Nyårslöfte

Jag glömde ju att berätta om mitt nyårslöfte. Har ju aldrig haft något innan för att jag har varit så otroligt dålig på att hålla de haha. Men nu har jag gett mig fan på att iår ska jag klara de. Och jaa, det kommer märkas om jag har hållt de eller ej ;)


Nu får jag hålla mina tummar på detta att de ska lyckas hihi, känner mig faktikst lite små taggad faktiskt


Nyårsafton 2010/11

Då har ännu ett helt år gått. Det känns som det har gått 1 månad av 2010. Ack så fort ett helt år går. 2010 har varit ett bra år, kanske inte det bästa men alla år kan ju inte vara de bästa heller nått måste ju vara bättre så är det bara :)


Vill bara önska alla ett GOTT NYTT ÅR!

Hemmafru

Det är lite så jag känner mig, som en hemma fru. Tvättar, städar å shoppar haha. Lite sådär lyxigt :P

Har tvättstugan nu, å tänkte jag skulle plocka fram dammsugaren strax också blir ju så dammigt fort.
J slutar ju vid 2 idag å då ska vi åka å handla mat, in på systemet å även ut å kika efter någon nyårsoutfit. kanske lite sent ut va? haha typiskt mig de :P Annars får jag väl plocka fram något i garderoben. Vi ska hem till Cissi å Kim på nyår äta god mat dricka lite å så det där gamla vanliga. Får se om det blir stan sen också. Vi kommer nog bli 8 st som det ser ut nu iaf :)


Nej, nu får jag sätta igång


Ha de!


Böld

Då var man hemkommen från yttligare ett läkarbesök sist var jag ju där för mitt öra nu var jag där för min armhåla. Har fått en böld i armhålan som går å ömmar väldigt mkt. Å det är tydligen väldigt vanligt sa läkaren. det är nåt med köttlar vissa kan få problem med de. Det var inte farligt iaf. Så jag fick pencilin som jag ska äta i 10 dagar. Börjar bli smått trött på detta läkarbesök nu men, men!


J jobbar till kl 6 idag. så jag har lovat att jag ska slänga ihop en lasagne till honom så ska vi äta de när han kommer hem.

Annars så händer det inte så mkt. Ska tvätta imorn i tvättstugan så jag ska byta i sängen å fixa lite med tvätten. Ska nämnligen tvätta kl 8 imorse då J tänkte sluta lite tidigare imorn så vi kan åka å handla slipper de bli så sent. Kommer säkert vara mkt folk imorn dagen innan nyårsafton *suck*


ha en fortsatt bra dag alla!

Har fyndat...

Yes, det har jag gjort. De hade rea på Grand parfymeri nu på väldigt många parfymer så jag fick med mig en Givenchy elr hur det stavas haha. den hade kostat närmare 800 å fick den för ca 400 kr. Bra va? Sen så hittade jag en snygg skjorta till J också. Hoppas han gillar den, för det gör jag iaf ;)




Då var julen över för detta år

Godmorgon på er! Hoppas ni har haft en mysig jul å att ni är lika nöjda med era julklappar som jag är ;P. Nu får man gå från att ha varit som ett litet barn till att bli vuxen igen haha. Nej, men vardagen börjar ju igen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir en sväng på mellandagsrean brukar dock inte hitta så mkt men det är alltid värt att kolla.



Ha en fin dag!

GOD JUL!

Tänkte bara önska alla en riktig God Jul!! Ska vara hos J:s syrra å äta å så.


Ha en underbar helg!


Alltid är det något

Vilken förmiddag!!! Då är man nyss hemkommen från hel förmiddag på Ica Maxi. Jag, å J:s syrra å J:s mamma va på Ica redan kl 9 imorse vi tänkte det blir säkert mycket folk. Har fan aldrig sett så mycket bilar, helt sjuk, Folk kan fan inte jobba? Fick köra runt med bilen i säkert 20 min innan vi fick en parkering å då är det ingen liten parkering heller. Man va redan irriterad när man had ekommit in å man kände hur irritationen bara växte å växte för varje meter man tog inne i affären. Fyfaaaaaaaaaaan vad mycket folk det var!!!!!! Men vi fick handlat julmaten iaf efter nästan 4 h.

