världens fulaste frisyr!!!

johan håler på monterar en hylla som vi har köpt. å jag är så jävla förbannad har fan in get tålamod för 5 öre. jävla hylljääävel säger jag bara!!

frisyren blev världens fulaste som sagt, så nu kan jag inte gå ut, haha fick betala 1600 kr också haha fna skrattretande!!!


frissan idag :)

sorry för att jag inte har uppdaterat på ett tag, men har haft en del att göra ¨har fortfarande.

idag ska jag iaf till frissan å klippa mig, får se hur det blir denna gången. nu är det en helt ny frisersalong å även frissa som ska klippa mig å tom en ny stad. man tycker att dom borde vara bättre i en större stad än hemma i gävle, men får la se hur de blir.

brb!

hellre i en lång bil kö än att ligga på wen bår

nu är vi hemma från ikea, "igen" haha vi är ju fan där varje dag nu känns de som :P beslutsångest kallas de haha!

när vi åkte dit så på andra sidan motorvägen va de en husvagn som hade vält å en massa bilar som hade krockat men de va ju pga av den husvagnen då. så de va så sjukt lång bil kö som stod still, säkert 5 km om inte mer i "bara" bilkö. fast olyckan såg inge vidare ut. massa ambulanser som hellre i en lång bilkö än å ligga på en bår om inte mer.

de vi fick med oss från ikea idag va ett köksbord, å stolarna va ju såklart slut, skulle komma in om 2-3 veckor. tänker inte kosta på allt för dyra köksmöbler nu heller. de va ändå enkelt å snyggt liksom för de priset.

johan å jaghade tänkt att vi skulle hyra wallander - kuriren om den finns inne, den allra nyaste av dom filmerna. hoppas, hoppas, hoppas!! :)

nää nu ska jag roa mig med något annat.

/ S

säng

fyfan vilket jävla skitväder de är! 2 veckors sommar är typ standarden här, inte mer!!!

idag händer det inte så mycket, johan å hans bror ska åka å hämta våran säng kl halv 2 iaf :P

nää nu ska jag kila

ha de!

:P

då är man precis klar med städningen, har röjt hela morgonen :P jag är ju så sjukt intensiv när jag är igång också. johan blir tokig haha :P

senare ska vi åka till ikea med johans mamma å kolla lampor lite bättre.

nu måste jag hoppa in i duschen

take care!!

inhandlat+inhandla

igår va johan å jag på ikea å handla lite basic grejer till våran lägenhet :P ska iväg igen idag med, fast inte till ikea tar ltie andra butiker som bolagret å chilli. as tuffa grejer.

ha en bra dag!!

beställningar

kom nyss hem. johan å jag har varit å beställt soffa+säng. känns skönt att ha lite avklarat iaf. nu är de bara soffbord, matbord+stolar kvar å lite annat smått :P

johan har ju semster nu också, så dom här 2 veckorna får ängnas åt att ut å kika lite på sånna grejer :P



JAG GRÅTER!

Nu är jag hemkommen från tandläkaren. Har ju haft ont i tandköttet å en tand på höger sida. Det va visdomstanden som håller på komma, men den hade tydligen väx konstigt på nåt vis, så därför hade mitt tandkött blivit inflamerat å grejer. Dom tog en srputa med något i som gjorde svin ont. Tandläkaren bara de här är inte världens skönaste behandling. Jag ba: OKEJ!!!?? Så höll hon upp den sprutan. DE V A DE VÄRSTA JAG HAR VARIT MED OM. DEN SMÄRTAN ASSÅ!! Sitter här å gråter nu, gjrode de i bilen tillbaka hela vägen också Johan skjutsa dit mig. Fyfan vad ont jag har!!! Fick även pencelin å den kunde man bli dålig i magen av å även illamående sa hon, Sen fick jag även en gelé till tandköttet å tanden som jag sdka smörja när jag har som ondast, inte varje dag. Men om jag har sjukt ont nu då, v ad ska jag göra??




Typiskt....

Fick säga nej till jobbet pga av att jag har diabetes, å i den butiken jobbar man själv så man hsr inga raster å ingen lunch att ta. Å min hälsa g¨år faktikst före. Men väldigt tråkigt :(

stan

johan slutar kl 12 idag om allt blir som planerat å då har han med sig kebabsallad hem, mums :P sen ska vi in till stan å träffa mina föräldrar där :)

ha en fortsatt bra dag!


/ S

mobilen är sönder

aaaah är uppe väldigt tidigt idag. ska träffa mina päron vid halv 11 på torget. får avboka mina naglar också. ta en tid i helgen om hon har. de är så dumt när man inte vet när man ska jobba igen. kan typ inte planera nåt. aja that´s life.

dessutom så tappa jag min mobil igår så hela skärmen sprack å knapparna lossna. hur ska jag göra nu då???? köpa en ny mobil elr?? det har jag fan ingen lust med.....

nää nu blir det en dusch

hejs!!!

GRATTIS...

PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! :)

Idag så kommer mina päron ner också, blir här till torsdag.

Jag ska faktiskt jobba idag också, min första jobb dag, elr rättare sagt introduktion. Börjar halv 2. Undrar hur länge jag blir där tro hmm...

Nää ha en fortsatt bra dag nu!

Höres!


Kl: 15.33

Pratade nyss med mamma å 30 min om vad dom ska ha med sig ner nu på måndag. Resten av mina grejer hemma ska ju ner, hon va lite orolig hur hon skulle få med sig allt haha.

