helt sjukt...

Ni missa väl inte em-finalen igår mellan Tyskland-Spanien? Isf är ni nördar ;) haha! men seriöst asså hur fan kan man vara så himla bra som Spanien är deras landslag alltså. Jag finner ju inga ord! Detta är ju världsklass! Det är ju så man verkligen "spelar fotboll" och de tär så jag vill att fotboll ska spelas :)


Em-final!!!

Nu är det inte långt kvar tills matchen börjar mellan Tyskland-Spanien. Jag hoppas verkligen att Spanien vinner för att jag älskar deras sätt att spela fotboll på :) fast blir inte förvånad om tyskarna vinner för dom brukar alltid ha sånt jäkla flyt.
Elr så blir det straffar haha, typiskt :P hate it!

Nu blir det pepp!

HEJA SPANIEN!!!


städdag

idag så blir det en städdag för min del. städa hela mitt rum :)

Ha en bra dag!

Fredag

Dååå var det ääääääntligen freeeeeedaaaag igeeeeeen dåååååå!!!! Grymt sköööööönt! :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt blr ltie filmmys med några kompisar bara :) imorn blir det utgång iaf ska bli skoj :)

Såg ni matchen igår?? Asså jag trodde ju att Ryssland skulle vinna men det hade jag ju fel på, som vanligt :P haha! Men Spanien var ju så sjuuuukt bra, det är ju det som man kallar "spela fotboll" det Spanien gjorde igår vann ju med 3-0 mot Ryssland för er som inte såg matchen helt sjukt bra va dom. Älskar att se sån där fotboll :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

Puss

Semifinal 2

Jaa idag är det ju semifinal 2 då :) Ryssland-Spanien. Där tror jag att Ryssland kommer att vinna dom har vart riktigt starka :) fast spanien är ju inget dåligt lag det heller precis :) dom har ju dessutom Torres med han är nog rätt het ja haha :P

Igår tyckte jag att Tyskland vann "orättvist" om man säger så. Jag tyckte att Turkiet var det bättre laget istort sätt hela matchen men så har tyskarna det där jääävla flytet och gör mål i slutminuten "som vanligt" när det gäller tyskarna haha :P
Sen var det lite tråkgit att det matchavbrott igår på matchen med missa ju turkiets kviteringsmål till 2-2 men, men.

Glöm nu inte och kolla på matchen kväll kl 20.45 på 4an :)

Trevlig kväll!

Semifinal 1

Jaa idag är det den första semifinalen i fotbolls-em. Det är Tyskland-Turkiet. Jag tror att Tyskland kommer att vinna eftersom att dom har vart ett utav favoritlagen i EM och har vart det även tidigare. Domb rukar vara grymt starka när det gäller. Fast jag tror att dom kan få rätt tufft ändå mot Turkiet eftersom att dom har verkligen visat sina framfötter i detta EM :P men vi får se hur det går, jag kan ju ha helt fel :P

Matchstart kl 20.45 på 4an, kan vara ett bra tips om ni har liak tråkigt som mig ikväll ;P haha!

Morden i Midsomer + Allsång på skansen :P

Jaaa idag börjar det som jag har gått å längtat efter, nya avsnitt av Morden i Midsomer och allsång på skansen drar också igång igen. Jag bara älskar dom programmen spec Morden i Midsomer det är sjukt spännande varje gång å inget avsnitt är dåligt :) å dessutom är ju båda på samma kanal då alltså kanal 1 å dom är efter varandra också sjukt bra :) nu låter jag säkert som en gammal pensionär här men vafaaan kan itne råför att jag tycker detta är så bra haha :P

Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll alla! :) /S

Komiskt :P

Haha idag på jobbet så ringde jag till ngn då och tjejen som svara va helt anfådd och sa efter jag hade presenterat mig vilken jag va och så då. Nej, inte nu lite upptagen här och så här man killen i bakrunden helt anfådd också haha :P så säger hon sen kan du återkomma en annan dag jag bara absolut. Haha! Känner mig lite taskig där när jag ringde och "störde" dom mitt upp i allt haha ;)

Sen tänkte jag även nämna för att byta samtalsämne helt då att min pappa har fått ngn infektion i ena sidan av ansiktet så han har ingne känsel där, as läskigt verkligen och dessutom kan han inte stänga ena ögat pga av detta. Och doktorn sa att det bereodde på att han hade för mkt vax i örat och att han hade gått för länge med det som var orsaken. Helt sjukt! Så nu blir han sjukskriven i 2 veckor iaf elr ja typ typ "veckor" eftersom att han har semster direkt efter de och det kan han iofs behöva :)

Nu ska jag se lite tv helt slut efter jobbet!

