:(

pratade nyss med mamma. hon berättade att det hade avlivat ronja. veterinären sa att det var njurarna så det var lika bra att ta bort henne. mamma sa att slippa se henne lida så som hon gjorde. både jag å mamma är lika blödiga. mamma grät i telen å jag började.


faaaan, vad hemskt detta är uuuuusch :(

måndag

hej på er! hoppas allt är bra. med mig är det inge vidare alls. mamma ringde igår och talade om att våran katt ronja har blivit dålig. hon har bara spytt, druckit mkt vatten å knappt orkat gå. hon har legat vid matskålen å sovit hela tiden även spytt. mamma ringde till vätrinären å de trodde att de var njurarna. å isf är det att bara jaa...avliva henne. min underbara lilla ronja som jag har haft i 12 år. som ni säkert  tror så är jag väldigt ledsen. men vi får hoppas på det bästa.


ska försöka plugga lite nu får se hur det går, är alldeles tom just nu...





freeeeeedaaaaaaaaaaaaag!!!!

idag på förmiddagen va jag å fixade mina ögonbryn. sen så köpte jag med mig min favvo sallad en kycklingsallad. fattar inte hur allt kan vara så fräscht där alltså grönsakerna å så. så den har jag nyss smaskat på :)

i helgen blir det galet mkt plugg. har prov nästa vecka å båda är på halva kursen. dock är båda på samma dag. ibland fattar man inte hur lärare tänker. det känns som dom vill jävlas med oss. "hoppas hon/han inte klarar provet" ungefär så känns de. men man lever väl bara engång :)



ha en fin helg, för det ska inte jag ha iaf


Irriterande

Godmorgon på er!

Uuuh vad irriterande det är när man vet att någon ska komma mellan kl 8.00-16.00 för att byta ut nåt i kranen å badrummet och i köket. fråg amig inte var det är för det har jag ingen aning om. Det är såååå sjukt irriterande att dom inte kan säga en exakt elr sånärlig tid. Utan att de kommer MELLAN 8.00-16.00. Vill ju helst vara iväg då också, men ka ju ändå inte åka för tidigt till skolan för orkar ju inte sitta där i flera timmar heller innan lektionen börjar. Vilka problem va??

Nää nu ska jag väl..hmm göra vad.. byta om??



Heeej!!

Gruppträff

Sådär då var man hemkommen från skolan, har haft prov. Åh det gick inte alls bra. Va mkt svårare än vad jag trodde. Vi får helt enkelt se när vi får tillbaka de :P

Annars så ska jag snart på en gruppträff genom min diabetes. Ska bli väldigt intressant. Det ska vara 8 st med mig alltså andra som också har diabetes då å en sjuksköterska och en dietist, kanske man kan få lite bra mattips å så :)


Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag beger mig.


Ha en fortsatt bra dag alla!

Plugg

Nu sätter jag igång med mitt pluggande.


Vi kanske hörs senare.

blä-dag

usch vilken blädag detta är. min rygg värker fortfarande å dessutom har jag åkt på världens mensvärk också. har ingen som helst lust att gå till skolan idag. vet dock inte hur det kommer gå alls. har ont i hela min kropp just nu, dessutom har jag feber.



ha en fin dag!

15/2

Nu ska jag sätta igång med mitt pluggande som kommer hålla på hela dagen.



Vi hörs!

14/2

Idag är det ju alla hjärtans dag. Vad har ni tänkt att göra då, bjud ut eran flickvän/pojkvän på en mysig restaurang, ge bort något kanske? Haha här hemma så gör vi aldrig något spec båda tycker att det är "affärernas dag" bara. Så här hemma blir det nog inte alls för mkt, båda tycker att det är löjlig dag. Men alla tycker ju olika å tur är väl de :)



Klipp+färg

Ska snart iväg till frissan för att klippa å färga håret. Har inga som helst planer hur jag vill klippa mig å vilken färg jag vill ha. Skulle kunna tänka mig att färga nån brun nyans elr nåt. Men bara jag kan bli blond igen till sommaren. Jaja vi får se hur det blir tänkte fråga min frissa också om hon har några ideér.

I helgen blir det en massa plugg som ska göras. Annars så har jag inga som helst planer.



Ha en fin dag å även helg om vi inte hörs mera.

