Filmkväll :)

Ikväll blir det en myspyskväll med wokmat å film :)



Ha en bra kväll :)

Puss




helvete!!!!

usch vad jag är förbannad nu, tvättmaskinerna är helt jävla cp. får liksom tvätta om en del saker nu. å har bara 1 h på mig också. de ska ju torka med.


jag dör!

Tidig helg

Då va man hemma igen då efter 3 h företagsekonomi. Redovisningen gick bra, elr det kändes bra rättare sagt :P

Imorgon är engelskan inställd, läraren va tydligen sjuk  å de passar ju mig väldigt bra för då slipper jag stressa hem, har tvätttid kl 14.00. "tidigt" helg kan man kalla de.


Just nu sitter jag i telefon kö, till CSN *suck*




jääääävla.....

usch vad jag är förbannad nu. jag va nästan precis klar med mitt arbete på förtegasekonomin. så trycker jag på fel knapp å stänger ner allt så att allt försvinner. tror dock de är fel på detta program. jag tänker fan inte skriva om allt heller. fyfan har lust att börja grina å skrika!

nää nu tänker jag snart pallra mig till sibylla å köpa mig en hamburgare å tröstäta.


helvete!!!!

Skolstart!

Då va de dags för plugget imorn då. Är lite nervös, men tror de kommer bli skoj å väldigt intressant :P

Just nu dricker jag en latte å käkar muffins å ligger i soffan å glor på tv, å de ska jag fortsätta med :)

Ha en trevlig kväll!

Hörs!

JIPPI! :D

Nu har jag precis dammsugit å torkat golven. Våran nya soffa kommer idag också, å det är anledningen till att jag har st'ädat :P

Imorse ringde skolan som jag har sökt, å jag hade kommit in som reservplats, fan vilken tur man måste ha liksom, väldoigt många sökande va de tydligen, hade tydligen dragit lott. Ibland kan man ha tur :D  för er som är nyfikna så har jag kommit in på Telefonist/Receptionist/Administratör - utbildning. Den är på 2 terminer alltså motsvarar 1 år. Så de blir nog en tuff men rolig kurs.

Nu ska jag hämta en bommnyckel så vi kan köra in soffan sen å även förbereda tvätten.

Sen blir det filmkväll med några av Johans kompisar som man har lärt känna rätt bra nu :)

ha de!

Är det bara vi hemma?

Idag är det iaf hyffsat varmt ute å solen skiner. Fan vad jag är avis på min bror, han är utomlands nu, åkte igår. Kommer inte ihåg vart bara, typiskt mig. Sen nästa vecka åker min päron till Cypern iaf. Det är bara Johan  å jag som är hemma nu känns de som. Dels för att Johan måste jobba mycket där nu tydligen å dels för att han inte har någon semster kvar haha :P

Får se om vi åker ltie senare elr om de blir nästa år.

lite av varje

dagewn började med att jag bakade tårtor till kalaset senare på dagen, 2 jordgubbstårtor, hade kalas här igår, fick massa fina presenter orkar inte skriva ner allt bara, men tack för dom iaf :) <3

ni missade väl inte 100 m - finalen igår kväll? fan vad bolt, gay å powell är tuffa dom ser sjukt häfftiga ut allihopa också. men de måste vara nåt "fel" på bolt allvarligt talat? :O haha! typ ett underbarn



den här dagen kommer gå åt till att städa, ska nämnligen städa badrummet, dammsuga, tvätta golv, damma av, å tvätta fönstren, får se om jag ringer johans mamma vet inte riktigt hur man öppnar dom, elr så tar jag bara in å utvändigt inte emellan, ser itne så skitiga ut :P

nää nu ska jag ta en snabb dusch å sen börja röja undan :P

ha en bra dag!

GRATTIS TILL MIG & MAMMA! :)

IDAG ÄR DET MIN Å MAMMAS DAG. VI FYLLER ÅR IDAG! Lite tokigt att vi fyller samma dag va? Mitt i bullbaket skulle jag ut haha :P

Har fått pengar å en brödkorg än så länge :)

Nää nu hwr jag inte tid med datorn längre, ska ut å handla till imorn.

See yaa!!


Ska alla naglarna ramla bort?

