Jag gråter...

snart, ja det gör jag. Har suttit hela morgonen fram till nu med företagsekonomi B fattar inte ett skit. As svårt verkligen, har prov imorgon också. Hur i helvete ska de gå? :S


hyper stressad!!!!

hejsvejs! hoppas allt är bra med er. själv är jag hyper stressad. har ett prov på tors som jag inte fattar ett piss av som jag måste råplugga till, alltid i sista minuten också. sedan har jag inte hunnit satt upp påsksakerna än heller, har så sjukt mycket i skolan så ni kan inte ana det alltså, helt gaaaaalet!

sitter just nu å inte vet om jag ska slå upp böckerna å börja plugga elr om jag ska börja ta fram påsksakerna!!! :S



usch....

Avstämning

De här är nog de jobbigaste som finns, elr nästan iaf. Vi har avstämning idag med vårat projektarbete som ska redovisas den 26/4. För er som inte vet så ska vi vara en konferensplanerare. Fattar inte varför, å det kommer aldrig hända in the real heller iaf inte för min del haha. Väldigt mycket stora å knasiga redovisningar. Jag fick ju dock den tredje sista tiden å dne är kl 14.30 kul, hela dagen är förstörd, man blir så låst!

Nä nu ska jag göra lite mat, å sen åka in till stan. SKa kolla på en svart kavaj de är ett måste till min praktik.


See You!


Leeeeeeeeeeeeedig :D


Idag är jag leeeeeeeeeeedig så sjukt skönt! Har tänkt att jag ska ta en heldag till att städa, om jag hinner ska jag åka iväg å lämna lite CV å så utifall man inte skulle få nåt efter praktikplatsen.

Får se om jag kan få J att sluta lite tidigare också :P


Ha en bra dag alla!

Vårkänsla

Hej allihopa, hur mår ni idag? Med mig är det fint.

Alltså det finns inte någon snö kvar här i GBG den har varit borta ett bra tag nu, för det har ju varit plusgrader i säkert 3 veckor iaf om inte mer. Men de senaste 2 dagarna har de varit över 21 grader i solen, fatta helt sjukt? De luktar liksom vår ute nu, elr nästan sommar till och med. Har typ nästan svettats när man har gått i sin skinnjacka å jeansjacka ut ju. Snälla för guds skull kan de inte detta väder hålla i sig nu :)

Just nu håller så håller jag på att skriva en inköpslista på mat, ska åka å handla mat sen när J kommer hem. Fyfan vad tråkigt, men kylen å skafferitet är helt rent nu, så vi har inget val :P


Nej, nu ska jag fortsätta plugga lite här.


Vi höres!


Prov

Godmorgon på er!!

Hur mår ni? Jag mår bra. Ska strax fixa migoch åka in till skolan, har konferensbokningsprov idag, undra hur de ska gå...hmmm. väldigt knepigt måste jag säga men, men :P


nej nu blir de dusch

kanske hörs senare.


Bye!!!


helvete!!!


kan ni fatta varför man ska kunna massa jäkla fackord, som man inte har hört förut?? orden är helt fucked up!!

blir toookig hur i helvete ska jag få in 60 sånna ord!!!!????



....

Jag är sjuk, jag är sjukt stressad och jag är fruktansvärt trött!!!!

Vety inte riktigt vad jag ska göra, detta är nog de värsta jag har varit med om, alltså allt på samma gång såhär.

Fyfaaaaaan!!!!


ledig

yes, idag är man ledig, slapp eng, gött!
sitter här som en gammal penisonär just nu, ska nämnligen tvätta kl 2, sitter å väntar på att få gå ner i tvättstugan, vilket liv va? :P

annars så är det sådär med mig. fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden, att de inte hjälper med min medicin funderar på om jag ska ringa till läkaren igen å höra. blir orolig om de är något annat typ dåligt blodvärde eller nåt har hört att man kan bli trött av de med.

asså jag lovar jag är helt slut, lever i en annan värld just nu.



Dag 1

Vet ni vad? Jag har lovat mig själv att jag ska börja med en diet, alltså äta "nyttigare" mat. Och det ska jag ta stegivs men jag börjar med 2 veckor i taget så får vi se hur långt jag kommer. Har liksom intalat mig själv att jag ska gå ner hmm 5kg till sommaren. Just nu väger jag ca 60kg, men vill väga 55kg. Så nu är det bara att sätta fart, dag 1 ;)

Nej, nu ska jag ta tag i eng som vi har till imorn.

Ha det göttans!


....

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er.
Med mig är det sådär, så sjukt trött hela tiden men jag vet vad det beror på, men slut pratat om de.

Är väldigt frusterad just nu, kommer ingen vart med mitt pluggande, men jag orkar inte ta tag i saker längre. fattar inte varför jag har gått såhär länge att vara trött men hoppas på att de blir bättre.

USCH!


Ha de!!

3/3

Då var man hemkommen från sjukhuset "igen"hela denna vecka har tiden ägnats åt sjukhuset tycker jag.
Va hos läkaren igår å fotat ögonen idag. Ser väldigt suddigt just nu å är yr i huvudet. Väldigt obehagligt. Blir de något stavfel så vet ni varför. Får ansträng amig extra mycket. Så fick skippa skolan idag går ju fna itne å sitta såhär där.

Borde plugga också, får se när detta släpper





Läkarbesök

Vilket härligt väder det är idag, solen skiner å det luktar vår nu :) (iaf för stunden) haha!

Ska snart bege mig av för att träffa min diabetesläkare för första gången sen jag flytta hit. Kommer få mina provsvar och sen så tänkte jag fråga han lite grejer.

Är faktiskt lite nervös inför svaren, vill ju att allt ska vara bra.


Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!!!

RSS 2.0