Utgång!

Ska snart åka till en kompis och förfesta lite sne blir det utgång, ska bli sjukt kul har inte festat på ett tag nu :)


Skaka rumpa, spruta skumpa! ;)

Hoppas ni får en bra kväll! :)

Puss & Kram // S


En tripp

Kom nyss hem från farmor och farfar var där idag med min bror. Vi lunchade där. Va ju inte sen på julafton jag träffade dom sist :( men dom är alltid lika goa och glada, ibland nästan lite väl haha :) Till lunch fick vi iaf fläskfilé och potatisgratäng, mums va super gott verkligen :) sen så bjöd hon på fika innan vi skulle åka hem och som vanligt lägger hon upp 1000 olika kaksorter elr ja lite överdrivet kanske men sjukt många olika sorter så nu har man ätit massa kakor så man knappt orkar gå haha :P

Sen så fick vi 1000 kr var av dom också för att vi kom dom är så himla snälla för snälla som sagt :) fickpengar skadar ju aldrig ;)

Haha sen visade farmor mig, hon höll på rensa garderoben från massa gammalt, så hittade hon en röd WCT-overall så säger hon:

-Farmor: Den här skulle passa dig utmärkt?
-Jag: Men farmor när ska jag ha den?
-Farmor: Du kan väl ha den när du är ute och springer elr när du går på stan
-Jag: *skratt*
 
Jaaa hon är då för hääärlig min farmor och lika farfar också iofs så skämtsamma!!! :D

Kvällens

Ikväll har jag inte gjort så mycket, lagat mat åt min bror och mig, ensam hemma hela kvällen.
Det blev ju pannkakor mums :) dom blev supergoda dessutom ;)

Imorgon ska jag och min bror åka och hälsa på farmor och farfar va ju inte igår precis :)
Farmor ringde idag och frågade om vi ville komma och luncha med dom så jag tacka ja.
Får se vad hon bjuder på brukar bli något gott som vanligt ;)

Vafaaaan!!!

Tydligen så har jag mitt antivirus program gått ut. Gäller bara 2 år sen måste man förnya det genom att fylla på det med en avgift. Men vafaaaan hjälper de när jag inte ens hittar något nr att ringa på hemsidan. Blir så sjuuukt trött att dom ska krångla till det. Kan dom inte bara göra det lätt för sig? Att typ bara få installera det och sen är det klart elr nåt!

Irriterad!!!!

Nu sitter jag här och försöker få mitt antivirus program att funka men det går ju förfaaaaaaan inte!!!!
Nåt krångel med någon produktnyckel och itne fan vet jag vad det är. Har provat att isntallera om hela norton programmet men det står precis samma jääävla sak blir så sjukr trött! Kommer väl få 711 virus elr nåt nu!!

Någon som vet vad det kan bero på? Elr någon som vet hur man rättar till det?


Jaja va och fikade på stan nyss med en kompis, sen när vi skulle gå över ett övergångställe så hade det hänt en trafikolycka va någon tjej va nog max 16 år som hade blviit påkörd av en bil. Hon låg och skaka å röck på sig as läskigt, kände dock inte igen henne, vela inte gå fram å glo heller usch vad sjukt läskigt att se :(
Hoppas hon klarar sig från allvarliga skador iaf.

OBS! Ni som kör bil i stan kör inte som dårar, speciellt inte inne i stan för där kommerr det folk och går hela tiden och cycklar!

Godmorgon!

Nu sitter jag här alldeles nyvaken, elr ja jag vakna dock vid 7 av en jääääkla grävmaskin dom håller på lägger ny asfalt på våran gata och det låter ju dock inte lite heller *suck* blir sjukt irriterad man ligger liksom på aga vid kl 6 redan för man vet att snart så börjar det dunka igen haha :P
Hmm vad händer idag tro, tror att jag åker in till stan en sväng och kollar om det kommit in något snyggt dvs kläder :) Vill iaf ha en del saker just nu typ en ny skinnjacka, nya skor, och lite annat :) Och skinnjackan jag vill ha den finns ju dock inte här blir så trött på att dom inte kan öppna lite bättre affärer här :( Så får väl ta mig till Sthlm isf *suck* haha! Dessutom är den ju lite annorlunda, tyckte den va fräsch med det dära bandet i midjan och dom där puffärmarna :) 
                                                                                                                                           
   Have a nice day! :) //S 
                                   

Bella <3

Kom nyss hem från min älskade vän Bella :) Hon är en av mina bästa vänner, henne kan man prata om allt med. Vi har jämt så himla roligt tilsammans. Hon får mig att le iaf :) Vi gjorde dock inte så jätte mycket vi satt mest och prata om problem elr ja "tjejproblem" skönt att få prata ur sig lite hihi.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en nice kväll :)

Tränat

Då har man vart och gymmat en sväng då, blev ca 2 h idag, det blev springbandet och lite mage :) Haha kommer väl få träningsvärk imorgon :P Iaf i magen ;) Iofs ska jag inte klaga för då vet man ju att det har tagit lite. men man gör ju de eftersom att det inte är så skönt precis att ha träningsvärk :P
Men övning ger färdighet som man brukar säga ;) Nu sitter jag har och ahr sjukt tråkigt får se om jag åker hem till Bella en sväng och hälsar på lite va ju ett tag sen man träffa henne :)

Första inlägget

Kom nyss hem från stan har vart och köpt en jacka jag såg i tidningen imorse och jag fastna för den direkt. Så det va bara att ta sig till stan och gå in och prova den, och som tur var satt den fint trodde inte de först eftersom att det var en lång modell, men den va sådär insvängd i midjan och det tycker jag är supersnyggt, dock var den svart men dom hade  ju bara svarta kanske inte är världens bästa färg till våren, men det går ju till allt som sagt :) Blev super nöjd iaf och den kosta 499:- sådär lagomt dyrt också :P

Tyvär så hitta jag ingen bild på den på deras hemsida, men den är köpt på B-YOUNG iaf :)
Får se om jag hittar en så jag klan lägga ut en bild på den.

Jaja nu ska jag strax till gymmet och träna lite.

Ha en fortsatt bra dag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0