Idolkväll :)

Ikväll blir det en lugn å mysig kväll med brudarna, vi ska nämnligen se Idol kl 20.00 hade vi tänkt. Sätta fram lite snacks å dricka å ha det allmänt trevligt å mysigt i detta pissväder rent ut sagt, elr ja snökaos-väder,  ska bli skoj :) Tror det är Schlager-Tema ikväll också nice nice.

Ha en bra kväll allesammans! :)

Kramis

Fredag+helg :)

Nu sitter jag på jobbet, ingen annan har kommit än, jag sitter här helt själv.



Då var det äntligen helg igen då, HALLOWEEN dessutom. Ska ju på Halloween-Party på lördag, ska vara en djävul kanske lite tråkigt men blev det in i det sista som vanligt haha :P hoppas på skoj! :)



OBS! FYFAN VILKET JÄVLA VÄDER, DET SNÖAR Å BLÅSER SOM FAN HÄR :S USCH!

:S

just nu är jag faktiskt helt förvirrad, jag vet varken ut elr in. hel knäppt är det :S
idag hade jag en bättre dag på jobbet iaf, sålde rätt bra ändå låg på 2 h timmen vilket är dubbelt så bra man ska ligga på 1 h liksom. men just nu vill jag bara en grej liksom, flytta ihop med min pojkvän. jag saknar dig så sjukt mycket det är faktikst väldigt jobbigt å ha distans förhållande fast ändå rätt skönt slippa gå på varandra hela tiden :P men till sommaren så blir det flytt till GBG sjukt underbart :D wiiiee! LÄNGTAR IHJÄL MIG SNART! ska bli så sjukt underbart å komma bort från den här lilla staden å skitstaden :P ÄLSKAR GÖTEBORG! <3

till något helt annat så fråga min mamma? ska du inte dammsuga å byta lakan i ditt rum? su ahr väl inte gjort det på ett tag nu? jag ba nej det ahar jag nog inte gjort. inte dagsa tt du tar tag i detta nu. jag ba: jo kanske. så nu har jag både bytt lakan å dammsugit rummet :P

usch vilken dag

idag har jag verkligen inte sålt bra. fyfaaan rikitgt jääääkla seeeegt har det varit. grniga kunder fyfan säger jag, ibland har man lust att.... ja precis med alla kunder haha. Nu sitter jag med världens magont inte mensvärk utan bara magknip sjukt rygt känenr mig seg också, hela jag är seg :(

BLÄÄÄÄ! HELP ME!


Tisdag

Ssitter på jobbet nu har rast. går inge vidare just nu :P ibland har man bara lust å strypa alla kunder typ haha elr vissa iaf :P ska ha 3 fram till lunch å nu har jag 1 såld liksom :P


Måndag

Då är man hemma igen då efter första dagen på jobbet sen i aug. Tänk att dom kör samma gamla projekt måste bli väldigt uttjatande för alla kunder plus att det blir ju mindre svår sålt på just mobilt bredband efter som att året snart är slut å dom får mindre gratis månader haha. Fast jag fick ihop mina 7 iaf som man ska ha per dag då å det är 1 h, gick sjukt seeeegt i början hade fan sålt 1 fram till lunch sen sålde jag 6 st på 4 h alltså 1.5 h det är är jag stolt över :P för att vara min första dag på så länge. Fast går ju inte jämnföra nu med i somras heller då sälde jag sjukt bra å fick en lön därefter också ;) haha! Det gäller ju att ha flyt med alla kunder också beror ju på vilka man kommer till osv, det handlar inte bara att man är en dålig försäljare.

