Torsdag

Just nu så plgugar jag engleska har första provet imorn :S fattar inte varför hon redan ska ha ett prov med oss!

Ikväll så ska jag ha webbdesign igen från 18.00-21.00 rätt segt men tror den kursen komemr bli rolig får iaf hoppas de hehe.


Fixat?

Fyhelvcete vilket jävla strul jag har haft med CSN då, helt sjukt!! Hopaps fan att det blir löst nu asså. Annars blir ajg vansinnig!!! elr ja det är jag iofs redan, så ajg vet typ inte vad jag gör isf!!

Sen är det så sjukt mycket läxa också, jag spricker snart!!

bye bye!

Söndag

Den här helgen har varit super seg, kanske för att jag har varit sjuk hela helgne å inte orkat gjort något. Har iaf lyckats göra ett referat klart å lite till så får vara nöjd med de iaf.

Imorn blir det skola för min del, känns som jag msåte gå dit nu kommer komma efter annars kanske inte så roligt direkt.

Lördag

Nu är ajg äntligen klar med en svenska uppgift, mitt referat. Det är det ända jag har gjort idag, skrivet detta, inte världens roligaste precis men, men. Får hoppas att det är bra gjort.

Nu så börjar snart Sverige-Frankrike i handbollen. Kommer bli en grym match den också. Frankrike är sjukt bra!
Hoppas Sverige har chans att slå dom så det blir en spännande match :)

Ha en bra kväll!

Myskväll

Ikväll ska jag se Let´s Dance å bara slappa, är ju sjuk. Ska lägga mig under sängen å bara mysa :)

Imorn så måste jag plugga typ hela dagen har lite å göra under helgen eftersom att jag har varit sjuk i 2 dagar.

Puss å ha en bra kväll

orkar inte!

jag mår verkligen inte alls bra. har typ elgat i sängen hela dagen med 40 graders feber, hosta, halsont, huvudvärk å förkyldning :( HATE IT!

jag som har ltie å göra också i sv, får ta det i helgen så det blir inget annat i helgen än att plugga, kul! :(

nää nu väntar jag på att handbollen ska börja kroatien - sverige kan bli en grym match :)

see you!


Sjuk :(

Fyfaaan jag har inte tid att vara sjuk nu!!!!

Rädda mig!

Sjuk?

Vad det någon som såg Idrottsgalan igår? Tyckte ni att Charlotte Kalla vad värd gärringpriset?
Det tyckte inte jag iaf, hon har ju bara vunnit tour the ski elr vad det heter, sen har ju typ inte vunnit något mera å knappt kommit på pallen överhuvudtaget. Jag tyckte att iaf att Jonas Jacobsson skulle ha fått de. han har ju fan tagit 16 OS-guld är det itne det mycket bättre? å dessutom har ju han ett funktionshinder vilket jag tycker att han blir ännu mera värd de. Snacka om diskriminering, folk verkar inte fatta innerbörden i det hela. Dom röstar liksom på (personligheten) BARA verkar det som. Men då har NI missuppfattat allt med gärringpris. Det är väl ingen skönhetstävling elr?

FYFAN vad jag är förbannad!! 


Till något helt andra saker...

Nu har jag iaf sökt om CSN lån, haha kanske lite väl sent? Men bättre sent än aldrig ;) så förhoppningsvis så får jag det nästa utbetalning, känns skönt!

Till något mera negativit så känns det som att ajg börjar bli sjuk, ont i halsen :( mindre skoj.

Och till sist så vill jag bara påminna er om att missa inte ANDRA AVENYN ikväll kl 21.00 på SVT1 tror jag det är om jag inte minns helt fel, borde kunna det eftesom att jag itne har missat ett enda avsnitt av det, men jag börjar ju bli gammal så ;P haha!


handboll :)

just nu sitter jag å kollar på handboll sverige-spanien. gilalr att kolla på handboll, alltid så spännande å sen går det så sjukt fort jämnfört med bandy. vad är de för sport egentligen? haha! hatar bandy! den sporten borde uteslutas för jag kallar inte den "sporten" en sport!! ser dock bra ut för sverige nu dom leder över spanien iofs nyss börjat, men alltid skönt med en bra start :)

sen till något mindre roligt, borde typ ta tag i mina läxor också. elr ja jag har typ gjort dom men läsa på lite mera på svenskan.

