Göteborg!

Jajamen imorgon åker jag till GBG igen, lägntar så jag spricker, ska träffa my love igen :) <3

Hejdå alla, synes när jag är hemma igen :)

Kommer sakna mina vänner!

Levaxin

Kom nyss hem från läkaren. Alla prover såg bra ut förutom. Sköldkötteln och mina ögon. har två brustna blodkärl i ögonen och det var inte alls bra, men han visste inte va de berodde på eftersom att mitt blodsocker värde var bra. Det kan ju leda till blindhet omd et blir värre och det hoppas jag inte :S men ska iaf börja äta levaxin nu mot min sköldköttel för jag sa ju att jag jämt är trött också. Så lika bra att få medicin mot de så man kanske känner sig piggare iaf.

Kl 14.00 ska jag till frissan som sagt, önska mig lycka till!

Läkaren+Frisören

Imorgn bitti kl 8.30 ska jag till läkaren. Äntlgien säger jag bara. Några vännen som inte är bra på mig och dom skla jag se till att få medicin för, för såhär orkar jag inte gå längre.

Sen kl 14.00 ska jag till till frissan och bli fin i håret, förhoppningsvis.

Annars så är jag bara så jääävla less på allt, framför allt CSN!


Förlovade

ÄNTLIGEN så är Victoria och Daniel förlovade. Det var väl på tiden va?

                                              

städning

jajemen, idag får det bli en städdag. tänkte jag skulle dammsuga, torka golv, byta till rena sängkläder å även städa ur min garderob om jag orkar :P

ciao!

Fredag

Sitter i skolan nu och väntar på att eng ska börja. iofs så är det 40 min kvar men kände att jag inte orkade vara hemma heller. Har dock bara denna lektion.

Sen så tänkte jag gå ner på en stan en sväng och kika lite.

Annars så vet jag inte riktigt vad som händer denna helg, kanske blir taco kväll, men vi får se vart den tar vägen :)

Blir nog Let´s Dance ikväll iaf :P

Hare!

17 feb

Tänkte börja med att igår så var jag på sjukhuset och tog årsprover igen, tog massa blodprov mot, gluten, sköldkötteln, HBA1C, å en massa andra som jag inte vet vad är för något elr jo ett till och det är om man har bra ämnesomsättning. Jag vet att jag har lite för hög sköldköttel värde men ändå gör dom inget åt de, jag känenr mig faktikst rätt trött och seg och det sa ju dom till mig att man kunde göra. Så jag borde få medicin till det nu när jag träffar läkaren nästa vecka. Sen är det HBA1C då och det hoppas jag på att det ligger bra. Nu är jag helt öm i armväcket haha.

Till något helt annat, idag är det Sandra-dagen, jag har ju namnsdag, märkte inte det förens det var ngåra som började skcika grattis-sms och det va runt 12 typ. Världen är bra stor :P haha!

Imorgon så ska jag till S-viken, ska på fotvård genom diabetesen så täntke även ta vägen förbi farmor och farfar det va verklgien längesedan man va där och hälsa på, är ju aldrig i S-viken längre :P blir att luncha med dom :)

Nää nu ska jag göra kväller, lägga mig och glo på tv, är helt slut.
Andra Avenyn väntar ju kl 21.00 på Svt1 :)

Kram


söndag

då var det söndag igen då. fyfan vad veckorna går fort. söndgarna är alltid lika tråkiga å sega. har typ bara pluggat idag elr ja kom ingen vart ändå orkade typ inte :S

annars så väntar jag på att inter-milan matchen ska börja som börjar kl 20.30 på canal+ - sport. milano derby, kommer bli en grym match :)


ciao!

Alla Hjärtans Dag! :)

Imorse så ringde min mobil telefon kl var runt 8, blev dock väckt av den, men avd gjorde de, det var från en blomsteraffär jag skulle få blommor å ajg fattat direkt att det var från min älkling,hade hade beställt så kom dom runt 12 med dom idag, ååååh avd fiiina dom var :) blev så glad! ifos så hade jag gjrot liakdant skickat blomor till honom haha. som ni kanske föstår så kunde itne vi ses den här dagen åd et är lite trist så vi fick göra såhär istället. Det sjuka va att vi båda hade bestämt att vi itne skulle ge något till varandra, för vi båda tycker de tär överskattat, alltså den här dagen. Men vi kunde inte hålla oss tydligen haha ;P
Fast på något sätt så blir man så GLAD när något sånt sker spontant liksom :)

TACK ÄLSKING! :D <3



Sen så får ni ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag alla! :)

Puss

                                                            

Fredagen den 13e

Idag har jag varit i skolan haft eng, har ju abra 1 lektion på fredagar, sjukt skönt! Sen var jag och lunchade med Fia och sen gick vi på stan en sväng och kiakde lite :) Sen så kom vi på att idag är det juf redagen den 13e, (Otursdagen) får mgia tt tänka på dom där filmerna alltså (Fredagen den 13e) tror jag har sett alla filmerna och vissa tom flera gånger. Vi funderade om vi ska träffas ikväll och hyra någon av dom, om vi törs? haha :P brukar bli sjukt rädd ajg för sånna där filmer :P



Hoppas det inte händer mig något, "peppar, peppar ta i trä!" som man brukar säga haha!


Ha en trevlig fredag alla, hopaps ni överlever... ;) haha!

Nej men puss


onsdag

idag så har jag varit ledig hela dagen och pluggat. sitter å väntar in kvällskursen läser webdesign då den börajr kl 18.00-21.00 tre hela timmar, rätt segt att vänta.

nää nu ska jag hoppa in i duschen!

ha en fortsatt bra dag!

seeeeg

idag så slutade jag kl 11.50 åkte direkt hem å pluggade. har rätt mycket läxor nu skönta tt komam undan med vissa också så man inte har allt å göra innan lovet.

nu ska jag lägga mig å se på tv hade jag tänkt andra vaneyn börjar kl 21.00 missa inte det!


godnatt!

tröttsamt

just nu är allt så tröttsamt. håller på letar lägenhet nere i gbg men vekar vara så sjukt jävla svårt att få ngn!!!

annars så har min helg varit guld värd, älsklingen har varit här, tack! <3


En liten lättnad

Nu är jag klar med min insändare/argumentation ska vara klar på tors, men för engångsskull är jag klar i någorlunda tid :P är ltie nervös inför talet som ska hållas på tors, alltså argumentationen, hatar att prata inför folk, usch!

Känns som en liten lättnad inför alla tusen läxor som vi har...

Nej, nu får det bli tv ser fram emot Andra Avenyn som börjar kl 21.00 på SVT1 :)

Hare!

Premiär

Missa inte den nya Beck filmen kl 21.00 på 4an!

stressigt!!!

usch vad stressad jag känner mig nu. täntke jag skulle börja med min svenska läxa ska göra en insändare och en argumentation om ett frivilligt ämne. jag har ju dock kommit på ett ämne jag tänker ta. men jag orkar inte sitta å skriva på datorn först så jag måste be mamma ta ut det på jobbet så jag kan läsa det direkt i handen som är så mycket enklare att ta ut det viktigaste i texten, blir så oredigt om jag sitter vid skärmen. det ska vara inlämnat å kalrt på torsdag :S sjukt stressigt!

jag har aif hunnit städat mitt rum lite, slängt en massa papper som ligger överrallt i mitt rum. alltid nåt! :P

see you!

RSS 2.0