Får ta nya tag imorn helt enkelt å hoppas på att de går bättre :)

Jobba imorn

Nu har jag "höstlov" ¨å jag ska nämnligen jobba hela denna veckan. ska bli sjukt skönt att få in lite extra pengar för det behövs ju alltid. Men jag är SJUKT NERVÖS fattar inte hur jag kan vara de för jag jobba ju där i somras också. Inte direkt att jag är ny där liksom så jag vet ju hur man gör med å allt, tror jag haha. Det är nog det jag är nervös för att jag har glömt bort allt plus att jag inte ska sälja så bra haha :P jag sålde ju väldigt bra i somras fick jag höra av mina chefer plus att jag fick ju en lön därefter också :P men jag har ju verkligen inte fast jobb där för då är det ju en press på en att man ska prestera bra å så, jag har iofs fått fast där om jag velat men då sa jag att jag ska plugga vidare men jag jobbar jätte gärna extra här å alla sa då med ja du är jätte välkommen bara att höra av dig :)

HELP ME! haha jag är jätte nervös låter as barnsligt i know haha :P

LOV! :)

Då var det fredag igen då, ock "lov" för min del elr ja ska iofs jobba hela "lovet" då. Men är ju ändå skolfri så de tär lite skönt, har dock 2 prov v 45 när skolan börjar igen :/ varför tar jag upp de nu? haha nu ska man ju glömma bort skolan å inte tänka på den å bara "njuta" av "lovet" haha :P men känns as skönt att få in lite extra pengar för det behöver man alltid.
Efter skolan gick jag på stan en sväng å kikade lite ska förmodligen på Halloween-party den 1 nov å vet ej vad jag ska ha på mig något svart/rött vill jag iaf ha. helst rött eftersoma tt ajg ska vara en djävul men hittar inget, vill ha en klänning också å den på gina var ju typ rosaröd as ful färg vill ha mera knallrött typ men as svårt att hitta jsut den färgen tydligen :/ tar mig inte tid att åka till Sthlm elr Uppsala heller för att leta, har typ aldrig tid till de när jag pluggar haha :P jaja thats life! :P
Fick med mig lite chokladbollar å havrebollar hem iaf, ska ju typ "tröstäta<" dom nu för att jag inte hitta något att ha på mig. Fjantigt va? :P haha!
Ikväll blir det att kika på Idol med en kompis å ha det mys :)

Ha en trevlig dag/kväll!

Kram!

redovinsing...

sitter i skolan nu har en såndär tråååkig håltimme igen å som vanlgit sitter jag här inne i mediateket som dom kallar de. har redovinsning i historia sen kl 14.30 om den indistriuella revolutionen, ifos är det ingen enkild redovisning utan vi är 3 st som ska dela upp olika punkter då så vi har 2 puntker var vi ska redovisa inte så mkt kanske men jag hatar verkligen att redovisa spelar ingen roll hur många det är i klassrummet elr hur många frågor det är så hatar jag att redovísa. ni kanske tycker jag är töntig men jag kan inte hjälpa de haha :P

Onsdag

Sitter i skolan nu å väntar på att programhanteringen ska börja å den börjar kl 14.30, seeeeegt!
Blev erbjuden att komma på en "HALLOWEEN FEST" den 1 nov också å man ska vara utklädd såklart. Dags att börja leta kläder då, fan att vi inte ahr någon affär här som typ Buttricks i Sthlm detta hade varit perfekt. Hmm undra vad man hittar bra kläder till sånt här i Gävle tro?? Jaja får helt enkelt ta mig en titt på stan, något ska jag väl hitta på :P

Irriterande!

Just nu är jag sjukt irriterad, har redovisning på tors i historia, jag fick 2 frågor jag skulle svara på tänk "bara" 3 st frågor har knappt gjort klart en. Så svårt kan de väl inte vara? Mne jag vet inte hur hon vill ha svar på frågan så ajg vet itne riktigt hur jag ska formulera mig för att det ska bli bra. Helt sjukt!

Måndag

Dagen började med att jag var på sjukhuset till kl 7.30 på förmiddagen för kemilab öppnar då å jag orkar inte sitta i kö för det brukar alltid vara mycket folk där. Nu låter jag säkert som en gammal pensionär men vafan :P
jag blir ju alltid så sjukt nervös när jag går dit också, hatar verkligen att ta blodprov i armvecket inte speciellt skönt å sen blir man så jäkla öm efteråt också :S hoppas mina provsvar är bättre den här gången då.

