dålig update

de har verkligen varit dålig update från min sida. men har varken haft ork, lust elr tid att blogga.

hoppas allt är bra med er. själv är allt fint.

ska snart hoppa in i duschen å sen blir det en sväng till ikea. behövs köpa lite saker b.la ett vitrinskåp om de finns nåt snyggt :)


näää nu blir de dusch, ha d!



Hemfärd imorgon

Usch vad kallt de är ute. 14 grader bara. Vill tillbaka till Cypern. hade gärna stannat en vecka till. En vecka blir för lite tycker jag. Imorgon åker vi hem till Göteborg. Va meingen att mina päron skulle ha åkt ed men de åkr ner när mamma å jag fyller istället, alls i aug så d eär inte alls långt kvar slipper de bli så tjat in på.

Hejdå GBG!

Då var det snart läggdags, imorn går tåget hem mot Gefle. Å de går tidigt så är framme vid lunchtid. Kommer självklart sakna alla här nere, men det dinns ju mobiler å jag kommer ju"hem" alltså till GBG igen :P men vi får se hur länge jag blir borta. Självklart så åker min sambo J med också.

Får se om de blir något bloggande där uppe.

Annars så får ni ha de så gött allihopa så hörs vi


Puss & kram


onsdag

Hej allihopa! Hoppas att allt är fint. Själv så mår jag bra.

Sorry för dålig uppdate men har haft fullt upp den senaste tiden.

Nu är de faktiskt inte långt kvar tills jag åker upp till Gävle, åker nu på fre. Så har en del att ta tag i innan. Denna dag består av tvättning å en storstädning, har inte brytt mig om att torkat golven i den nya lgh sen vi flyttade eftersom att de har legat en del saker där. men nu så börjar det bli ordning här. Så nu får jag ta tag i de.

Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0