Sen ringde min chef också om jobbet. Ska till butiken imorn mellan 12.00-16.00 å även på måndag kl 13.30 ska ju lära mig kassan osv. fan jag har ju beställt naglar kl 14.30 på måndagen också, kanske får ta en tid på tis elr en senare tid på måndagen ist? Hmm.... Får ringa å höra med henne.

Ikväll så blir det en myskväll med film, dricka, snacks, å godis med min nallebööön <3

Ha en trevlig kväll alla!

Irriterande

Just nu är jag väldigt irriterad. Där man skriver in adresserna när man ska in på ngn sida. Är helt fucked up!!! Måste ha kommit åt något. Står något med favoriter kanske har råkat lagt till de där elr nåt :S Johan sa de igår du måste ha kommit åt någon knapp. Han brukar kunna fixa de mesta men inte detta. Alla adresser försvinner också när man skriver in ngn ny. SJUKT IRRITERANDE!!!

Till något helt annat idag så är de piss väder, regnar å har sig. Så idag blir det en tvättdag å städdag å sen har jag lovat Johan att jag ska göra Lasagne för de gillar han. Haha hoppas min blir lika god då :P

Nää nu ska jag kila!!

Yes!

Pratade med farmor å¨farfar nyss, dom ringde. Dom har tydligen haft översvämningar där hemma, illa illa :P

Nu är de klart, har fått extra jobbet på butiken jag sökte iaf. Skönt å ha de om man ska plugga vidare sen alltid gött med extra pengar :) haha johan mobbar mig lite han tycker jag säger vissa göteborska ord redan nu, Ni såg säkert där "Gött" haha!!!


Nää nu blir de en dusch, får se va dagen tar vägen sedan


/ S


Igen!!!

Kom nyligen hem från torget med johans mamam å hans syrra. Så när vi sitter inne på Donken å äter, Annas barn älskar ju Donken alltså Johans syrra så rigner min mobil å jag kände inte igen numret men de va iaf från en till klädbutik så ska komma på intervju idag kl halv 5. Lite stressigt när man ska på kalas till kl 5, Johans mormor fyller år, men, men. Så ska göra fiskbullar till mig å Johan sen. Haha jag känner mig som en katt. FISKBULLAR liksom haha men gott är de iaf :P

Nää nu ska jag hoppa in i duschen, svetten bara sprutsr här haha :P


Tisdag

Jag gillar verkligen tisdagar. Det är ju Allsång på Skansen å Morden i Midsomer. Morden i midsomer de är så sjuuuukt braaaa. Älskar verkligen sånna engelska kriminalserier. Måste ha hela boxen, får köpa den :P Haha då kommer jag inte bli social direkt, ingen kommer få störa mig kommer bli flytokig ;) haha!

Nää nu ska jag längta vidare här :D



?

Just nu sitter jag å väntar på att psoten ska komma. Jag behöver ett recept, mina pennkanyler börjar ta slut har typ 2 kvar, elr kanske lite flera men vill heslt ha den sorten. Systern sa att de skulle ta 1 dag innan de skulle komma fram pratade med henne igår, så får se om de stämmer annars blir jag tokig. Ska även hämta ut mera insulin också. Tänkte ta 2 flugor i en smäll då ist för att springa 2 ggr till apoteket.

Nää nu ska jag ta mig en dusch!!

Ha de bra!


Måndag

Jag är såååå sjukt tröööööött!!! Riktigt jobbigt måste jag säga får se om dom starkare levaxin tabletterna hjälper d ska testa dom i 4 veckor nu innan jag ska kolla om vädet.

Idag är det mulet iaf å "bara" 18 grader känns dock rätt skönt hsr ju haft mellan 25-30 grader nu i skuggan asså i över en veckas tid. Kanske tröttheten hjälper till pga av de också. Sen sover man ju väldigt dåligt också pga av awtt de är så sjukt varmt i denna lägenhet.

Vad ska man hitta på idag då??? Någon som har något förslag?


en heldag på stranden

då är man hem kommen från en heldag på stranden :P det är faktiskt väldigt varmt.


nu blir det kyckling å lite sånt käk, ska vara barnvakt också.

vi hörs!

Jobb intervju

Usch, vad nervös jag är. Typ hyper nervös. Ska på jobb intervju kl 16.00 i en klädbutik. Får hoppas de går bra iaf å ni får fan hålla tummarna för mig också :)


Kram S


lite småstressad

haha så typiskt att jag har köpt för lite rabarber, ska göra en kaka som verkar asgod med rabarber i då, så jag slängde iväg johan att åka å köpa, snäll jag är va? haha! sen måste jag städa också, dammsuga å så. kl 18.00 ska vi hämta ohans mamma å hennes väninna dom har varit i danmark, får se om hon kommer hem med ngn parfym åt mig som jag har beställt.

nu får han skynda sig!!!

hej så länge!!

1 juli

Satt å tänkte på att sommaren går väldigt fort, idag är det ju 1 juli.

Jag sover ingenting om nätterna de är så sjukt varmt i denna lägenhet, så man vill kräkas hoppas inte den andra är lika varm.

De är lika varmt idag med. Tänkte jag skulle gå till torget å handla mat till kvällen, ska göra lasagne, men först blir det lunch för min del nudlar igen haha å även duschen väntar

OBS! just nu skriver jag på min nya dator också. Täckna ett paket på Tre



Ha en toppen dag!

RSS 2.0