GOTT NYTT ÅR!

Vaknade inatt med världens mensvärk, gick upp å tog ipren, men det hjälpte inte. Så var vaken resten av natten, de har fortfarande inte hjälpt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt :S måste jag få de precis nu när de är nyår också. Är det meningen att jag ska behöva dricka läsk på ikväll??? Då kan jag lika gärna sitta instängd.

Vi är bjudna till J:s kompis ikväll. Blir typ som ett knyttkalas. Man ska ta emd sig något å ställa fram på bordet, så får man gå å plocka de man vill ha sedan. Får se om vi blir där hela kvällen, eller om de bliur krogen, elr om vi åker in till avenyn vid 12 slaget, elr ja dit ska vi bara.

Ska jag verkligen våga, dricka alkohol när jag knarkar? är de så smart. Har fan lust å bara göra de nyår är det bara 1gång per år så.

Jaja får se om jag överlever kvällen.


?????

Hej! Hoppas att ni mår bra. Med mig är de bra, förutom att jag just nu är toktrött å känner mig väldigt stressad. Har inte hunnit handlat eller planerart något inför nyår å tror de är första året som de blir så här :S kom ju hem den 283 igår så hade vi en lill-jul med J:s familj å så å sedan så tvätta jag hela dagen. Sprang som en tok i tvättstugan, å de är alltid någon maskin som är sönder, fattar inte att de är så svårt å säga till? de jag vill komma fram till är att vi inte hann handla igår, haha :P
Å idag så jobbar J heldag komme rhem efter kl 16.00, kul å panik handla mat. inför nyår om vi nu ens ska äta hemma? :S har inte ens hunnit pratat med J:s vänner heller vad de ska göra å så.

Men hur som helst så lär vi iaf handla mat, haqr helt rent i kyl å frys känns de som.

Just nu vet jag varken ut, eller in. Allt är så förvirrande.



Hemma igen

Ja då var man hemma igen då efter en vistelse "hemma" i Gävle. Va där under hela julen åkte hem igår.
Va skoj att träffa familj, släkt å vänner där uppe :)

De känns lite tråkigt att komma till götet igen, men de är ju bara för att man kommer hem till vardagen igen, skola, massa plugg väntar :S Usch!

Idag ska jag å J fira "lill-jul här hemma, med mat å klappar igen. Hoppas fan inte de blir julmat igen, de räcker med engång, blääää!!!!

Nej, ska snart ner till tvättstugan, har sjukt mycket tvätt nu, blir så när man har varit borta.

See yaa!!


God fortsättning :)

Då var julen över i princip. Elr ja julafton, men de är väl de dom flesta går å väntar på. juldagen å annandagen är ju bara drygt tycker jag :P

Julafton va alldeles perfekt. Blev då nöjd med alla julklappar man fick. Tusen tack för allt! :)


God fortsättning på er! :)

Kramar

Gävle nästa

Jag kan bara säga en sak, jag är sjuuuuuuuuukt stressad åker hem imorgon å blir borta 5 dgr. J jobbar fullt idag, å jag ska hinna städa, ta fram litye grejer vi ska ha med oss, göra, mat åka å handla så vi har nåt på tåget imorn.
Jag gråter blod just nu.

Men de ska bli väldigt skoj att få komma hem, har inte varit hemma på 6 månader typ.
Ska bli kul att få träffa alla igen :)


Gävle here I come ;)



God Jul på Er  :)

Så hörs vi när vi hörs.

Kramar




En fullproppad dag

Imorse när jag vaknade så, va de alldeles vitt ute, å de är inte vanligt i denna stad. Fast Skåne hade fått snö å även Europa så då tycker man nästan att de va dags för GBG att också få snö, elr?

Nu är jag faktiskt hemkommen från frissan, har varit å klippt mig, blev nöjd. Hörde av frissan att de skulle bli värre här å att dom kanske skulle ställa in tågen, fyfan vad trött jag blir. Måste dom alltid överdriva med allt hela jävla tiden, blir så sjukt less på detta. Vi som har planerat att detta så länge.

Resten av dagarna blir ängnad åt att tvätta undan å sen ska jag iväg å göra naglarna, denna dag är fullproppad, men så är de nog för många innan jul??