Annars så ska jag faktikst ta å storstäda hela lgh men vet inte om jag gör det idag elr imorn. Det lutar åt imorn in i det sista. Ska göra revbensspjäll, Jansson utan anjovis haha :P å mina köttbullar har jag lovat att jag ska ta med upp också.

Sen så när Anna å jag stod å packa upp allt hos henne. Så kom vi på att vi inte har köpt något till deras pappa. Tur att J är ledig imorn då så får vi slänga oss ut å köpa till honom. Alltid är det något!!!


Känner mig en aning stressad haha

tisdag

tjoo!!! imorse har jag varit hos läkaren. har känt av mitt öra att det har susat, slagit lock å även lite klåda. så det var lika bra att passa på att gå dit. å resultatet var att jag hade en inflamerad trumhinna. så nu måste jag hämta ut nå droppar jag ska ta i 1 veckars tid.


har verkligen ingen lust att gå ner till tvättstugan å tvätta sjuuukt drygt. har massa jackor, å mattor sånna där stora grejer som ska tvättas å även en del kläder. vet inte riktigt hur jag ska få med mig allt å hur det ska hinna bli tort haha.


ha en fin dag!

stress, stress, stress!!!!

uuuh vad jag känner mig stressad. 4 dagar kvar till julafton nu. har inget att ha på mig på julafton för det finns inget i affärerna. känns som hela denna vecka är fullpackad innan fredag, har en del att göra om man säger som så. varför börjar man inte i tid för? alltid samma jävla stress varje år. man hinner ju tröttna redan på skiten.


annars så har jag varit å fixat mina bryn idag å tänkte ringa frissan å fråga om hon har tid att lägga i en mörk slinga fram på håret. annars så är jag sjukt nöjd med mitt korta hår, elr ja det känns kort iaf haha.



ha en fin dag!

Supernöjd :D

Såhär nöjd har jag nog aldrig varit när jag har kommit från frissan. Det blev blont med lite mörka partier i underhåret som sticker fram. Tycker det kan vara snyggt med lite kontrast inte bara det blonda. Min frisyr blev jag också så sjukt nöjd med :) Fick även 2 ögonskuggar värde 189:-/st å 2 värmespolar förpackningar värde 259:- kr st i julklapp av henne. Haha kan ni fatta de? Det kan inte jag göra. galet snällt iaf :) Så jag passade på att köpa schampoo å balsam av henne å fick dessutom den ena för halvapriset :)





Läkaren

Godmorgon på er! Idag känner jag mig hyffsat pigg så det är rätt skönt.
Idag ska jag till läkaren å få svar på min sköldköttel å mitt blodsocker värde. Hoppas att det ligger bra, men är rädd för att inget utav de är bra :/ känner på mig att det kommer bli jobbigt över julen. jaja!



Ha en fin dag!

Självmordsbombare?

Vad är det som händer egentligen? Sen igår eftermiddags så sprängdes ju två bilar i Sthlm city. Fan vad hemskt detta är. Men jag tror att det måste vara självmordsbombare som ligger bakom allt, det är iaf min första tanke. Man vågar ju knappt gå ut längre ju. Har inte så mkt mer å tillägga över detta.


Annars så ska baka kanelbullar å mjukpepparkaka idag hade jag tänkt. Får se om jag hinner båda delarna innan J kommer hem, han jobbar nmnäligen idag också. Kom på att jag inte har några bullformar hemma så får springa iväg å köpa det. Elr om jag ber J köpa med sig de hem när han har slutat (A) haha! Men kakan hinner jag iaf slänga ihop.


