr ja jag hoppas det iaf :)
Har nyss gjort klart ett svenska arbete i solen och det ska redvisas på tors elr nästa måndag kommer inte riktigt ihåg när men de tär klart å ha det avklarat iaf :)
Nu sitter jag här vet inte riktigt om jag ska gå en promenad har beslutsångest hehe.

/S

hockey!

Ikväll ska jag kolla på hockey-vm med min familj å ha det mysigt framför tvn med lite smått å gått :)

Missa inte SVERIGE-VITRYSSLAND KL:19.00 på kanal 6, tror jag de är om jag inte minns helt fel.

städ dag

Jajamensan idag har mamma å jag storstädat hela övervåningen så nu är vi precis klar med den :) det tog hos säkert hela 4 h å lite till. Så nu är man helt slut haha :P jaaaaa jag har dålig kondition (A) imorn ska vi fortsätta med nedre planen å ta allt där. Känner mig duktig iaf (A) :)

:)

Ha en trevlig kväll allihopa! :)



Puss


plugg!

Idag blir det till att plugga massa sv har lite som ska vara klart tills på måndag sen får vi se vad tiden tar vägen om jag hinner med något annat också men det återstår att se :)


Ha en bra dag!

ledig

Idag har jag hjälpt mammsen å frosta av frysen å städat lite å så :) sen efter de tog jag mig en promenix kunde ju alltid behövas sen gårdagens alkoholdrickande haha ;)

Imorn är det ingen skola heller är helt ledig imorn så det är rätt skönt får se vad man hittar på då när dom flesta jobbar hehe. Men har iofs lite jag måste ta tag i så får väl göra de då :)

/S


dagen efter

HAHA vilken kväll igår sjukt skooj verkligen :D vi hade typ itne planerat något spec allt bara kom det är då det blir som roligast :D
Nu täntke jag skriva lite vad kvällen gick ut på...först va vi hos en Jonte på "förfest" va typ ca 20 st där sjukt skoj alla blev "normalt" fulla ;P sen drog vi ner på stan alla tog typ upp mer än en halv buss iaf vårat gäng haha :P sen blev det Goya för hela slanten va sjukt mycket folk ute träffade massa folk man inte hade träffat på länge så det va också skoj :D fast det tråkiga va att man såg en massa ungdomar på stan som söp sig så fulla att dom inte kunde stå på benen och folk som spydde tom så tråkgit att se usch!

Hoppas ni hade en trevlig Valborg! :)


RSS 2.0