Helgen :)

Tack för en superduper trevlig midsommarhelg alla det var väldigt trevligt :)
Nu är det ny vecka å jobb som gäller *suck*
Är dock lite nervös också får se hur det går....tänker itne säga mera nu.

Jag saknar dig älskling! :( <3

Sjukt fräsch

i fredags när jag satt å kollade i fredagstidningen som är med expressen varje fredag så dyker killen upp som spelar narnia. jag blev helt ställd. han är så sjukt fräsch! :) de tär min smak till 100%. hans leende, man smälkter ju, hans fina hår å hans bruna ögon ojojoj säger jag bara :O haha låter helt desperat nu men vafaaaan.


 
ge mig ;)


Midsommarafton!

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA! :D

Ta det lugnt alla som tänker köra bil idag.




Midsommar :)

Vad ska ni göra i midsommar? Själv åker jag till Sthlms skärgård imorgon ska bli skoj :)

Ha en trevlig midsommar alla! :)

Puss

Milda Matilda

Asså jag fattar inte vad Sverige höll på med igår!? Kan ngn förklara detta för mig? Helt sinnesjukt dåliga, helt värdelösa. Och nu är vi där igen. vad fan håller vårat försvar på med? jag tänker inte pepa ut några spelare såhär men ja... Det var inte Ryssland som var bra, utan det var Sverige som va katastrofalt dåliga. Iofs så har ju Ryssland ngn bra spelare. Men Svergir ska ändå slå Ryssland.

Men jaja nu gör det ändå inget. För vi hade ändå fått mött Holland i kvartfinal och då hade vi åkt ut där iaf :) So same shit liksom!


Neeeeeeeervööööös

jag har 2 saker att vara nervös för just nu. och det är sverige matchjen som börjar kl 20.45 då möter vi ryssland å det är en måste match för sverige för att dom ska gå vidare å det vill väl alla at dom ska göra elr? sen är det en annan grej men det tänker jag inte nämna något om nu. det får ni veta imorn.

och låt gärna zlatan spela hela matchen idag dvs (90min) det måste nog lagerbäck låta han göra om vi ska klara detta ikväll även om han har problem med sitt knä. det gäller ju vinna elr försvinna liksom ;)

KOM IGEN NU SVERIGE!!!

*SUCK*

Såg ni matchen igår?
Jag vill bara säga att Sverige gjorde en hyffsad första halvlek och Zlatan är grym som vanligt.
Fast Mellberg var ju bäst på planen igår tyckte jag. Vad tyckte ni?

Sen i andra halvlek fatta jag inte riktigt vad Sverige höll på med? Hade tydligen ingen ork kvar!? Fick ju knapp låna bollen av Spanien då och dom sprang oss trötta. Och det är sjukt jobbigt och springa utan boll hela tiden än med boll. Sen fatta jag inte riktigt att vi bara dunkar långa bollar på våra forward hela tiden. Är det itne bättre att spela ut till våra yttermittfältare istället och rulla boll efter backen? Är der inte så man "spelar" fotboll? För dom där "tjongbollarna" ger vi ju bara bort till Spanien igen så dom kan starta ett nytt anfall och det blir samma sak hela tiden. Sen är det förstårs oflyt att dom får det där målet på tilläggstid när det var 1 minut kvar. Men det handla ju såklart om attt vi inte hade någon ork kvar och så.
Blir vi 2a i gruppen får vi möta Holland *SUCK* säger jag bara. Blir inte roligt de inte. Tror Holland kommer gå långt. Är ett av mina favoritlag.

Oj, vad mycket klagande det blev nu haha :P

Woooohoooo!!!!

Ikväll blir det ju Sverige-Spanien den får ni inte missa ;)



HEEEEJA SVEEEEEEERIGEEEE!!!


Fredag

Japp då var det helg igen då, skönt :) ikväll blir det dock en lugn helg, tänkte bara vara hemma å slappa framför tvn se lite fotboll å så. Haha känns som jag har blivit värsta fotbollsnörden nu :P men iofs det har jag alltid varit ;) har sett varenda fotbollsmatch i fotbolls-em hittills hehe.

