onsdag

Idag har jag vart hos frissan å fräschat till mitt hår lite,e fter de som träffade jag en kompis och lunchade i stan va trevligt :)
Ikväll blire iaf utgång ska bli skoj :D

Ha bäst!



eng prov :/

Då har man haft eng prov då. *SUCK SUCK Å ÅTER SUCK* säger jag bara det va dock inte lätt. va helt säker på 2 faser bara resten va jag typ osäker på kändes det som. Så är glad barajag får ett G på detta prov. Usch säger jag bara!


/S

bakis

Vill börja tacka alla mina underbara vänner för en mycket trevlig kväll igår :D sjukt skoj!
Fast det är mindre skoj att vakna med dunkande huvudvärk´men det är det fan värt om man tänker på helheten hehe.
Idag ska jag bara plugga eng har prov imorn.

Hare!


Utgång :)

Ikväll blir det utgång :) ska hem till en kompis till kl 21.00 då ska jag vara där så håller på fixar mig nu. Velar fram och tillbaka vet inte riktigt vad jag ska ha på mig så typiskt mig haha :P får se vad det blir.


/S

Lördag

Sitter här å velar fram å tillbaka vet inte om jag ska åka ner på stan å kika efter lite kläder :) jag tycker jag jämt handlar en massa :P får se hur jag gör, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på såhär på dagen. Kanske skulle kunna ta vara på solen också för imorn ska det bli sämre har jag hört :/

Ikväll ska jag iaf ut på krogen en sväng hoppas det blir skoj för det blir inte så ofta som man går ut nu förtiden. tror det beror på årstiden men i sommar då jääääklar ska det mera av :)

Ha en trevlig dag alla! :)

Dagens

Idag har jag vart i skolan och haft eng sen slutade jag så det var skönt att bara ha en lektion :) dock har jag prov i eng på måndag *suck* så får väl bli att plugga en del i helgen asså.
Sen gick jag ner på stan och träffade mina päron mamma va och shoppade och pappa hade hon som smaråd. Haha någon jag inte skulle vilja ha som smakråd direkt haha ;) bättre att hon har tagit mig :P fast iofs så handlade pappa lite med.
Sen åkte vi och handlade mat och sen åkte vi hem. När jag kom hem så la jag mig direkt och solade på en solstol ute i detta underbara vår/sommar väder :D fast det ska bli sämre på söndag tror jag bläääääääääääää! :/
Ikväll ska jag ta det lugnt bara slappa framför ngn film. Imorn ska jag träffa mina underbara vänner! <3

Ha en nice kväll! :)


Hemma igen!

Kom hem från Kreta igår.
Haft det hur bra och varmt som helst :) det varma va dock över förväntan man ahde inte räknat med aatt det skulle vara runt 40 grader där i april, fast nu ska jag inte sitta här och klaga på det haha :P har jag iaf fått färg på mig ;)
Inte nog med detta så träffade jag ett gäng finska killar dom va hur sköna som helst dock kunde dom igna svenska men vafaaan det finns ju engelska :P fick lära mig något finskt uttryck elr vad man ska kalla de och det va ty PIMPEL PIMPEL POMP! Det va dock as skoj att säga de när man hade fått i sig lite alkohol tillsammans med dom fan vad vi skratta och hade skoj tillsammans :) fast dom var dock lite överdriva drack så sjukt mycket från morgon till nästa morgon och dom var ändå så sjukt lugna elr vad man ska säga haha helt sjukt :) sen så vad det en sjukt trevlig och go tjej från Gbg som jobbade i baren på hotellet elr ja hon ägde den med sin kille och han var grek hur trevliga och goa som helst som sagt :) fick hennes mobil nr och hennes MSN och även finnarnas ;)
Så min vecka i Kreta kan man sumera soma tt jag har solt, badat, festat, shoppat och haft det mys med mina föräldrar och Anna och dom där finska killarna :)
Fast det negartiva ska jag också skriva dit och det var att jag glömde min digitalkamera hemma :( fattar inte hur man kan vara så jäääävla klantig helt sjuuuuukt!!! så har tyvär inga bilder! :(

Jaja nu får det räcka

Kreta imorn! :D

om just hem från stan har vart och köpt det sista :)
Måste snart börja packa elr iaf lägga fram allt jag ska ha med mig. Lite små stressad sådär men, men brukar alltid vara så hehe.
För imorn åker jag till Kreta för er som inte visste detta :D
Ska sola och bada en massa ta vara på solen för det behöver jag verkligen ;)

Ha det bra alla så ses och hörs vi ner jag är hemma! :)

Kommer sakna alla mer elr mindre hehe! <3

       image35  Puss!        


nervös!