mycket...

denna helg blir inte lugn någonstans. har sjukt mycket att göra, massa läxor!!

ikväll ska jag till sara blir filmkväll där, trevligt trevligt :)

den här veckan måste jag fixa massa!!

stressigt!!

ha en fortsatt bra lördag alla! :)

kram!

kvällskurs

täntke börja med att snart är allting gjort. mitt cv är klart, ska abra be mamma läsa det innan jag skcikar in det å sen har jag även ställt mig i bostadskö nere i gbg då, känns skönt :) så nu är det bara att hålla tummarna!

annars så gör jag itne så mkt, sitter å väntar påa tt få åka till skolan å ha kvällskurs från 19.00-21.00, webbdesign. verkar vara en rolig kurs iaf.

nää nu ska jag hoppa in i duschen!

see you!

Andra Avenyn :D

ÄNTLIGEN!!! Kl 21.00 så börjar AA igen, som jag har längtat efter detta program. Detta är ju så himla BRA :D 1h senare nu, men det skadar aldrig.

Ha en mysig kväll för det ska jag ha :)

lite ångest

idag slutade jag kl 11.50 det komemr ajg göra varje tis, skönt. har lite ångest över matten, varför tog jag det på flexibla studier för? haha verkar så omständigt typ :S jaja!

nu tänkte jag försöka göra lite matte å även svenska

hörs kanske senare!

Skolstart

Då var skolan igång igen då. redan fått 2 läxor tills imorn, så känns rätt surt, ingen bra start direkt.

Nu har jag iaf sltuat för dagen men måste sitta här till kl blir halv 5 för då ska jag träffa min mattelärare jag lsäer matte på flexibla studier, ska väl försöka lägga upp schemat å så, men sjukt drygt att sitta här till halv 5.

....

fyfaaan vad dryg denna dag har varit. usch säger jag bara.

inte nog med detta så vet ajg varken ut elr in längre. vet inte hur ajg ska göra riktigt. det ända jag vet är att jag ska ner till göteborg, men frågan är när det blir? :S

blir bara så trött på mig själv just nu!!

Lördag

Igår hade jag å Emma jätte trevligt, satt å kollade på Let´s Dance. Tyckte typ Laila Bagge å Magdalena Graaf va bäst, dom var dom ända som hade dans i sig om man säger som så. Iofs så va ju han Morgan rätt ball också, fick högsta poängen å allt, bra gjort.

Dagen började med att jag gick upp kl 8.30, åt frukost, duschade å så. Sen började jag å mamma städa hela huset, tog undan alla julskaer å allt. Tog fan hela dagen blev klar kl 3 typ. Det jobbigaste va att ta undan julgranen. trassla in typ alla sladdar å glittret i varandra, va så jäkla nära på at slänga ut hela granen genom rutan fytusan vad arg jag va!! Både mamma å jag sa ALDRIG mer en julgran!!! Vi skulle egentligen inte ha någon gran heller, men pappa envisades å skulle sätta upp den i sista minuten typ. Fattar inte vad man ska med julgran till när det itne finns några barn i närheten, blir ju direkt inga paket, typ bara kuvert, även om det kan vara fint.
Men nu är alla rum nystädade iaf :) Just nu gör jag inte så mycket, sitter å väntar på att två kompsiar ska höra av sig men som vanligt är dom alltid sega hehe :P

Nää, nu ska jag hoppa in i duschen å får se vad kvällen tar vägen ;)

Puss

Premiär

Just nu sitter jag å väntar på att Emma ska komma, vi ska nämnligen ha tv/film ikväll, med dricka, chips å godis :) Let´s Dance har ju premiär ikväll ju, ska bli se vilka som är med. Har inte så stor koll på detta men tror att Laila Bagge ska vara med iaf.

