Nu ska jag säga hejdå på riktigt...

till den gamla lägenheten. Ska ta det sista dammsuga å torka golven. Sen säger jag tack å hej för mig! :( haha kommer väl börja böla när jag låser den för sista gången. Men, men sånt är livet.

Sen har jag en del att göra i den nya med. Börjar känna mig tok stressad nu pkr ju upp till Gävle den 9e alltså inte nu på fre men nästa.


Nej nu får de bli en tidig lunch om jag ska hinna med.


Ha de gött!

Måndag

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er. med mig är det bra, trött som satan bara. Denna morgon har jag sprungit fram å tillbaka å ringt på våran fastighetsskötare måste ha bommnyckeln ska nämnligen hämta våran matgrupp idag till köket så man kan köra in på gården med alla stolar å bordet. Men han öppnar ju inte verkar inte vara någon där. Får se hur de blir då. Hade varit väldigt checkt att ha den slippa bära bord å stolar igenom valvet å grejer.

Jaja nu ska jag ta en snabbdusch vi får höras

Första natten...

i den nya lgh. Kommer bli jätte mysigt här när de blir klart. Nu ligger allt lite huller om buller har dock hunnit fått undan ganska mycket ändå.

är så sjukt trött på att vara trött hela tiden å sova dåligt. har ingen lust alls att träffa folk ikväll alls, är bara grinig hela tiden å de går ju ut över alla andra.


jaja ni får ha en trevlig midsommar alla så hörs vi


Sista natten är avklarad

Nu har vi tömt nästan hela lgh de är lite små saker kvar å tv, soffa å säng som vi ska ta ikväll. Den sista natten i våran etta är avklarad. Har så blandade känslor våra tvåa vi ska flytta in i är jätte fin å mysig å det är (våran) etta med ;( Det kommer kännas vemodigt att flytta härifrån, haha kommer säkert gråta en skvett sen jag som är så blödig utav mig. Nej, nu ska jag ta mig en sista dusch här *snyft* nej, men det känns väldigt sorgligt på ett sätt. Ska ut en radda med A see you later!

Får nog nycklarna idag.

Jag tror vi får de nya nycklarna idag till våran nya lgh jippi. Eller man kanske inte ska ropa hej än? haha! De lät så iaf.

Snälla kan inte klockan ta och bli 11 nu så jag kan gå ner med min tvätt. Har så sjuuuuukt ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jäkla mensvärk!!!

Sedan ska jag ivög å handla mat också kan tänka mig att det kan vara mycket folk i affärerna idag spec å handla mat också eftersom att de är midsommar. USCH sånt kommer inte jag orka med, kommer bli dubbelt så irriterad nu när jag har mensvärk också.


Ha en bra dag alla!


bombnedslag

det är var det ser ut hos mig just nu. kan knappt ta ett steg i denna lgh nu. har så mycket grejer. har lovat att A alltså J:S syrra kan komma å hämta byrån i hallen å en hylla som vi har haft i köket ikväll så måste röja ur de grejerna riktigt å även torka ur de tänkte jag. hur ska det gå då med min förbannade mensvärk?

Fixat pass

Då har man varit å fikat nya pass då. Iofs så behövde inte jag mitt räckte i 2år till men jag fick för mig att jag vela ha ett nytt ändå, haha typiskt mig å onördiga pengar va? :P

Blir nog en utomlandsresa lite längre fram, men vart vet vi inte än. Cypern är nog mitt favvo ställe av alla ställen jag har varit på tror jag. Iaf i Europa :P

Nej, nu ska jag snart träffa Linda ska ut på klipporna å ta med pickat å ligga å steka i detta fina väder.

Ha det gött alla :)

Så hörs vi!

19/6-10


tvätt+städdag

får lite små ångest när det är så fint väder att behöva gå till tvättstugan å sedan torka ur lite tomma skåp så slipper man göra allt nästa vecka. vi fick ju komma in 1 vecka tidigare till den nya lgh alltså den 24e blir det dan innan midsommarafton haha. men det ska faktiskt bli väldigt skönt, struntar verkligen i om det blir under midsommar vill bara in i den nya lgh nu :) känner mig något stressad har en del grejer kvar i källaren med får ta det i helgen nu.


uttråååååkad

usch vad jag är utrååååkad. sitter å väntar på att frankrike-mexio ska börja å även att j ska komma hem han är ute med jobbet å äter. har inte sett honom sen kl 6 imorse :/ va fånig jag känner mig haha.

jaja nu ska jag hälla upp lite cööla å tjocka mig med chips :D


ha en fortsatt fin kväll alla


pissväder=tvättdag

Näää nu får det vara slut på detta regnande. har regnat 3 dagar nu konstant. vad är sommaren? ska man behöva åka utomlands för att få sol å värme. iofs så funderar vi på detta lite längre fram men vi har itne riktigt bestämt oss vart.

nej, nu är jag så sjukt rastlös så nu får klockan bli 11.00 så jag kan springa iväg med tvätten :P


En förvirrad höna!

Jag va helt hundra på att jag skulle fixa mina bryn idag. Sen när jag kommer dit så står det en annan människa där också. Hon blev lite chockad hon som jag doppar brynen hos. Vi visade våra lappar som båda hade med sig å det stod 9/6 på hennes å 10/6 på min. Haha känner mig så jäkla dum å som en förvirrad höna.

Är lite små sur på mig själv. Hon sa då ses vi imorgon istället, jag ba aa det gör vi. Usch vad pinsamt de var haha :P

Nää nu ska jag skriva på adress'ndrings pappert å gå å lägga på de så de är klart.

vi höres


Informationsmöte

Jaa då var jag nydligne hemkommen från ett informationsmöte för en ny utbildning. Men jaa jag får se om jag blir antagen och framför allt känner att jag vill gå den. Ska ta å tänka på saken iaf.

Sitter å äter panpizza nu innan beskitningsmannen kommer å besiktar lägenheten kl 13.30 tänkte även hinna plocka ordning de sista också :P hatar verkligen när någon går igenom varje dejtalj i sin lgh. Haha får hoppas att vi klarar oss från klagomål, men det är faktiskt en fettfläck i vardagsrummet på väggen hmm.. får hoppas på att de "bara" är den å att man slipper betala de är fan inte skoj :P

Just ja, vi får våran bil idag också som har varit ifrån oss i hmm över 2 veckor haha. Galet va?? Men nu är ÄNTLIGEN pärlan back on track haha :P

Nu är det över

Jaa nu är skolan över. Vilka blandade känslor jag har. Både bra och dåliga.
Känns bara så konstigt allt. Som jag har klagat över alla dessa uppgifter, prov m.m. Men nu vill jag inte att det ska vara slut. Kan ni fatta vilken konstig känsla jag har? :S

Imorgon är det då avslutningen å sen har vi i klassen tänkt att vi ska ut å äta, ska bli väldigt trevligt som en avslutning :)

Allt snurrar i mitt huvud.

Det snurrar, det snurrar allt snurrar runt i mitt huvud. Blir knäpp på detta projketarbete jag kommer ingen vart.

Sedan har jag varit å sagt hejdå till min praktikplats vilket va väldigt tråkigt. Hade gråten i halsen hela tiden. Men jag gav mig fan på att jag inte skulle börja gråta. Så jag lyckades men det va på strupen.

De tyckte jag ahde gjrot en kanon insats å va väldigt nöjd med mig över lag. En sådsn go personal får man elta efrer asså. Fan vad jag trivdes som fisken i vattnet där asså. Bättre ställe får man leta efter anser jag.

Nää vad sorgligt detta är, usch!



RSS 2.0