Valborg

Solen håller i sig ser jag. Det har varit sommarvärme riktigt länge nu, skönt :)
Skulle ha jobbat idag men ist så ska jag jobba tis, ons, tors eftermiddag istället å de känns bra.
Vad händer idag då, hmm jag ska till klipporna för grillning ska bli riktigt mysigt.

Nu blir det plugg har en hel del att göra.


Höres!

köpa cyckel

det är ren kaos här hemma. jag sitter här å väntar på att f¨kunna skriva klart mitt arbete som ska vara klart imorn. men jag kommer bli klar redan idag. men jag stör mig på att jag måste sitta å vänta tills min kära sambo kommer hem. för vi har ju en dator på lån just nu å där finns det inte word programmet så han skulle fixa ngn bild som jag ville ha med på jobbet. galet irriterande men, men!

annars så ska vi åka å köpa en cyckel till mig sen. de öpnnar en ny sport butik inatt å de sålde en cyckel som jag fastande för direkt för 2000 kr ist för 5500. å det är ett bra märke också. hoppas at de finns några kvar bara. men vet ju aldrig men jag ska tamefan vara där i tid så får vi se vad de leder till. de öppnar 00.01 inatt haha


håll tummarna för mig :P

Mycket att göra

Soory för dålig update men har en dator på lån just nu för att vårat bredband inte fungerar. Blir så jäääkla trött jag som har på tok för mkt i skolan just nu också. Börjar dra ihop sig innan skolan slutar. Det är alltid så att allt kommer samtidigt också de är så typiskt. Det är väl så skolan fungerar antagligen.

Nu håller jag på tvättar undan å ska försöka städa också har ju haft min familj på besök i helgen. Trevligt, trevligt.

Sen måste jag göra klart ett arbete också.


Höres!


Skärtorsdagen

Godmorgon på er! Idag är jag uppe tidigt. Har en del att göra här på morgonen innan min familj dyker upp.
Jag har väl inte så mkt att skriva just nu.

Men ni får ha en trevlig påsk alla så hörs vi efter de.


Kram

30 nya butiker

Idag öppnar 30 nya butiker på torget. Vet redan några som kommer att öppna. Fast egentligen borde jag vara hemma å fixa har faktiskt en del saker att göra hemma också.

Vi får helt enkelt se hur tiden räcker till.


Tisdag

Godmorgon på er!

Galet vad härligt väder det är ute. Det känns nästan som sommar ute. Å det ska ju hålla i sig över påsken med.

Idag så ska jag jag tvätta hela dagen har sjukt mkt tvätt. Sen ta en promenad. Har faktiskt väldigt mkt att göra innan mina päron å min bror kommer ner på torsdag.


Vi höres!

Tisdag

Godmorgon på er!

Idag så ska jag till skolan å prata med syon igen. Vi får se vad det blir av det hela.
Sen blir det hem för att plugga matte har prov på torsdag.


Ha en fin dag!

Plugg som gäller

Idag är jag ledig och har bestämt mig för att plugga i stort sätt hela dagen. Fast det blir ett avbrott för jag ska iväg och fixa mina bryn på eftermiddagen.



Aj, mina fötter!

Gud vad jag har ont i mina fötter. Är inte van att stå så länge som jag gör nu när jag jobbar märker jag. Fötterna dunkar å värker på rätt bra. men, det blir väl en vanesak så småningom hoppas jag.

Idag så ska jag möta upp min kära sambo på torget efter han har slutat jobbet. Ska visa en lampa jag har hittat där får se vad han tycker om den. Jag är rädd att den blir för liten bara. Hade tänkt att jag skulle ha den på skänken i vardagsrummet. Annars så ska ju vi till Ullared här när mina päron kommer ner dom har ju också mycket lampor till väldigt bra priser.


Nu, väntar duschen.


Höres!

....

Då var jag klar med städningen. Sittet å väntar på att J ska sluta han skulle gå lite tidigare idag så att vi kan åka å handla lite mat i hyffsad tid. Inte kl 7 på kvällen liksom spec inte på en fredag heller. Kul liv *not* :P

Imorn så ska jag jobba igen. Det är egentligen meningen att jag ska jobba varannan lördag fram till sommaren å sen vid behov då. Men M tyckte att jag skulle jobba lite mer nu ibörjan så att jag fortare kommer in i det. Å det är väl rätt logiskt ändå. Tycker jag redan kan kassan å boka in synundersökningar. Kan det iaf hyffsat bra för att ha "jobbat" en hel dag. Det känns väldigt bra som sagt :)


ha en fortsatt bra helg nu så hörs vi efter denna.



Städning på G

Helluuu!!! Kom nyss hem efter en promenad till Ica för att handla något att äta till lunch.


Tänkte jag skulle städa undan lite å även byta till nya sängkläder i sängen.


Nu kör vi!!!


RSS 2.0