Sen vill jag bara gratta alla som tar studenten idag också! :) GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Synd bara att ni inte har haft så bra väder elr har.

/S

Skön seger :)

Tänkte börja med att säga att det var underbart att Sverige vann igår med 2-0 mot Grekland som inte alls va bra igår, asså Grekland då :P Sverige va bra men dock inte mer. Tycker att försvaret är rätt rassligt där bak och dom får itne till något riktigt bra anfallsspel förutom något då t.ex målet mellan Zlatan och Henke när Zlatan satt den i krysset. Detta va underbart att skåda och sen även Petter Hanssons vilja till 2-0 målet :) han "ramla" typ in den haha :P nu känns det som en lättnad också att vi har en seger med oss iaf :)

Sen täntke jag bara nömna att jag har världens mensvärk också sjutk drygt :(

Nej nu ska jag se klart Portugal - Tjeckien 2-1 står det till Portugal verkarinte bli flera mål i den matchen slut snart dock.
Håller ni med mig att Ronaldo är snygg? ;)

Godnatt!

Taggad!!!

Det kan du ge dig på att jag är. Det är ju Sverige-Grekland ikväll kl 20.45 det fåre ni fan inte missa!!! Å den som gör det är fan en nörd ;) är fan lite små nervös med :P

Nu är det dock Spanien-Ryssland å det står 1-0 till spanien. Bra match hittills iaf.

Haha jag är fan en fotbollsnörd, har fna kollat på varenda match i fotbolls EM haha sjukt va :P


Ha en fortsatt bra kväll allesammans :)


HEJA SVERIGE!!! :D


ge mig...

kan ngn ge mig en fräsh sommarkropp nu te sommaren så man törs visa sig i bikini haha :P

fast nu har jag ju köpt ett gym kort på worldclass iaf å det ska uttnyttjas till max ;)

städdag

Jajamensan idga blir det en riktig städdag. Hjälper mamma att tvätta undan massa kläder å så plus att jag tänkte rensa min garderob.

Ha en bra dag!

Cypern :)

Sitter här å snackar emd några polare om Cypern via MSN. Vi komemr dock inte överrens om något datum haha typiskt oss :P men det blir antingen aug-sept iaf :) 




Grillparty :)

Bakis, bakis, bakis jaa det kan man säga att jag är hehe :P
Men vill ändå tacka för en super duper trevlig å mysig kväll igår! :)

Jag har världens bästa vänner! <3

/S

Nationaldagen!

Vilket underbart sommarväder det är asså helt sjukt nästan :D
Skönt att man är ledig idag också kan man ligga å steka i solen hela dagen så man får yttligare ltie färg ;)

Ikväll blir det förmodligen grillparty samt utgång ska bli skoj :)

Hoppas ni får en bra Nationaldag! :)

Puss & Kram

Heeeeelg!!!

Jaaa det är så sjukt skönt att vi har "långhelg" alla är ju lediga imorn också så skööönt :D
Hoppas vädret håller i sig men det är väl såd et är sagt att det ska vara varmt imorn också så man kan lägga sig på stranden å sola så man får lite färg hehe ;)
Får se om det blir party imorn kväll typ "grillparty" har vi sagt :)


Ha en bra kväll!

ont i magen :(

Täntke börja med att jag har sjukt ont i magen :( as drygt verkligen!

Sen så mönstrar min bror idag 3-4 juni vill önska han lycka till! :)

/S


:)

Jag trivs rätt bra ändå på mitt nya jobb faktiskt. Rätt slappt faktiskt. Hoppas det forsätter att vara de med :P


/S

Zlatan :)

Missa inte Zlatan kl 20.00 ikväll ;) minns dock inte kanaelen nu menvafaan.
Det är Reneé som ska möta Zlatan ska bli skoj att se :)

/ Ha en bra kväll!

jobb

Imorn ska jag jobba från 9.00-17-00 bläääää!!

vilket väder :D

Helt underbart väder!! :D typ 30 grader elr nåt. har legat ute i solen hela förmiddagen tänkte gå ut igen å lägga mig å pressa i bikini :)

Ha en toppen dag! :)


RSS 2.0