Imorse var jag till sjukhuset och tog prov mot sköldkötterln låg lite högt där. Så frågade jag systern där på sjukhuset hon som tog provet på mig vad som kan hända om man ligger för högt. Hon bara man blir oftast över glad och sprallig elr så blir man trött. Men jag är ju inget av de hoppas jag. iaf inte sprallig haha :P Inte vad jag har märkt iaf haha :P Så hon tordde inte de skulle va ngn större fara hehe. Men det jobbiga är att mitt armväck är helt blå/ila typ och det dunkar som bara den inte skönt precis :/

Inte nog med detta ska jag ha prov i samhällskunskap B ikväll fyfan är sjukt nervös de är verkligen inte lätt kommer typ inte gå bra känner jag! :(

Puss & Kram!

Längtar!

Guuuuuud vad jag lääääängtar tills på torsdag för då åker jag till Kreta, håller på bli tokig här hemma hehe :P
Fast nu jag längtar även till ANDRA AVENYN som börjar kl 20.00 detta är sjukt bra har verkligen fastnat för detta program :)


Kram!

söndag

Hatar verkligen söndagar sjukt tråkiga dagar!
Vad händer idag tro? Men det vet faktiskt jag, jag ska plugga en massa plus städa lite å så. Måste få allting klart tills på torsdag då jag beger mig till Kreta :)


/ S

lördag

Vad händer ikväll tro? Hmm... jag tror jag ska träffa en kompis som inte har träffat på ett tag, kommer bli trevligt :)
Blir väl lite filmmys hihihihii.


Ha en bra kväll! :)
                          

/ S

fyfaaaaaaaaaaaan!!!!!!

FAN, FAN FAN!! Nu har jag fått mensvärk hatar det mår så jäääkla dåligt när jag får de får ont i hela kroppen plus magen HATE IT!!! Fast iofs så är det bättre ajg får de tnu så slipper jag förmodligen de i Kreta (A)

Måste sätta gång å plugga snart med, fast måste vänta tills iprenen ha börjat värka tror jag annars pallar jag inte!

                                      

fredag

Idag är det äntligen fredag så skönt! :)
Tänkte iofs bara ta de lugnt idag/ikväll. Imorn ska jag träffa en kompis :) å sen ska jag på Forex å växla pengar. Å dessutom lär jag plugga restan av helgen :/ så tråkigt!


Jag saknar dig! <3

Ha en bra fredag allihopa! :)

hemma kväll med pappsen :)

Ikväll är det bara jag å pappsen hemma, mamma är på kurs å min bror är i v-ås å ser bif-västerås.
Har även pluggat lite samhällskunskap detta prov är fasiken inte lätt :/
Nu ska jag vara sovial med pappsen :)

Ha en bra kväll! :)

....

Då har man städat klart och även hunnit pluggat lite så det känns skönt :) fast samhällskunskapsprovet är int elätt den här gången asså, faaaaan säger jag bara!! :/ men får råplugga i helgen känns de som :S
blev inget kameraköp idag vet inte riktigt om jag orkar lägga ner 2500:- nu på en kamera heller finns så mkt annat jag behöver också å dessutom har jag ju en hyffsad kamera.

Nu är det inte lång tid kvar tills jag åker till Kreta ska bli skönt :)

/ S

onsdag

Idag har man ledig så tänkte passa på att hjälpa mamma att tvätta och städa lite. sen tänkte jag även plugga lite har lite att göra nämnligen.
Sen funderade jag ett tag på om jag skulle åka och köpa den goding:

image33

fast får se hur jag gör, jag har ju en hyffsad kamera nu en Canon men jag fastnade starkt för den :)

*suck*

Fick slutade tidigare idag, hade tydligen gått igneom allt på samhällskunskapen. Har prov nästa tis och det är inte lite att plugga in heller *suck*. Får börja i tid helt enkelt.

Nu är det iaf ANDRA AVENYN! :D

Godnatt och ha en bra kväll!

tisdag

Då var det tisdag igen då, och den här dagen är verkligen "jätte" rolig börjar halv 3 *suck* men tänkte dra ner på stan först och kolla om dom har fått in dom där harembyxorna elr vad man ska kalla dom, sjukt snygga iaf :) sen så möter Bella mig där vi ska luncha tillsammans hihi :)
Sen blir det matte för hela slanten och sen ik har jag smahällskunskap blääää :/


Ha en bra dag!