Ha en fin dag!



Stressad inför julen

Uuuh vad jag känner mig stressad nu. Haha tänkt att jag alltid blir stressad ju närmre julen det blir. Har tänkt att jag ska köpa färdigt alla julklappar å få det skickat, baka, handla julmat, städa. Hur ska jag hinna med det då? jag borde ju göra det men det känns ju som att tiden bara rinner iväg å det inte alls är långt kvar nu haha.

Är ju ingen höjdare på att planera heller, vet liksom inte vart jag ska börja någonstans haha herregud


Vet att jag å J ska åka å handla sen när han har jobbat klart.



ha en fin dag!

Idol final

Ikväll är det dags för äänu en idol final. Det står mellan Jay och Minnah. Jag hade mycket hellre sätt Olle och Jay i en final för det var mina absoluta favoriter. Det sjuka tycker jag att Minnah har åkt ut engång å sen fick on en andra chans när Alice lämnade tävlingen frivilligt. Och nu står hon här i en final det tycker jag är starkt.
Men heja Jay!!!

Annars så ska jag snart till tvättstugan å tvätta kläder, skoj va? Det blir ju så när det knappt finns några tvättider lediga *suck*


ha en bra dag och kväll så hörs vi när vi hörs!


provtagning

hej på er! idag har jag varit å tagit nya prover på mitt blodsockervärde å sköldkötteln. ska ju till läkaren nästa onsdag. hoppas verkligen blodsockret har gått ner å att sköldkötteln fortfarande är bra. man kan bara hålla tummarna.

annars så vet jag inte riktigt vad som händer, har tänkt att jag ska försöka komma iväg på en långpromenad.


ha en fortsatt bra dag

Köpa säng :)

Idag så ska J sluta lite tidigare för vi ska nämnligen åka å köpa sängen idag. LIka bra när man får gratis hemköring fram till den 5/12. Så kan vi isf bara lägga till typ 200 kr för att de bär upp sängen åt oss också. Nackdelen är ju bara att man får plocka alla grejer själv å sen betala å sen ställa det ngn stans kommer dock inte ihåg vart nu men det får vi enkelt fråga, typiskt mig haha :P sen så vet vi inte eexakt när vi får sängen man kan inte boka ngn tid elr så utan de ringer när de kan komma så man blir ju säkert låst hela helgen men det är ju det såklart värt :)

Annars så blir det Idol ikväll med en godis å en chipsskål haha ;) sen så får vi se som sagt vad som händer annars i helgen inget planerat, men det får tiden visa :)


Ha en fin helg alla!


Torsdag

Igår när vi var på Ikea så var vi å testade olika resårbottnar, shit vad svårt det är alltså. Jag fastnade för 2 st å tyckte dom kändes lika sköna när man la sig. Så jag blev tvungen att fråga om råd hur man skulle tänka. Och då sa tjejen att prova å lägg dig i dom båda. det skulle tydligen inte forma sig som ett U på madrassen för det var tydligen inte bra å då tog jag den andra som det inte blev nå svickt i alls. Man ska tydligen gå på sin vikt å längd när man väljer madrass. Så för mig fick det bli en medelmjuk reserbotten. Hon sa att man har bytesrätt om de tär så att det inte skulle kännas bra å det tyckte jag va väldigt bra.

Så i dagarna här så har vi förhoppningsvis en ny säng :)


Nu ska jag göra mig lite lunch å sedan ta en promenad


Ha de!




Ikea

Ska snart börja med middagen här hemma. J jobbar till kl 6 idag så jag får äta själv idag. För jag ska nämnligen hinna ta mig en snabbdusch också innan vi beger oss till Ikea. Vi ska nämnligen köpa en ny säng. Vi vet vad vi vill ha för säng redan men vi måste prova ut madrasser å sånt. J får helt enkelt äta middagen när vi kommer hem :P



Hörs!

RSS 2.0