trist

Just nu så hälper jag mamma att städa, hon ska nämnligen våra städa, typ "storstädning" inte de rolgiaste precis men, men. En annan grej som är ltie tråkigt är att jag inte får något jobb där nere. Dom hade bara tagit in 5 st av 547 sökande å dom hade jobbat där innan sa Anna å det förstår man ju på ett sätt, dom slipper ju lära upp nya människor.

Jaja får väl ligga på stranden hela sommaren å sola då haha :P

Yes! :)

Då var det äntligen klart, då har man fått lägenhet i Göteborg, också en 1a men det duger faktiskt till att börja med, Kommer direkt inte va rik eftersom jag ska plugga haha.

Ni anar inte hur glad jag är för detta wiiieeee :D sen så ska jag även bo med min underbar pojkvän Johan :) <3

Nää nu blir det duschen sen käka lite å sen ska jag på webdesign

Hörs!

Säsongsavslutning

Idag har jag varit i skolan å haft min skriftliga del på min "nya roman" som jag har läst., igår hade vi den muntliga delen å det gick bra, det kändes så iaf :P sen fick vi tillbaka eng provet också å det gick bra jag är nöjd iaf. Det var väl tisdagens positiva saker.

Nu kommer vi till det ltie emra negativa grejerna. Dels så är har min mamma åkt på ett virus, hon har känt sig dålig väldigt länge. Feber, magsjuka å hela fadderullan tydligen. Lider med henne verkligen å det har inte blivit nå bättre heller å läkaren sa att det va smittosamt, men det tycker både jag å mamma lät konstigt för ingen av oss andra i familjen har blivit smittad å det har ändå gått 1 vecka snart liksom, det borde ha kommit isf tycker man elr? Sådär skulel man nog inte ha sagt så får säga *peppar, peppar ta i trä* som man brukar säga visst?

Och det mest tragiska är att det är säsongsavslutning på Andra Avenyn idag :( Fyfaaaan! vad har jag att se fram emot på tvn nu då? INTE ETT JÄVLA SKIT!!!


Herregud!!!

Fattar inte hur svårt allt ska vara när man ska söka skola i en annan stad. Herregud säger jag bara. Får hoppas det löser sig nu :S

Söndag

Vill börja å tacka för en väldigt trevlig å mysig grillkväll igår uppe på Söder :) <3

Idag har jag lite å göra, dels förbereda mig inför min romanredosvisning som jag ahr muntlgit imorogon å sen plugga lite eng å även städa dammsuga mitt rum soms er förjävligt ut just nu.

Ha en fortsatt bra dag!

blir så trött

nu har jag pratat med studievägledaren i gbg. å hon berätta klart å tydligt hur de låg till. å det verakr vara sjukt omständigt att byta komun? fattar inte varför det ska vara så jäääääävla svårt!! imorn ska jag iaf åka till skolan å sitta å fylla i alla jääävla papper å sen skicka in. får se om det fixar sig annars vettefaaan....

stressad!!!

idag känner jag mig hyffsat stressad. har väldigt mycket att göra. måste göra klar en matteppgift å även planera min muntlgia redovsining. tänkt att ajg alltid går å skjuter upp allting blir så sjukt trött på mig själv ibland. sen är det lite annat jag msåte ta tag i också.

tror jag får gå ut å sättamig i solen å plugga, passa på medans det är så fint väder.

tröttsamt

just nu gör jag itne så mycket, sitter å väntar på att jag ska få åka på webdesignen som är ikväll. täntke jag skulle göra mat å duscha innan.

jag blir så sjukt trött på att den personen jag ska ha tag i inte svarar så jag lämnade tillslut ett meddelande men har itne ringt upp än. vart håller människan hus? sjukt tröttsamt iaf!

Klart :)

Då var adressändringen å folkbokföringen ändrad då får hemskickat papper på att jag ska skriva under bara å sen skcika tillbaka å sen är de klart :) nu är det bara komvux kvar som ajg sitter å väntar på att få ringa dom har teletid mellan 10.00-11.30 seeeeegt!

Ett steg närmare...

Idag har jag haft 2 lektioner svenska å engelska, slutade rätt tidigt som vanligt 11.50 alltid lika skönt. Sen åkte jag hem å ringde Komvux å frågad eom dom hjälpte till mend et gjorde dom naturligtvis inte. men hon var dock trevlig studievägledaren som jag pratade med hon gav mig råd om hur hon tyckte jag skulle gå till väga å det var ju dock ett plus i kanten :) så imorgon ska jag ringa skattemydnigheterna å ändra mina dress plus folkbokföra mig till Göteborg och sedan tykcte hon att jag skulle ringa till Komvux i Göteborg efter detta å prata med någon studievägledare där så ska ta å göra det imorgon förmiddag när man ändå är eldig hela dagen, har webdesign på kvällen bara å sen är jag ledig HELA torsdagen å fredagen hur skönt som helst :) så då tänkte jag passa på att förbereda mig inför min muntliga redovisning av min svenska bok å så å även plugga matte som jag ligger efter i. Haha blir lätt så när man läser den på flexibla studier man skjuter alltid upp de iaf jag :P

Så nu känns det som om jag har kommit ett steg närmare till att jag ska bli en göteborska, Tcker det känns som lite status på nåt sätt ;)

Nu vill jag att mitt favvoprogram ska börja å det är ju Andra Avenyn me like <3


tisdag

idag fick vi tillbaka våra NP-prov i svenska å det gick väl sådär fick G+ på a-delen å b-delen va okej ändå men hade hoppas på bättre.

imorn efter skolan har jag tänkt att jag ska ringa å prata med en studievägledare msåte höra om dom hjälper till att flytta över mig till götebrogs kommun elr om jag msåte fixa allt själv vilket jag tror att jag måste göra. som vanligt när de gäller kommuner!
får se hur de går, hoppas det flyter på bra iaf.

söndag

denna dag har varit seg. plgugat lite matte å sv så har min dag sett ut.

nu väntar jag på att parlamentet å sanningens ögonblick ska bara :)

nu blir det lite te å en macka!