Nää nu ska jag hälla upp det i skålar, innan hon dyker upp här för nu ska det ätas ;P Detta är jag värd nu, har inte ätit sånt på väldigt länge nu (A)

Ha det mys

Puss :)

skönt

blev en liak tidig dag idag också, gick hem vid lunch. pallar itne jobba när det går skit på jobbet. usch! ska bi väldigt skönt att ha helg nu å ladda upp sig inför skolan som börjar på måndag. känns ändå rätt skönt att börja skolan igen efter all ledighet tycker jag iaf. elr ja det kansske går bra att säga det nu, men sen när alla prov å läxor kommer så har man typ ångrat att man har sagt de haha :P

ha en fortsatt bra dag!

fytusaaaaan

min dag har inte varit bra alls, gick vid lunch från jobbet pga av att jag hade en usel dag på jobbet gick verklgien piss. så sjukt frustrerande när alla andra säljer så gör man inte de själv, så lika bra att gå hem å försöka ladda nya tag till imorn. iofs sista dagen imorn så känns ändå rätt skönt :P

har ändå typ ångest för att jag gick hem :S haha!

keep up the good work sandra haha!

frustreradande

usch, detta är sjukt frustrerande, hatar när man har sina dåliga dagar på jobbet och speciellt idag också, känenr av det extra. går verkligen skit allt. kommer få mig en redig utskällning nu av chefen elr nåt haha :P

just nu vill jag bara hem...

hejdå!

Vad säger man?

Ni missa väl inte JVM-finalen igår i hockey? Vet inte liksom hur jag ska ta detta. Men för det första så kör Kanada på Markström Sveriges målvakt) typ 3-4 ggr elr något sånt riktigt fult och dommaren verkar itne ha koll på något typ. fattar inte varför han kunde ta ut ngn svensk när det va 2 Kanadensare som skulle åka å Sverige skulle spela 5-3 men nänä då tar dommaren ut 1 svensk också. vafan hade han gjort då? haha Sen var det även fler situationer som dommaren tappade tyckte jag. förstörde lite av matchen också. Iofs så var Kanada det bättre laget. Så som Kanada spelar det är det som kallas hockey liksom. Spelar aggresivt å det är det jag gillar. Tykte iofs det va rätt tufft att dom körde på sveriges målvakt. Lite fight får det fan vara på planen när det gäller hockey iaf haha. Om jag hade varit en spelare i det svenska laget, jag svär jag hade blivit tokig hade nästan kunnat slagit ihjäl ngn på planen om dom åkte på mig elr ngn spelare i mitt lag sådär, hade fan inte pallat. Men vi svenskar kanske är lite för mesiga? Det är ju därför dom i Kanada och USA kallar oss för CHICKEN ;) så lite mer hade fan Sverige kunant tryckt på förfaaan! Blev så sjukt irriterad där ett tag. För mesigt.

Är fan helt slut nu typ kom ju i säng typ vid halv 5 elr nåt, men det va fan ingen idé att sova i 2 h typ blir bara tröttare då iaf jag haha :P



hmm..

idag har jag faktiskt jobbat, rätt segt å drygt. men sålde iaf hyffsat bra hopaps de håller i sig resten av veckan med. men typ alla är lediga imorn. men inte vi på vårat jobb...är det friskt då? nää haha :P jag som tänkte ajg skulle se hcokey JVM-finalen som börjar 01.30 inatt då, svensk tid. får väl sova lite innan så jag orkar ta mig upp imorn :P

jobb!!!

helvete jag ska jobba imorn också kom jag på, faaaaaaan jag orkar inte! inte sugen på något just nu.

damn!

rädda mig...

Back again

Då var man tillbaks i Gävle igen då. Väldigt tråkigt å tomt måste jag erkänna :(

Mitt nyår va helt underbart. Det bästa nyår jag haft. Sjukt roligt hade vi. Härliga människor, ALLT! :) Vi va ut och käkade sen va vi inne i stan hos Johans kompis på en privat fest. Nice nice!
I lördags så fyllde Johans storebrors barn Stella 1 år så vi var på kalas mycket trevligt :) Dom blev så glad över det jag hade köpt. Sjukt tuffa byxor och en tröja fick hon av mig. Kommer nog bilder på det sen :P

Tänk att det  känns så tomt att vara hemma igen. Jobbig känsla. HATAR DET! :(
Vi måste ta tag i detta nu.

SAKNAR DIG SÅ JAG SPRICKER JOHAN! :( <3

RSS 2.0