Jul-lov :)

Då kan man äntligen säga att man är helt ledig från skolan å allt. Gött, gött, gött! :)

Vad händer för mig på lovet då, joo jag ska hem över julen men är tillbaka i Götet över nyår igen.

I helgen ska jag faktiskt ut å handla det sista innan vi ska packa å så, det måste planeras i tid, hatar att vara sista minuten med allt. Blir ev utgång imorn kväll.

Nej vet ni vad? nu ska jag ta tag i min städning. har nyss röjt ut hela badrummet å grovstädat de. Jag får alltid höra att jag är väldigt intensiv när det gäller det mesta, haha :P


Vi kanske ses i dimman, annars så hörs vi ;)

Nu är det äntligen över :)

Då var provet avklarat i företagsekonomi B, känns som en stor, stor lättnad även omd et inte var de lättaste provet, har lite svårt för alla konton som sagt. Men, men ett G ska man väl iaf kunna skrapa ihop :P

Nu är det bara fika med eng imorgon som avslutning, innan lovet fan vad gött :D

Sitter å väntar på att J ska komma hem, han ska på julbord med jobbet senare, å skulle hem å duscha å byta om vid 12, så skulle han vara gullig å köpa med mat åt mig. Sen ska jag faktiskt iväg å fixa mina bryn hade jag tänkt kl 16.00 :)

Ha en fortsatt bra dag

Snart spricker mitt huvud

Sitter här å pluggar företagsekonomi. Jag tycker faktiskt det är svårt. Känns som jag blandar ihop alla konton å skit. Mitt huvud spricker snart, har så sjukt ont i huvudet, å blir mer å mer irriterad, snart slänger jag ut böckerna genom fönstret, faaaaan blir gaaaaaaaaaaaaaaaaalen!!!

Önskar att provet var över, men de får man göra imorn efter provet å sen väntar ju jullov på detta.

Nää nu måste jag försöka ta tag i detta vi höörs

stressigt!!!

nu börjar det närma sig jul, å allt blir bara stressigare å stressigare känner jag. man kommer på grejer man måste ta tag i, eller skulle ha gjort tidigare. man förskjuter på allt. det brukar alltid vara såhär för mig innan jul. har ett stort prov i företagsekonomi b på torsdag med, massa budgetar å så. inte skoj!!! är stressad över de knappt hunnit plugga till de har haft andra saker som elgat ivägen ist. men för helt enkelt skylla mig själv å ta tag i saker tidigare.


nää nu blir de snart tvättstugan å sen plugg om jag orkar. *suck*


Idol 2009

Ska ni se Idol ikväll?

Vem tror ni vinner finalen, Kalle eller Erik?
Har ni någon favorit, isf vem?

Personligen så tycker jag båda är grymma på två helt olika sätt. Så för mig är det sak samma vem som vinner. ÄNTLIGEN så gick rätt personer till final enligt mig :)


Min nya pärla :D

Hej på er!! Hur är läget med er? Med mig är allt på topp, förutom massa plugg att ta tag i, men, men.

Har faktiskt införskafffat mig en ny mobil också, å jag är supernöjd med den verkligen, en ericsson saito blev de efter många moment. Valde mellan den å en Iphone. Mne insåg att Iphonen va för svår för mig å dessutom vill jag även ha en bra kamera å det har ju saiton :) min sambo skaffade en Iphone.



Nää nu ska jag återgå till min pärla å även ta tag i pluggandet, så kanske jag får ngn ledig stund i helgen.







:D

VILLE BARA TILLÄGGA ATT MIN MOBIL HAR KOMMIT!!!! :D

Tvätt

just nu sitter jag å väntar på att få gå ner i tvättstugan å tvätta, men de är 1 h kvar. J slutar kl 2 idag så vi täntke åka å handla idag å slippa de imorgon itne så roligt att handla mat på en söndag. Ska försöka komma iväg vid 3 iaf, måste bara hänga upp tvätten å så innan.

just ja, sitter även å väntar på att posten ska komma, men den har itne dykt upp än, hmm konstigt va. iofs så brukar den alltid komma olika tider här. men idag är den väl sen elr? har nämligen en ny mobil å vill ha avin idag.



nää nu ska jag inte sitta här mera, har inget vettigt att säga.