Ostbåge

Godmorgon! När jag vaknade tidigare så kunde jag knappt resa mig upp. Hela ryggen var bortdomnad kände mig förlamad i hela ryggen, va skit äckligt. Har beslutsångest vet inte riktigt hur jag ska göra idag. Om jag ska gå till skolan elr inte. Just nu kan jag inte gå rakt känner mig som en pensionär när jag går. Börjar 13-15 å jag måste ju åka mellan halv 12 å kl 12. Känns som att jag kommer efter mkt om jag inte går också. men pinsamt å se ut som en ostbåge i kroppen. Beslusångest jaaaaaaa!!!!

Vi får se hur jag gör.


Ha de!


AJ AJ AJ!!!

Min mobil ringde imorse. Å jag skulle ju naturligtvis svara. Efter de att jag hade rest mig upp från sängen när jag skulle svara, så har jag förbaskat ont i ryggen. Jag måste ha sträckt mig när jag reste mig upp. Fyfaaaaaaan vad ont det gör. Det gäller att hitta det ända rätta läget för ryggen hela tiden. När jag ska gå och sitta för ligga kan jag inte då kommer jag inte upp.

Ren kaos här hemma!!!

E ringe å sa att henens slempropp hade gått. (det är alltså J storebors tjej) hon ska ha barn. beräknat datum är den 5e alltså imorn. Å frågade om vi ville ha S inatt deras dotter. För A va på väg hem nu från jobbet. Det är dags nu sa hon. Så S ska sova hos oss inatt. Pga av att J mamma är sjuk, J syrra jobbar å P J syrras man ska iväg med R deras son. Fan vad mkt bokstäver det vart nu då. Men orkar inte skriva ut hela namnen. Hoppas ni fattar haha.

Jaja ska upp å hämta S nu då.


Blir ingen utgång för mig ik ändrade planmer alltså.


Jaja!!

Hööörs!!!

Fyndat

Sådär då var man hemma igen efter en runda på torget. Hade dessutom mkt trevligt sällskap med mig. Dimoda hade flyttrea halva priset på hela butiken. Gud vad mkt snyggt dom har. men jag fick med mig en snygg hög lykta som jag har kikat på länge men har tyckt att 700 kr varit lite för dyrt men nu fick jag denna för "bara" 350 kr å sen köpte jag underlägg också. Men nu i efterhand ångrade jag mig att jag inte köpte mer, fan! Åker nog dit en sväng imorn med å kollar om det finns något kvar. Typiskt!


Fredag

Idag är jag ledig igen, väldigt skönt. Just nu sitter jag å väntar på att min lunch ska bli klar så jag kan gå till torget för att möta upp en god vän för lite fika å umgänge på torget. Ska även handla med mig lite mat hem också för middagen ikväll.


Ha de fint!

Torsdag

Kom nyss hem från skolan. Ikväll så ska vi hem till K å C för de skulle ha bytt ngn dimmer som J för hjälpa dem med. Å jag vill ju förstårs se deras nya lgh. Ska bli spännande att se, har ju fått höra att jag är väldigt nyfiken av mig ;) Nej, men det blir ändå att umgås lite det var ju ett tag sen nu vi sågs också. Fika å så :)



Svinhalt

Godmorgon!!! J ringde å väckte mig å sa att det var ren skridskobana ute. Det är tydligen svinhalt. Det regnade ju igår å under natten har det väl frysit på. Tur att man har sovmorgon idag. Får väl åka till skolan snart om man ska hinna i tid haha.


Men vaaaaaaad dryyyyyyyyyyygt!!!!


Ha en fin dag!

Löjligt billigt

Sorry för en dålig update. Har haft fullt upp hela helgen. J och jag har hjälpt K å C att flytta å sen var vi även i Ullared en sväng också, hur vi hann med de det vet jag faktikst inte. Igår hade jag heldag i skolan så det blev inte av.

Jag är helt in love i Ullared det har verkligen allt till sjukt bra priser. Det är faktiskt löjligt billigt. Dock hade de inte fått in så mkt nytt. Jag åkte iofs dit för ett par gardiner till vardagsrummet men jag stod å höll i ett par öglettlängder men jag köpte dom aldrig. Fast det är sånna dom alltid har inne. Sen tänkt ejag vi ska ju dit en sväng till i mars-april någongång då det har fått in vår/sommar sakerna :)


Idag är jag ledig å det spöregnar här så denna dag får bli en pluggdag.


Vi hörs!



RSS 2.0