Fredag

Idag strunta jag faktiskt i eng. Jag bestämde mig för att vara hemma å plugga företagsekonomi B å Kommunikation ist. Har nämligen en stor inlämningsuppgift i företagsekonomi till på tis å ett stort prov i kommunikation  alltså slutprovet. Har fasiken inte haft en lugn dag/helg. Sitter alltid med skolböcker uppe i ansiktet. de får jag jämt höra av J. Sitter även med sprängande huvudvärk å ser massa bokstäver i huvudet efter allt plugg. Väldigt jobbigt måste jag säga!


Nää nu får jag faktiskt ta å avsluta här å fortsätta mitt plugg.


*SUCK*



"ledig" ons+tors

sådär ja då va man hemkommen från sjukhuset. vart å tagit blodsocker värde som dom ska skicka upp till gävle. jag hade helst vela vetat provsvaret redan nu men de fick jag inte så får vänta. men kan inte annat än hoppas på att de ligger bra. så nu sitter jag här med en blåslagen arm ungefär haha.

annars är jag faktiskt "ledig" nu ons+tors från skolan. men har ändå en del läxa som skall göras. så nu får jag faktiskt sätta lite fart här så slipper jag gära allt i sista minuten.


nää nu ska jag fortsätta här.


ha de gött


...

sorry för min dåliga uppdatering, men har varken haft tid, elr ork för att skriva. de är faktikst väldigt mycket i skolan just nu å sen har jag faktiskt varit fullbokad hela helgen.

jag vet inte vad jag ska skriva riktigt har inte så mycket att skriva mer än att jag ska till tvättstugan om ca 2 h haha.

nää nu blir de plugg!



vi hörs när vi hörs

vaxinera mig

när jag kommer till skolan imorse, så säger J att lektionen är inställd för stt läraren är sjuk. kul, där stod vi säkert 10 st om inte mer. hon hade tydligen ringt till henne å sagt de. borde komma på ngn bättre lösning på detts även om de är svårt för läraren att ringa runt till alla elever. så de va bara att vända hemåt igen å sätta sig på bussen. man hade åkt in helt i onödan men, men. dessutom så hade hon gett oss en läxa också fast J fick aldrig reda på tills vilken dag. Lika bra man börjar med den i tid då den här gången så man slipper få panik sen å även om den ska vara inne tills på tors.

annars så ska jag faktiskt ta å vaxinera mig idag mot svininfluensan. jag ligger ju riskzonen eftersom att jag har diabetes, så lika bra att ta den nu när den ÄNTLIGEN har kommit, sega som de alltid är, så man inte får de å dör elr nåt haha, kanske inte nåt att skratta åt men vad gör man liksom hehe. å de va drop-in tid mellan 14.00-17.00 tänkte försöka vara där till kl 2. kommer säkert va mycket folk. de va igår å idag. haha kommer säkert få sitta där i 511 år liksom. precis till kl 5 skulle inte förvåna mig ett dugg. dryyyyygt isf!

nää nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem med mat till mig (A) är faktiskt hungrig


ha en fin dag!


får spader

de här är faktiskt inte roligt. jag får helt enkelt spader på detta. fattar inte vad jag håller på med. de blir inte bra får inte till de. jag lämnar fan in de som de är nu. jag orkar inte med detta längre, har ett till arbete också å hoppas på att de är lättare.



hejdå!

paus

aa de har jag verkligen gjort, helt slut i mitt huvud just nu. håller på med ena tentan. fyfan säger jag bara.


ta mig till en annan värld!!


Ensam

Usch vad jag har mycket att göra. Har två stycken hemtentor som ska vara klara till nästa vecka. Jag är helt slut i mitt huvud nu orkar inte tänka. J är borta kommer hem imorgon han är med jobbet i Varberg. Så kan vara rätt skönt att vara emsam ibland kan ägna mer tid åt pluggningen.

Oj, just ja jag har j8u glömt min tvätt så måste kila till tvättstugan.


Hare!


15 min kvar...

Snart är de dags för mitt favvo program Andra Avenyn, haha det är de ända man längtar efter å ser på tvn :P

Har inte så mkt mer å skriva just nu... elr är trött å rätt arg men de är av andra själ




Ingen "egen tid" ???

OCH DET HAR JAG VERKLIGEN INTE, INTE JUST NU! HAR 2 RIKTIGT TUNGA UPPGIFTER ALLTSÅ DOM ÄÅR VÄLDIGT STORA OCH SVÅRA OCH DOM SKA VARA INLÄMNADE PÅ TIS Å ONS NÄSTA VECKA!!

JAG FATTAR NADA, ÄR STRESSAD Å JAG VET INTE VAD...