OBS! ´NU KOM POSTEN, MÅSTE RUSA HAHA!!!!


Ledig, gött :)

Hejsan svejsan! Hoppas att allt är bra med er. Med mig ör det bra.

Just nu så sitter jag med mitt personliga brev och mitt CV som vi har i läxa tills imorgon. Jag sitter å letar ut en bild som läraren vill att vi ska ha med i vårat CV längst upp i hörnet, för det ger ett större intryck om man har bild säger hon. Det jag har kommit fram till är att jag har hittar bara oseriösa bilder typ partybilder elr någon oseriös bild på bara mig å sånna vill man ju inte ha, haha. Ändå har jag säkert runt 200-300 bilder haha, å inte hittar man någon bra. Fast det går ju ann å skylla på att alla är oseriösa för att man tycker vissa är allmänt fula också :P. Har ingen lust att ta nya kort heller. Jaja får la se hur de blir, det löser sig alltid men ändå.

Det jag tycker är bra är att vi ska lämna in vårat brev å vårat CV till henne. Sedan ska hon kolla igenom alla tills nästa gång vi har lektion å kommentera de å tycka till. Alltså om vi har missat något hon tycker vi ska ha med, alltså med andra ord ge tips ock råd. Det tycker jag är bra, faktiskt. Hon är ju våran jobbcoach :) Hon är väldigt bra, verkar smart, har typ utbildningar inom allt känns det som, har jobbat med de mesta. Väldigt framgångsrik tjej inom jobb. Jag tror detta kommer bli bra faktiskt, det känns så :)

Nej, nu blir det en promenad, första gången man är läxfri å min lediga dag på väldigt länge så får passa på helt enkelt :)


Ha de gött!!


måndag

är nyss hemkommen från skolan, har haft prov. de gick la sådär som jag alltid säger, de är enklast att säga så haha :P

nu sitter jag här med mitt personliga brev å mitt cv som ska vara klart tills på ons. jag tycker de är sååååå sjuuuukt att skriva sånt. man skriver å skriver å man blir aldrig nöjd. känner mig något stressad nu.

usch, hatar sånt här, blääääää!!


4 dec

Hejsan allihopa!

Hur är det med er? Med mig är det inge vidare har mensvärk, så just nu har jag ont i hela kroppen, plus feber. Fast va tvungen att gå till skolan och göra eng provet, som hmm gick sådär, väldigt svårt att koncentrera mig pga av min nedrans mensvärk. Hade hellre legat kvar i sängen, då känns det ändå "okej" när man ligger ner men så fort man ställer sig upp så får man ondare än någonsin.

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, se Idol hade jag tänkt.
Lördag: Hmm inga planer på dagen iaf, får se hur jag känner mig imorgon rättare sagt
Söndag: Plugg, plugg plugg!!!


Jag har faktiskt besällt väldigt mycket kläder på sista tiden, men har ändå inte fått något än, så jag längtar tills de kommer. Hatar dock att beställa kläder, för det är typ aldrig något som passar haha. De kläderna jag har beställt har faktikst varit slut ett bra tag nu, men sen såg jag att dom hade fått in de igen så de va lika bra att passa på. Nu återstår det bara om det sitter snyggt på. Jaja nu får de vara slutpratat känner att jag bara svamlar nu säger ignet vettigt

Ska försöka få i mig lite käk å sen tvätta kl 2

Ha det fint så hörs vi


mensväääääärk

jag har sån sjuk mensväääärk, vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. imorgon är de muntligt prov i eng också, då vi ska vara 2 och 2 å göra rollspel för läraren. är lite nervös inför de, min starka sida är ju inte på att prata utan att skriva på eng haha. men jag vet ju itne som sagt om jag kan göra provet imorn med tanke på min mensvärk. för det kommer bli värre nu 2 dagar.



*SUCK*

1 december


Hejsan! Mår ni bra? Med mig är det fint. Är nyss hemkommen från skolan, har nyligen skickat in ett arbete och ska strax börja med nästa. Och har nyss ätit lucka nr 1 ur min chokladkalender, fattar inte hur den chokladen kan vara så god. Längtar redan till imorgon. Ska försöka hålla mig från att öppna den andra luckan haha :P


Nu återgår jag till mitt pluggande

Höres!


RSS 2.0