Fredag

Då var man hemma efter eng provet å en lunch på stan med Helen. Provet gick hmm sisådär...men lunchen gick bra haha :) nej men ni hajjar vad jag menade där hoppas jag?

Hela helgne är jag dock ensam hemma, mina päron är i Sthlm å min bror är i Åre. Så ikväll ska jag ha tjejmiddag å även imorn tror ajg kanske blir en krogenrunda också. Dock är det trökgit att gå på kroge..elr väldigt trökigt rättare sagt haha :P jaja får se vad kvällen tar vägen ;P

Nää nu ska jag sätt amig i solen å plugga lite matte.

kanske höörs senare!

16/4

då var man hemma igen då. tågresan gick ju som förväntat försening igen pga av en lycka på ett spår. så jag å en annan tös som skulle på samma tåg sen vidare mot gävle vi delade på en taxi för att konjuktören sa att det komemr ta minst 1 h som vi komemr bli stående här, men likförbannaat så åke ju tåget efter 20 så vi missade ju halv 5 tåget från gävle som v skulle med pga av detta så vi fick iaf ta nästa tåg utan att betlaa å det gick ju 50 min senare "bara" som tur var. men helvete va sur jag blev elr är! hatar verkligen SJ!

idag har jag varit i skolan å sett en föreläsning om emapti. han peter nåt som har tv programmet "amigo" va det som höll alltidhopa han är sjukt spontan å rolig. han var ju grym!!

nää nu måste jag plugga eng har eng prov imorgon usch...

ciao!

:(

nu gör jag min sista dag i gbg, usch det är lika tråkigt varje gång :( jag älskar verkligen denna stad å min kille då å det gör ju bara saken ännu bättre. nu ska jag liksom åka hem till den kanske tristaste staden någonsin gävle...haha! :/
dessutom orkar jag itne sitta på ett tåg i 711 h heller jag typ spyyyyyyyyr.....


nää nu ska jag å min pudding strax se andra avenyn å ha det mys den sista dagen iaf :)

han är guld värd! <3

tjao!

över...

det blev ingen långvarig intervju. men dom vela väl bara träffa mig i verkligheten kändes de mest som för att se vem jag är. vissa frågor är ju så sjukt knepiga å komma med något vettigt svar på. men hoppas  dom fick några kloka svar iaf haha :P får reda på om jag får jobbet om ca 2 veckor sa chefen. hoppas dom hör av sig.

nää nu väntar jag på att johan ska komma hem från jobbet han skulle sluta kl 1 idag. ska väl luncha då.

see yaa!

GBG! :D

Nu är jag i GBG har varit här i 5 dagar å ska vara här i 2 dagar till. Blev ju lite förskjutet allting eftersom att jag fick komma på intervjun nu på tisdag elr ja rättare sagt imorgon. Är väldigt spänd måste jag säga typ lite små nervös sådär men har väl inte hunnit blivit riktigt nervös än haha :P

Håll nu tummarna för mig imorgon kan behövas.

Hoppas ni har haft ett lika gott påsklov som mig :)

Syns när jag är hemma!


Kram

I´m ready to go! :)

Yes, nu är jag klar med mitt packande. Gick sjukt fort den här gången anledningen är nog att jag är lite fiffig den här gången, har "bara" packat ner kläder, småsakerna köper jag där nere ist, blir ju ltie lättare också :P smart va? ;) haha!


Får önska alla en Glad Påsk också så hörs/ses vi när jag är hemma igen! :)

Puss Puss

....

jag är sjukt stressad idag, inget flyter på heller!

jag är på väldigt dåligt humör...

måste försöka förbereda min packning nu iaf lägga fram det jag ska ha med mig till GBG imorn.


´bye!

sol sol sol! :D

kom nyss hem från stan, har varit på salongen å noppat ögonenbrynen*färgat så nu är dom fixade å fina iaf :) tog mig en promenix dit  detta underbara väder :D kan det inte hålla i sig såhär nu? åker ju ner till gbg på ons med så hoppas det blir lika fint där nere :)

täntke jag skulle sätta mig på balkongen snart bara solen kommer dit å sola lite,

ha en fortsatt bra dag!

Påsklov :D

äntligen är denna vecka över å nu väntar 1 veckas påsklov, ska bli underbart skönt :)

nu är jag helt slut så det får bli en lugn dag idag, ska bara vara hemma hade jag tänkt.


Nu är det över...

Kom nyss hem från skolan har haft nationella prov i Sv. jag vet helt ärligt inte om de gick bra eller inte :S men jag hoppas de. Är helt slut i huvudet nu också å kl 6 har jag webdesign ikväll hur ska jag orka med det?

Nää nu ska jag snart hoppa in i duschen å duscha svalt. Så får vi se om allt släpper.

Kram!

RSS 2.0