Sista dagen

Då var det slut på min ledighet. Imorgon börjar jag jobba. Ska bli skönt att få göra något annat å även att tjäna lite extra pengar. Iofs så har jag även jobbat innan också men det var mest vid behov. Nu ska jag jobba hela sommaren. Vad ska man hitta på den sista dagen då tro? Ta en promenad? haha :P


Ha de fint!

bryn fix

godmorgon!

idag ska jag iväg å fixa mina bryn. får passa på nu när man börjar jobba efter midsommar för då hinner man i stort sätt inget.


har för övrigt inte så mkt mer att skriva så ni får ha det så bra så länge

torsdag

Godmorgon!

Idag så har jag tänkt att ta mig till torget för en god lunch med L. Tänkte även kika om jag hittar något skoj att shoppa :P. Annars så händer inte mkt.


Nu väntar dushen.




Shit, vad jag längtar!

Jag vet inte hur mkt jag längtar till Cypern, helt sjukt! Vill bara åka nu...

Imorgon så är det jobb som gäller å även på lördag ska bli gött.


Vi hörs!


Måndag

Har suttit i telefonen hela morgonen. Har stått i kö väldigt länge men tillslut så kom jag fram å fick en tid avklarad. Nu väntar jag ytterligare på ett samtal ang en spruta som jag ska ta sista dosen av gällande gulsot. Får se när dom ringer börjar bli rättså irriterad nu.



Ha en fin dag


tisdag

vilken helg det har varit, sol, värme å allt som hör sommar till :) har varit på klipporna å solat å grillat hela helgen super mysigt. idag är det dock lite sämre väder men, men.
nu ska jag göra mig redo för en runda på torget.


see u!

Sjuk?

Både jag å J vaknade imorse med ont i halsen å feber. Fast självklart gick ju J till jobbet iaf dum som han är :P Hoppas det bara är något tillfället har ingen lust att bli sjuk nu :/.

Sitter å få vänta på att få gå ner i tvättstugan å testa dom nya maskinerna vi har fått, jaa jag vet jag är som en pensionär haha :P


Ha en fin dag!

RSS 2.0