morsning!

godmorgonen på er! idag är jag faktiskt hyffsat pigg. känner mig iform på något konstigt sätt, känns som jag skulle kunna springa 1 mil utan att ens flåsa haha. har nyss klickat hem lite basplagg från hm det har ju börjat med sin rea nu. så ja fick med mig lite saker som kan vara snygga till det mesta iprincip, förutom om man vill vara extra fin då :P


annars så ska jag ta mig till torget en sväng å träffa på en kompis för en fika å eventuellt shopping


ha en fin dag!

torsdag

godmorgon! idag vaknade tidigt trots min trötthet. idag så ska jag tvätta å göra klart en uppgift, det får bli min dag. hade gärna sätt att jag hunnit med en promenad med. men vi får la se. sen imorn så ska jag börja plocka fram ljusstakarna å lite sånt hade jag tänk å även åka å handla blommor. sen har jag också tänkt att städa imorn alltså :P


ha en fin dag!



Ett nytt liv?

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Med mig är det som vanligt, bra. Innan jag somnade igår kväll så låg jag å grubblade och tänkte om jag kanske borde börja ett nytt liv. Nu kanske detta låter lite dramatiskt men. Alltså jag har varit under en längre tid väldigt trött hela tiden. Det spelar ingen roll om jag får de där 9h sömn elr va de är en männniska behöver jag är fortfarande lika trött å det är jag hela tiden. Detta har varit/är  väldigt jobbigt. För man orkar ingenting, man kan inte tänka å man bara sitter. Men allt detta beror på min sköldköttel att den inte är bra. Dock sa läkaren att den är bra nu å jag ska fortsätta med samma dos. Men jag tycker inte att jag märker någon skillnad alls. Men han säger att det kan ta ett tag innan man märker något. Men jag har ju gått å varit trött i säkert 1 år nu. Å då har den blicvit bra, men sämre på lång sikt å det är därför jag inte har känt mig nå piggare.

Men jag kanske helt enkelt får testa mig fram vad min kropp tål. Kanske ska ta å börja med långa promenader innan jag ger mig på gymmet.


Det här med träning har jag verkligen saknat. Får hoppas att jag kommer palla det bara. Jag behöver börja ett nytt liv elr vad man ska kalla de.



Snöööö!

Då har det kommit snö till GBG också. Imorse så ringde J:s jobbmobil tror klockan var 7 och då var det shouren. Så då var det bara att ta på sig å åka å jobba. Men han sa de tär ju så lätt förtjänta pengar.De kör ju en plogtraktor så de går ju fort. Han rignd emig nyss å sa att han va hemma vid 1. Då ska vi åka ut en sväng även om jag har min mensvärk. Får se om det blir en promenad elr om vi latar oss att ta bilen.

Annars så blir det en filmkväll hemma hos T ikväll, myyyyyyys :)



Ha en fin lördag

tråkig helg

denna helg kommer bli väldigt tråkig. måste göra klart mina uppgifter som jag har skjutit på i 2 veckor typ å de ska vara klart på måndag. fan vad trött jag blir på mig själv. kommer iofs inte kunna göra klart de fattar inte så mycket av uppgiften haha. jaja!


nu ska jag iaf äta lunch å sen blir det en sväng till torget de har halva priset inne på bikbok får la se om jag hittar nått.


see u!


har lite att fixa...

idag så lär jag faktiskt sätta igång med mina uppgifter som ska vara klara tills nästa måndag. å det är faktiskt inte så värst lite att göra, det kommer att ta tid så de tär lika bra jag sätter igång nu så slipper jag sätta igång dagen innan. är ju expert på att skjuta upp grejer.


ha en bra dag!

tvättar...

det är precis det jag håller på med. har sprungit fram å tillbaka hela förmiddagen här med tvätten. jag tycker de tär väldigt skönt att man har en tvättstuga som man kan utnyttja till att tvätta handdukar, lakan, underkläder. Det går så mkt fortare när det finns torkskåp som man kan hänga in de i å även en torktummlare där man kan slänga in alla underkläder å strumpor, perfekt!


nu ska jag upp till J:s mamma å hämta ett recept på mexikansk låda, det är så sjutk gott. har ni inte testat det så måste ni göra de.

annars så blir det idol ik som varje fredag. 2 kompisar kommer hit å ska se det med mig. så vi ska ha en tjejkväll, mysigt. haha då passar ju J såklart på att åka iväg elr ja han försvinne rnog med vilja tror jag :P


Ha en frotsatt bra fredag alla

trötter

uuuh vad trött jag är idag. iofs så är jag alltid trött nuförtiden men idag är det extremt. orkar knappt stå upp haha.
idag ska jag iaf på en träff igen med gruppen får se hur många som törs komma idag då hmm ska bli intressant å se iaf. det kanske bara blir jag vem fan vet. jag hade gärna sett att de hade varit 3 h på förmiddagen ist så man hade kommit hem någongång. gillar inte att sitta å vänta nämnligen så seeeeeegt.



nu ska jag ta mig en dusch å sen fixa lite.


höres!