Måndag

Har ni haft en bra helg?
Min helg har varit helt okej, inte så mycket vila. Har målat om hallen, städat å pluggat. Hann iofs träffa Theres å Maria också, blev en runda inne i stan med shopping å fika :)

Haha, såg ni Danmark-Sverige i lördags? Fyfan säger jag...det är de ända jag har att säga å att Lagerbäck avgår underbart!!

Annars så har jag varit i skolan idag å träffat två tjejer i från klassen har grupparbete nu, så vi gjorde klart vårat arbete.

Nu sitter jag här å ska snart fixa till i våran garderob, känns väldigt stökigt haha :P

Ha de!!


Fredag

Jag är faktiskt väldigt gladl. Fick VG på kommunikationen å även företagsekonomi provet. Va ju inte de jag hade trott. Fast de gick mindre bra på eng provet, de va faktiskt svårt :/ men får hoppas på de bästa.

Helgen så ska jag måla hallen, tvätta å även plugga lite. Om jag hinner så ska jag träffa Theres å Maria för en runda på stan :)


Ha en fortsatt bra helg om vi inte hörs innan


Kram

Tisdag


Hej allihopa, hoppas allt är bra med er.
Med mig är de bra.

Jag har faktiskt nyss gjort klart en uppgift, som ska vara klar tills på tors.
Nu väntar jag till kl 21.00 då blir de min favvo serie "Andra Avenyn" helt besatt av de å de är fan den ända serien jag följer också :P

Nu måste jag ta ut min kaka ur ugnen, har bakat :)




ÄR MIN MOBIL BORTA???

JAG HAR LETAT HELA JÄVLA MORGONEN EFTER MIN MOBIL, MEN HAR INTE HITTAT PÅ DEN. SÅ JÄVLA NAKEN KÄNNER JAG MIG, FÅR PANIK!!! Den kan kanske vara uppe hos A men annars är den borta.



FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN SÄGER JAG BARA!!!


Kanel-Bullens Äckliga Dag

Vem är de som hittar på alla oliika dagar egentligen? Jag tycker de är så himla fånigt. Med t.ex som idag då "Kanel-Bullens Dag" Gillar man kaneilbullar så äter man de ändå elr? Fast jag gillar inte kanelbullar i vilket fall.

Mitt humör är inte på världens bästa just nu. Så sjukt irriterad på allt, fyfan!


Ullared

 Jag är sjukt trött, har lust att lägga mig å sova en stund, men måste ta å dammsuga lite tror jag.
Skönt att de är helg, åker till Ullared imorn, åker rätt tidigt är ju extramycket folk där eftersom att de är helg också. Finns ju väldigt mycket där å bra påriser är de också, haha J vill inte hänga med mrn jag tvingar med honom måste ha egen bild har jag sagt, annars har jag kunnat åkt med hans mamma å hans storesyrra, Men jag kommer ju handla som en galning om jag hittar nåt då hehe. Ska bli skoj! :)


Ha en bra helg allihopa så hörs vi.


Kram

Bra resultat

Då är jag nyhemkommen från frissan IGEN, jag blev mycket nöjdare den här gången, sen kan man ju förstå att man int ekan få de bästa resultatet direkt, eftersom att de va nydligen nyfärgat för de slits ju mycket på håret å har ingen lust att håret går av liksom, så får börja stegivs, men det blev ett bra resultat iaf.


Kom på att jag ska fixa mina naglar, kl 19.00 också, haha bra där :P

Nää nu ska jag plugga lite eng, men fattar dock inte så mycket av den haha


Ha en fortsatt bra dag

Omfärgning

Sådär då var man hemma igen då efter de sista provet på företagsekonomi A. Haha jag har ju btyg i det redan såg jag igår själv. Men de kan vara bra att repetera också, inför B krusen som sätter igång nästa vecka. Ända chansen att jag kan höja betyget isf annars så behåller jag mitt gamla.
Provet va hmm rätt så svårt tyckte jag de förra va lättare. Så vi får se hur de går.

Tänkte jag skulle äta lite om en stund är lite små hungrig, ett prov tar på krafterna haha :P sen så ska jag iväg å färga om mitt hår igen är ju inte riktigt nöjd med färgen som de blev. Men dom i skolan tyckte jag passa bra i de å att de blev snyggt, men jag gillar inte de som sagt. Jobbigt å behöva lägga ut som mycket pegnar på bara håret denna månad speciellt om de inte blir bra igen heller. Då kommer jag bli sur, Men de lkan väl inte bli sämre än va de är nu elr? haha!


Återkommer senare om hur de blev!

RSS 2.0