Hade dock bara en lektion idag eng, fick dock inte tillbaka eng provet. Fattar inte varför är alla lärare så sega? Hon sa att hon hade rättat de. Men varför tog hon inte med dom då? Konstigt va? Hoppas man får tillbaka de imorgon då har eng då med å det är den ända lektionen jag har på tis sjuuuukt skönt :)

/S

Söndag

Idag har det varit en sjukt seeeeg dag. Fast jag fick någonting gjort hemma iaf, jag hjälpte mammi å städade ur garderoben uppe i hallen, tog bort alla sommarskor+jackor å sånt. Ställde in alla höst/vinterskor där istället :) det ända jag inte ställde in var dom riktiga vinterjackorna typ goose peak å dom kanske lite för varm nu dock :P men resten står på sin plats :) inte nog med det dammsög jag mitt rum också, gud vad jag har varit duktig idag (A) haha!

imorgon ska jag åka till sjukhuset å ta ett nytt sköldköttel test, har ju haft lite högt sånt :/ men det är sjukt drygt vet inte hur många ggr jag har tagit om det nu, bra många iaf. Sist var värdet något lägre sa läkaren men det var ändå inte tillräckligt bra :S så måste ta om det IGEN blir TOOOOOOOOOKIIIIIIIIIIIG!!!
Sen blir det skola har bara en lektion imorgon, engelska börjar kl kvart 1.

/S

Noll koll elr?

Igår så var det ju meningen att jag å några tjejer skulle åka ut till Valbo till Sara för att ha "tjejkväll".
Men de blev ju inget eftersom att det inte gick några bussar hem därifrån inte om man åker på 1an som går till Valbo/Västbyggeby men till Köpis gick det en å lika den som går till Forsbacka/Sandviken går ju också fattar inte att den andra 1an itne går då helt sjukt å från Köpis å till Sara är det fan säkert 6km palla gå NEJ TACK! Så vi ställde in får ta en fredag ist då det är en vanlig vardag om man säger så just på helgerna den inte går så ofta. Ingen palla kosta på taxi heller. Snacka om att ha noll koll haha :P jaja thats life även om det var sjukt tråkigt hela kvällen blev typ förstörd!!



Tjejkväll :)

Kom nyss hem från stan varit å panik köpt en "jacka" har kollat på den ett tag nu men typ tvekat men nu har den blicit min iaf iofs kan man itne ha den nå länge heller inte direkt nåogon vinterjacka precis, typ en jacka man kan ha nu om man säger så. kanske inte är världens snyggaste men dne får duga :) orkar direkt inte åka till Sthlm för att leta heller pallar inte haha :P får bli andra bullar när man beger sig av till GBG den underbara stad haha ;) jag täntke mera för där finns det ju tom bättre klädutbud än i Sthlm tycker jag, jag hittar mera där än i Sthlm om man säger som så :)

Till något helt annat ikväll ska jag hem till Sara ska ha tjejkväll, ska bli sjukt trevligt å sitta å snacka lite spela spel å dricka lite vin å så :)

Ha en bra dag/kväll alla!

Puss & Kram


Fredag och myskväll :)

Då var det fredag igen då :) Tänk var veckorna går fort, man hinnar ju knappt blinka med ögonen förens det är en nya vecka, helt sjukt detta. Ikväll har jag iaf bestämt mig att jag ska bara vara hemma med familjen å se på Idol å äta massa popcorn å dricka cola zero det tycker jag att jag är värd efter en väldigt jobbig vecka med massa porv 3 st :D fast jag hade ju nästan lovat mig själv att jag inte skulle se Idol mera för att jag tycker det är så fjantigt men ändå kollar jag, typiskt va? haha :P

Ha en bra kväll! :)

skolan

just nu sitter jag i mediateket på skolan å väntar på att historian ska börja, sjukt segt! hatar verkligen håltimmar också finns typ aldrig nåt att göra mer än att gå ner på stan då, mend et blir väldigt tröttsamt att gå ner på stan i längden också om man gör det typ "jämt" när man har håltimme då sen är jag väldigt ofta på stna ändå å tänker inte bli "kändis" på stan direkt ltie patetiskt haha :P


VIRUS!!!!!

