Freeeeeedaaaag!

Vill börja detta inlägg med att säga att fan vad skönt de är att datorn är tillbaka. Har saknat den väldigt mycket, haha fan vad patetisk jag låter nu men så är de :P

Igår va jag ju dit jag hade sökt praktikplats för dom ville ju träffa mig där. Å alla va supertrevliga, fick berätta lite om mig själv å så. Dom bjöd mig på fika de stod uppdukat redan i ett rum där. Va superfint där inne fräscht.
Fast de märktes ju att de va ett lite finare företag sådär. Man måste ha svartkavaj på sig där när man sitter å jobbar så som jag kommer göra. vara lite mer propertklädd. Så får väl ut å köpa mig en svartkavaj isåfall. De va väl ända nackdelen. Vet inte om de är jag riktigt. Annars trivdes jag bra där. Har inte riktigt bestämt mig än. Kanske får söka något annat också.

I helgen blir det rätt mycket plugg, ska göra min engelska broschyr klar hade jag tänkt.



Ni får ha en super helg utifall vi inte hörs innan


Kram

Pärlan är tillbaka :)

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN är min pärla tillbaka. Hårddisken kraschade ju. Men nu är den pigg som aldrig förr haha :)

Annars då, allt bra med er?
Med mig är de rätt bra. Skolan är rätt jobbig just nu, flera stora projektarbeten som ska vara klara hela tiden känns de som.

Idag så ska jag gå till ett ställe där jag har sökt min praktikplats, dem vela träffa mig, antagligen se vem jag är å så. Hoppas dem gillar mig å att jag skulle få där, dem verkar väldigt trevliga där.

Vilket underbart vinterväder de är ute förresten, strålande sol och +2 kan de bli bättre vinterväder? Näää!!!

Ha en fin dag allihopa de ska jag ha

RSS 2.0