/ S

måndag

Då har man slutat för dagen!
Ska skjutsa min bror till körskolan sen, han har körlektion kl 19.00 JIPPI säger jag bara.
Måste typ sitta å vänta där också känns lite onördigt att åka hem på 45 min också. Men segt att sitta där i 45 min wooohooooo!!!

duktig!

Idag har jag vart DUKTIG och då menar jag DUKTIG har städat mitt rum plus att jag har hjälpt mamma och strykt en massa kläder :) sen inte nog med det har jag gjort min engläxa klar också JIPPI!!

Nu sitter jag är och väntar på ANDRA AVENYN det är sjukt BRAAAAAAAAAAAAAAA!!!


städning

Känns dock väldigt skönt att vakna hyffsat tidigt spec när man ska börja städa sitt rum och så. Blir att dammsuga, byta lakan osv. Ska bli skönt att få rent rum :)

Sen ska jag göra min eng läxa som vi har tills imorn.

Det är min söndag det.

Ha de nice!

vet inte...

vet inte om jag ska festa elr bara ta de lugnt med bella för hon va den ända som inte orkade festa idag. ååååh help me!!!

vill både och ju :)

Hoppas eran kväll bir lyckad!

/S


lördag

Sitter här och velar fram och tillbaka, vet inte om ajg ska ut och gå elr om jag ska åka på stan och prova dom där söta blusarna dom hade på Vero Moda.
Det är iaf fint väder solen skiner och det är typ 10 grader varmt iaf :)

Jaja får se vad gör!

Ha en bra dag! :)

Puss

fredag

Ikväll ska jag bara ta de lugnt va hemma å sätta på ngn bra film elr nåt :)
 

Hoppas ni får en underbar kväll! :)

Puss & Kram!

nice

Sitter å snokar runt lite på www.nelly.se å då hittade jag dom här sakerna jag fastnade för.




Vilken gillar ni bäst? :)

faaaaaan!!!

Där sprack mitt sommarjobb hos pappi då. Dom hade fått några med mera erfarenhet så dom tog in dom istället. Iofs så är det helt rätt tycker jag!! Men lite surt är det allt jaja that´s is liksom!

skolan

Sitter i skolan ska snart ha eng!!

Men det är iaf fredag JIPPI!!1

/ S


stressad!!!!!

Aaaaaah jag är sjukt stressad har rätt mycket eng läxa tills imorn och hur fan ska man hinna gör det när man även har mkt andra ämnen i skolan? Plus att jag ska akjutsa minb ror till körksolan till kl halv 6!! Blir GAAAAAAAAAAALEEEEN!!!


/ S

love you

image27

Puss från oss!
Vi fick honom av mina kusiner pga av att Linus blev allergisk, Men det tackar jag fan för haha :D Tusse är bäst! Iofs får jag inte glömma bort Ronja hon är också bäst hihi :)

james blunt - carry you home

Trouble is her only friend and he's back again
Makes her body older than it really is
And she says it's high time she went away
No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home

If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means

I'll carry you home
I'll carry you home

And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home

I'll carry you home
 


onsdag

Är ledig idag och varje onsdag rätt skönt faktiskt :) då kan man ju göra sina läxor passa på när man är helt ledig kanske inte världens roligaste men, men. Funderar på om jag ska in till stan och köpa ett par byxor också men jag vet inte om jag ska göra mig tid för det idag har en del läxor att göra nämnligen.


Jaja får se hur man gör! Nu ska jag iaf börja plugga lite!

/ S

1 april

Usch vad jag har blivit lurad idag, Det är ju 1 APRIL! jag har ju gått på vartenda skämt typ haha :P Fast idag får man luras (A)

Är våren här nu? Det känns så iaf, fast man vet ju aldrig i detta land så osäkert.

/ S

konstig känsla?

Börjar halv 3 idag.
Asså jag vet varken ut elr in. Vet inte vilket humör jag är på sjukt konstig känsla har jag nu.
Fast jag är nog mera lycklig hihi. Men jag tänker inte säga nåt mera nu :) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!

Synd att det inte blev nåt Sthlm i helgen bara för att pappa va tvungen att åka ner och jobba ringde liksom på förmiddagen :S kunde inte göra så mycket liksom hade dock planerat en del och så men, men!

Det är as skönt väder ute idag dock! :) Så ta vara på det nu.

Puss!

RSS 2.0