VET NI VAD? JAG HAR FÅTT VIRUS!!! BLIR TOOOOOKIG!!! ATT JAG JÄMT SKA HA SÅN OTUR MED ALLT OCKSÅ. FATTAR INTE HUR JAG HAR KUNNAT FÅTT DE HELLER ÄR JU DIREKT INTE UTE PÅ NÅGRA PORRSIDOR SÅ DESPERAT ÄR JAG INTE!!!! HAR FÖRSÖKT ATT FÅ BORT SKITEN OCKSÅ MEN DET GÅR JU INTE!!

FYFAAAAN SÄGER JAG BARA!!

Jaja nog om detta.
Kom precis hem från skolan har haft ett eng prov. Det gick väl sådär iaf.

Nää nu blir det lunch å sen ska jag plugga till mitt dataprov imorgon!1

Hare gött!

sport-dag

idag så har jag bestämt mig att först så ska jag plugga lite inför mina 2 prov som är nästa vecka.
sen så täntke jag se brynäs-södertälje kl 16.00 å sen så blir det fotboll sverige-portugal. christian ronaldo är ju med denna godbit asså. fan vad ajg skulle vela ha vart där å sett matchen. jag hade ju typ nästan sprungit in på planen å flygit på han haha ;)  2 av våra bästa anfallare spelar ju ikväll det får ni inte missa å ajg pratar självklart om zlatan å ronaldo ;D

 snyggingen!

prov

mm hade programhanterings prov idag. sjukt svårt var det elr ja det som var lätt var riktigt lätt å det som var svårt var galet svårt. sjukt va? haha. känns som det inte gick så bra men det återstår att se :P

i helgen ska jag bara plugga eng å historia har prov i det nästa vecka :/ heeeeelp!!


ha en bra helg alla! :)

Puss

Onsdag

Idag har jag vart i skoln till kl 16.00 en rätt så lång ås eg dag. Jobbigt när man har håltimme från 11.50-14.30 också man vet inte vad man ska hitta på typ. Fast det går an när man har något att plugga på t.ex ett prov å det hade jag idag. Kunde sitta i datasalen å plugga till programhanteringsprovet som är på fredag. Vissa grejer är löjligt lätta å vissa grejer fattar man inget utav :S finns inget som är medellätt typ.

Nää nu ska jag se lite tv å ta de lugnt :) en ny dag imorgon å en minst sagt lika jobbig dag om inte jobbigare :/

See Yaa!

Tisdag

idag har jag vart ledig hela dagen, eng var inställd, rätt skönt. Så jag gick ut å gick en sväng å sen har jag pluggat progamhantering hela dagen har prov på fredag.

Nu kl 20.00 tänkte jag se Andra Avenyn å sen kl 21.00 blir det Maria Wern - Främmande Fågel, rätt bra på tv idag :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

<3

Tänkte börja detta inlägg med att tacka min underbara älskling för en underbar helg :) <3

Ja vad har vi gjort då!? I torsdags när han kom så gjorde vi itne allt för mycket asså tog det mest lugnt å lugnt å lika fredagen också elr ja vi va på stan om det räknas då haha :P sen i lördags så var vi på hockey BRYNÄS -LINKÖPING seriefinal ju, helt sjukt bra match å stämmning :) brynäs vann med 2-0 också :D wiiee! och igår så va vi till köpis å kollade lite också fick med mig ltie smått å gott däirfrån finns inte så mkt å handla här tycker jag mot för GBG då :P men som jag brukar säga det duger i krig :P Blir ju flytt för mig nu till våren också förmodligen om jag kommer in på det jag sökt då vill säga. Isf kommer detta bli sjukt UNDERBART å få bo på stället där min ÄLSKLING bor å denna UNDERBARA stad GÖTEBORG!!!

Just nu känns det bara så himla tomt när han har åkt hem igen :( det känns sjukt konstigt känns liksom som att jag itne bor här nästan haha :S jaja men vi ses ju snart igen.

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT! <3

RSS 2.0