Baka...

chokladbollar, är vad jag har tänkt göra idag. Min sambo har tjatat i säkert 1.5 v som ett litet barn efter att jag ska baka sådana haha. Så nu orkar jag inte höra på hans tjat mera, så nu har jag bestämt mig för att baka.


Annars så blir det nog en hyffsad lugn dag. Kanske torget en sväng om jag hinner å sen ska jag åka å hämta mitt paket på posten också.


Ha en bra dag alla!


Helg, gött!

Då har vi kommit fram till den efterlängtande helgen igen då. Är redan trött på pluggandet, har bara gått 1 vecka i skolan å är redan trött haha. Nej, men de är faktiskt rätt skoj. Det jag ville komma fram till var att i helgen. Blir det ut att shoppa till lgh å även lite nytt i garderoben skadar ju aldrig heller. Tycker jag köper kläder å sånt hela tiden men, men ;P. Förresten trivs jätte bra med mina nya skor jag köpfte förra veckan också. Sjukt snygga. Skorna jag köpte är ett par boots med spännen hela vägen på sidorna, å ett högt skaft. Fan vad jag älskar dem.

Jaja nu ska jag ringa J å höra om hon har kommit hem. Blir nog filmkväll ik med gänget å vi skulle nog vara hos henne som de lät, de ser jag fram emot :)



Ha en fortsatt bra dag alla


kram


vilket väder!

herregud va de har blåst i 2 dagar nu. det blåser äänu värre idag än va de gjorde igår. är de det här som kallas storm elr? haha jösses.

har ingen motivation alls att gå till skolan å börjar dessutom vid 1. sjukt drygt å sitta såhär å vänta. å även för att de blåser så sjukt mycket ute. vem vet kanske blåser bort? haha. å dessutom är jag galet trött också.



nä nu blir det en dusch så får vi se om man piggnar till lite.


see u!

helt slut i huvudet

nääää vad trött i huvudet jag är. bara svamlar. skolan tar död på mig. inte läxor å sånt utan schema å hur de ska lägga upp de för mig osv. helt oklart än tydligen. fan vad matt jag blir på detta asså.

nää nu ska jag roa mig med något annat

ha de!

Dålig start på veckan

Har knappt sovit något inatt och vaknade av världens mensvärk. De va inte bara magen som värket utan hela jäkla kroppen värkte, å jag svettades kunde inte ligga still ens en gång va tvungen å gå fram å tillbaka å tårarna rann, så ont hade jag. Efter att jag hade tagit 3 st ipren, (nä det är inte bra) så började det lindra iaf, och det har hållt i sig å gör de fortfarande. Får se när värken kommer tillbaka. Jag vet att man kan göra något åt de. Men P-piller funkar inte på mig å jag vet att de är de bästa mot mensvärk. Minipiller har jag aldrig testat men har hört att antingen är de skit elr så är de dom as bra. Å jag skulle inte förvåna mig om de funkar skit på mig, därför har jag aldrig testat. Jag får helt enkelt gå å ha såhär ont varje månad. Jaja nog tjatat om de.

Idag ska jag om jag känner mig som jag gör nu, ska jag iväg å fixa mina bryn. Har bokat en tid å hos henne måste man avboka ett dygn före å de är försent nu. Så jag får nog offra mig om de skulle vara så.

Annars så blir det int emycket för min del idag.

Ska iväg å prata med mina lärare så jag kan få ett riktigt schema någongång.


Vi Höres


skolstart?

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Själv är det fint.

Idag har jag lämnat av mina päron på stationen som åkte hem idag. Sen så har det varit skolstart idag också på en ny utbildning. Men det började redan med krångel å jag orkar inte ta upp alla detaljer. Blir bara mer å mer irriterad. Men, men får hoppas de löser sig.

Nu sitter jag å väntar på att J ska komma hem med thaimat. Smarrigt värre :)


Har inte så mkt mer att tillägga, vi hörs


Helgen

Min helg i korthet var:

Lör: Ullared. Gud vad jag älskar att åka till Ullared å handla billigt. Du får i stort sätt nästan allt för halva priset om man jämnför med massa andra varor. Dom ahde fått in en del höstsaker också å även vinterjackor som jag handlade en. Ska även dit när mina päorn kommer igen å jag längtar redan ;P

Sön: Stan. Va där med Johanna lunchade å shoppade lite smått å gott. Trevligt, trevligt :)

Idag så ska jag inte göra så mkt det regnar som tusan här. Så de blir till att sitta inne.


Ha en fin dag alla så hörs vi


skitväder

usch vad de regnar. det verkligen spöööregnar! hoppas de inte blir såhär imorn när vi ska till ullared en sväng.

nej, nu ska jag ut en runda ska hämta upp en polare först.


vi hörs

saknar plugget

jaaa det gör jag faktiskt. usch va d eär tråkigt att sitta hemma såhär. iofs så blir de ju att jag åker ut å fikar, shoppar med vänner å gör av med pengar de är aldrig fel de heller ;P J vill säkert att plugget ska börja för min del för att de ska slippa gå så mkt pengar hela tiden haha.


idag ska jag faktiskt åka till slottis med lite vänner å ta en härlig picknik i det soliga vädret :)

nej nu väntar duschen


ha en fin dag

RSS 2.0