Besviken

Det är precis vad jag är besviken. Vi skulle ju träffas igår å göra klart en uppgift. Men det var bara jag å en till som kom. Så vi gick vid halv 2. Då vi skulle ha träffas kl 1. Sen när jag kom hem kollade jag min mail å hade fått ett från våran handledare att han som hade tagit på sig uppgiften å göra den i Exel han hade hoppat av å då skulle vi utse en annan gruppledare. Men det var ju försent. Jag tror att det är han B som är rent ut sagt knäpp. Han kan ju inte komma å säga sånt i sista minuten när han vet att vi ska träffas kl 1. Då har ju säkert alla hunnit hemifrån redan. För GBG är inte så liten stad så det tar ju sin tid med spårvagnar, bussar osv.


Så den uppgiften blir ju inte gjort nu. Vi får ju säga som det är imorgon då hela gruppen ska träffas med våran handledare. Det går inte att göra så mycket åt det just nu men de tär jävligt irriterande


Nu blir det käk


Hörs!

Ny vecka och nya tag

Då var det dags för ännu en vecka med massa möten, intressant :) Idag så ska jag träffa gruppen inne i stan vi har fått en uppgift vi ska göra tills på torsdag då den stora träffen är kan man säga. jag vill riktigt inte säga än vad det är jag går på. Vill liksom inte säga det å sen skiter sig allt sig elr att de inte är nå bra haha :P men just nu så är jag väldigt nöjd iaf men det kan ju ändras snabbt. Så därför.


Just ja igår så var jag å J i Ullared å handla massa julklappar det känns så skönt att det snart är gjort. Iofs så har vi några kvar men de får vi köpa här hemma helt enkelt. Men det är ju så mkt billigare på just leksaker å sånt där nere å då kan man ju köpa flera st också så att ungarna får fler julklappar att öppna man är ju inte dum haha ;P
Sen s¨fick vi med oss lite till hemmet också å även lite julsaker. Hade dock inte så mkt kläder denna gången tyckte jag de va rättså urplockat å sen kändes de som att de hade tagit bort en del saker också för att få plats med alla julsaker men det är ju ändå rätt logiskt. Och dessutom var det så sjukt mkt folk det gick knappt att komma fram någonstans. Folk fattar ju inte att om alla ställer från sig vagnarna så är det åtminstonde lite lättare att ta sig fram, men istället så ska typ alla ha med sig vagnarna ända fram. Jag blev måttligt förbannad ett tag. Fast jag höll mig från att säga något, men det var fan nära. Annars så var det en bra dag.

Har ni fått snö?? Här snöar det å blåser det. Jag hade räknat med att vi inte skulle få nå snö eftersom att jag hade hört att det skulle komma en klass 2 varning från Östra Götaland fram till Uppland. Å vi bor ju i Väst Sverige. Iofs så har vi inte så jätte mycket snö men det blåser å det är iaf lite vitt på marken.
nej nu ska jag sluta å prata...


Ha en fin dag!



Fredag

Idag så slutar J kl 12.00. Sen ska han direkt ner till sin pappa å hämta vinterdäcken. Undertiden tänkte jag sätta mig ner å skicka in lite grejer ang mina möten jag har varit på. Vi har typ fått lite "läxor" om man kan uttrycka de så hmm... jaja shit det same haha. Har iaf hunnit skickat in en grej av de 4-5 grejerna som ska in tills nästa torsdag. Sen på tisdag så ska vi träffas i gruppen å göra klart en uppgift vi har fått. jag är väldigt förväntans full vi får se hur detta kommer sluta :)

Just de, på måndag åker jag till Ullared. Å jag bara LÄNGTAR!! haha jag tror jag är KÄR!!! Fan vad sjukt detta lät då jaja ;)


ha en bra dag om vi inte hörs mer innan helgen


kram


Yttligare ett möte

Det möte jag var på igår var väldigt intressant å hoppas på att det idag också kommer bli lika intressant. Hoppas detta kommer ge något nu. Kommer inte säga vad de är för möte riktigt än, men ni kommer få veta jag lovar ;)



Nu ska jag faktiskt ta å lägga i lite tvätt.


See U!


Tisdag

Godmorgon på er! Idag är jag sjukligt trött. Känner mig nästan helt groggy. Orkar knappt stå på benen.
Nog om de...

Idag ska jag in till stan på ett ärende ska på ett möte. Sen får vi se vad det leder :)


Nu ska jag duscha.


ha en fin dag!


Sjukhusbesök

Då är man nyss hemkommen från ett sjukhusbesök. Jag skulle träffa min diabetessköteeska idag. Har ju som sagt legat högt i blodsockervädet och även i min sköldköttel så hon vela se hur de har gått med mina höjda doser och så. Dock hade vädet sjunkit å dert var ju positivt å sen efter hennes besök så fick jag ner till kemi lab å ta ett blodprov i armvecket som jag HATAR. Svimmar ju nästan. Men de var iaf på sköldkötteln får hoppas de vädet också har sjunkit.


Nej, nu ska jag ta å städa badrummet.


Vi höres!

RSS 2.0