Kom precis hem från tvättstugan, den här tvättstugan är de inte alls lika maskiner i som den andra, mycket krångligare. Ringde Johan men fixk inte tag i han, han är väldigt teknsik av sig, haha men visst borde en kärring klara av att starta en tvättmaskin elr? skla väl inte behöva ringa sin pojkvän för en sån sak haha :P förbannad blev jag också när han inte svara, har väl lika mycket å göra på jobbet som vanligt *suck*

Sen är jag väldigt förbannad över mina naglar som jag gjorde förra måndagen. Dom har gått av flera stycken nu. Är det för att jag hara burit så mycket kartonger pga flytten elr klarar jag bara inte av att ha lösnaglar tro? Hon sa att dom  som har diabetes kan det hålla lite sämre på. Men de har ju fan baraq hållit i 1  vecka liksom, störande! Så nu ser mina ngalar förjävliga ut, nu vill man nästna att alla ska ramla bort. Kan inte ringa henne om en ny tid heller hon är bortrest nu i 2 veckor, kul! NÄÄÄÄ!!!!




An dra natten i den nya lägenheten :)

Förresten vi har nu sovit 2 hela näåtter i den nya lgh. Det kommer bli väldigt fint när de blir klart allting. Den är asmysig redan, å vi trivs så himla bra i den :) har tänkt att jag ska ta lite bilder på den sen när allt är färdigt å så för nu ser de rätt oredigt ut haha, elr halvfärdigt ut rättare sagt haha :P jag är ju ingen höjdare på att ta kort som ni kanske märker :P tycker de är tråkigt att ta kort å ändå har jag en bra digitalkamera, då kan man ju fr¨ga sig vad skulle ajg med den till??? haha!

HOCKEY!

Efter många moment så har vi äntligen bestämt oss. Elr ja Johan rättare sagt. De va tydligen några av hans kompisar som skulle gå på hockey idag träningsmatch Frölunda - Djurgården dom har tydligen fått nya spelare som ska vara hyffsade också. Så Johan ringde mig å frågade om jsg vela hänga med. Jag svara: jag skiter i vilket jag kan visst gå på hockey. Fast jag gillar inte Frölunda haha :P Fast det va när han sa att Joel Lundqvist Henkes bror har ju gått dit. Jag ba: VAAAAAA DU SKOJAR!!??? Då va de inte så svårt att få med mig haha ;) fast Henke är ändå fräschare men Joel är inte dålig han heller haha :P Sen så ska denna arena vara nybyggd också. Kan vara roligt att se. Tycker dom bygger om allt här hela tiden hehe.

Ha en bra dag!!!


Klart :)

Nu är de äntligen klart med tapetseringen.

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM HJÄLPT TILL! :)

Nu blire dusch, sen blir de utgång med Linda som är här på besök :)

Ses i dimman, elr förhoppningsvis på Avenyn ;)

ha en trevlig kväll :)


trist

ååååh vad solen gör mig lycklig, har sommaren kommit "igen"? va ju varmt i juni ett tag. hoppas, hoppas, hoppas :)

men det tråkiga är att jag får hålla mig inne idag, har ju en infektion å de är itne bra stt vara ute i solen så mycket då, jag som hade tänkt åka till stranden en sväng men icke då.


infektion i armhålan

jag fattar intte!!!??? varför blir jag jämt "sjuk" här nere för. nu har jag en infektion i min vänstra armhåla o0ckså, typ en stor röd böld. å nu får jag äta pencelin igen i 10-14 dagar. har ju nyss ätit mot min visdomstand. är redigt öm också.

blir de inte bättre, så vet jag inte vad jag gör, men enlgit läakren så skulle de lindra smärtan å även infektionen.

nää nu ska jag hoppa in i duschern å sen bege mig till banken å även apoteket å hämta ut skiten.

P.S idag kommert Linda ner också :D


take care!


inflyttning på G...

klockan 2 ska jag iväg å göra naglarna hos en tös här på gården som är johans syrras vän. så då behöver jag bara betala 250:- kist för 700 elr 800 som hon tar annars.

sen så håller vi packar för fullt å flyttar in massa grejer i den nya lgh väldigt mkt att göra.

fast nu jobbar johan, men de är iofs hans pappa som ska hjälpa oss att tapetsera. så vi får vänta med dom större grejerna.

nepp, nu ska jag kila

RSS 2.0