Fredag


Hej allihopa!

Hur är läget? Med mig är de bra, förutom att jag sov över imorse så fick skippa eng hatar att komam försent så pinsamt. Så får sitta hemma å plugga massa andra läxor istället har fullpackat med lxor både mån, tis å ons nästa vecka, lika bra å börja i tid förengångsskull.

Vad ska ni göra i helgen?

Jag har ingen aning vad som händer, får la se :)


Kram så länge

städa+skola


Hej på er! Hoppas ni mår bra. Med mig är det bra, va i Ullared igår älskar att vara där nere. Fast vissa är ju jaa... no comments men jag tror ni fattar. Fick med mig en del hem iaf, julpynt,  julklappar, kläder m.m.

Idag så tvättar jag, har nyss torkat fönstren, tänkte dammsuga om en stund å även slänga i mig lite mat. Har ju lektion från 16.00-18.00 ikväll så sjukt seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt!!!

Ni har får en bra dag alla, så hörs vi!


Lördag

Va ju på bio igår, 2012, den va dock inte så bra. Handlingen va dålig, men tuffa scener de va de positiva. Iofs så är de inte min typ av film.

Idag så har jag och hyrt film den nya Wallander - Läckan, jag ringde å la undan den rätt tidigt för annars så är den uthyrd de har alla Wallander filmer varit hitills dom nya då. Så ikväll blir det rn myskväll :)



Nä nu ska jag strax börja med maten, blir tacos mumsigt :)



Ha en bra kväll alla!


Fredag+Bio

Då var det med glädje fredag å även en helg att se fram emot.

Ikväll så ska jag på bio med min sambo å hans kompis å även hans flickvän, ska bli trevligt :) vi ska se 2012, inte min typ av film men min kära sambo tvingar med mig å han tycker jag får offra lite jag med någongång enligt han själv då haha :P

Annars så tänker inte jag planera något, tar dagen som den kommer :)



Hörs vi inte av under helgen så får ni en superhelg alla


Kram S

Torsdag

Hej på er!

Hur mår ni, hoppas på bra. Själv så mår jag fint. Sitter just nu å pluggar eng har ett läxförhör imorgon å väntar på att jag ska ner i tvättstugan å tvätta, har faktiskt 3 fulla Ikeapåsar med kläder å de är jäkligt tunga också. Fick nästan gå naken till skolan imorse kändes de som, haha inte riktigt men de kunde ha varit så haha :P


Nu ska jag besätlla tågbiljetter.

Vi hörs när vi hörs!


Ha de gött!

Pissväder

Sitter här å kollar ut genomfönstret, tur att man är ledig idag säger jag bara. Fyfaaan vad det regnar å blåser, det totalt vräker ner. Nu får man inte ångest för att man sitter å pluggar iaf.

Appropå pluggande så har jag faktiskt en del att göra nu, eng test på fre å en budgetanalys tills imorgon. De där med budgetar är faktikst skoj men rätt kompilicerat men man lär väl sig mer å mer så småningom om å imorgon ska vi få lära oss hur man gör budgetar i datorn, iaf börja med det man lär sig nog inte på engång :P


Chook Island, jag låter bilden tala ;)


Vaxinerad

Yes då va man äntligen vaxinerad mot "nöffinfluensan" som jag kallar den haha. Hon sa att man kan få biverkningar av den t.ex feber, yrsel, huvudvärk m.m men hellre de än svininfluensan liksom.

Annars så har jag varit i skolan idag, men gick lite tidigare pga av detta då, startade ju en ny kurs idag också.

Sen är de alltid mkt i skolan inte en lugn stund. *SUCKAR*







Fredagen den 13e

Just ja det var ju idag som de var fredagen den 13e också ja, å det märktes ju för provet jag gjrode va fasiken inte lätt asså de va mycket svårare än avd jag trodde å de finns ju vissa anledningar till de också. Så nu är jag inte glad!!

De är helt enkelt min dag idag fredagen den 13e, alltså otursdag


Nu ska jag iväg en snabbis å sen blir de hem å laga mat, å kika idol


Ni får ha en mysig fredagskväll




Fredag


Hejsan!

Hur är läget? Själv är de bra, men stressad. Ska nämnligen till skolan å göra ett prov de har jag ingen lust med en fredag eftermiddag liksom *suck*

Ikväll så får ni inte missa Idol dom ska sjunga duetter å låtar från topplistan, de tror jag kommer bli väldigt skoj att se å väldigt bra, hoppas jag iaf å även tror haha.


 Ni får en bra helg utifall vi inte hörs av mera ;P


Puss



Jobbigt läge


Hejsan!

Hur mås det? Själv är jag väldigt förvirrad just nu och anledningen till de är att jag inte har fått något svar från en lärare angående ett prov som jag inte har gjort å hon skrev en tid men då passa inte dne för då hade jag ett annat prov å de skrev jag till henne men fick inget svar tillbaka å som tur var så stötte jag på henne i korridoren å då säger hon att den tiden kan jag inte göra provet pga av att de skulle komma ngn på hennes lektion på studiebesäk elr något. Så nu får jag göra provet imorn fast på eftermiddagen ist å då har jag inte behövt säga ifrån eng prov imorgon å gjort de på förmiddagen men nu känner jag att jag inte orkar angagera mig mera i detta så nu får jag göra eng prov om 2 veckor istället. Men vad är problemet liksom?? Kan bli så sjukt förbannad i ibland sånt här gör mig väldigt arg å dessutom sitter jag själv i ett jobbigt läge tycker jag. Men, men!


Nää nu blir de plugg för min del!!


Höres / S

Måndag


Gud vad helgerna går fort, fattar inte! Man hinner inte mycket.

Vad händer annars då? Det blir faktiskt till att plugga, har förmodligen två prov denna vecka också. Tur att man är ledig idag å på ons då.

Nej nu väntar dammsugaren.

Hörs!!

En lugn helg?


Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det rätt bra, förutom att allt snurrar i mitt huvud just nu. Väldigt mycket i skolan just nu *suck* känns som mna går å längtar efter jullovet just nu å hoppas på att vi inte får så mycket att göra då. Fast de vet man aldrig..

Hur ska jag kunna sumera min helg då hmm.. imorgon ska jag iaf på dop, sen vettefan vad som händer söndag har jag inte planerat heller. Kanske blir till att plugga lite om inget annat dyker upp, det kommer bara ske i nödfall.

Nää nu ska jag förbereda mig inför tvätten lägga sortera den helt enkelt ska tvätta kl 2.

Sen ska jag iaf väg å leta efter något till dopet imorn att ha på mig.

Kanske får en rätt lugn helg ändå elr?



Take care!

USCH!

Jag är så sjukt trött på allt just nu. Har sådan sjuk mensvärk så jag inte ens kan ställa mig upp. Måste ligga. Ochd et går knappt heller för jag ligger i vrider å vänder på mig här. Och jag som måste plugga också, men det är ju väldigt lätt nu. Har en annons som ska vara klar tills imorgon hur jag nu ska lyckas med de. Har inte ens börjat med själva annonsen. Min fantasi är inte på topp heller å nu orkar jag verkligen inte tänka.

Int enog med de så har jag Kommunikationsprov på ons också å de har jag inte heller orkat tagit tag, å det är dessutom ett slutprov å ett stort prov. Nästan så man hoppas att värken håller i sig så man inte kan gå imorgon å på ons.


Nää nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv här.



USCH USCH USCH!


RSS 2.0