sthlm imorn

Aaaah imorn åker jag till Sthlm med min familj ska shoppa lite å så :)
Men är så sjukt stressad vet inte varför haha :P Blir alltid såhär när jag ska ngnstans hatar det!!!

Blir iaf en tidig kväll ikväll!

/ S

torsdag

Idag har jag vart i stan och lunchat med en kompis :)
Känner mig lite stressad nu åker till Sthlm imorn det är ju direkt inte så att jag ska vara borta några dagar utan över dagen bara haha. typiskt mig! :P
Ska bli skoj att få shoppa loss lite iaf haha :P

/ S

bläääääää!!!

Inatt har jag inte sovit nåt knappt. Började frysa som fan och det kändes som att jag hade feber för va alldeles varm på kroppen sen hade jag sjukt ont i huvudet också helt galet!!!

När jag väl vaknade imorse dom få timmar jag sov inatt så skulle jag gå upp och äta fruksot då mådde jag sjukt illa och kallsvettades :/
Asså när jag tuggar så byter jag i mig i kinden och näää det gör ju absolut inte ont? Kände att det började smaka järn i mun på mig så går jag och kollar i spegeln och ser att jag blöder rätt rejält plus att en liten kött bit ahde lossnat så nu är jag sjukt öm där :( inte nog med de så hade jag fått ett munsår också, jag som aldrig brukar ha munsår!! Så jag rigner till mamma och berättade allt. Hon bara har du testat ditt blodsocker imorse? Nä det hade jag tydligen inte gjort och det låg tydligen på 14.7 så där hade vi nog det hela att jag mådde så illa på morgonen. Och munsår säger mamma kan man få om man är stressad, och inte har vart nå bra i amgen för det komemr tydligen från magen. Men jag har inte vart dålig i magen iaf haha :P Iofs stressad har jag vart en aning så det är väl något sånt då! Men varför haaaaaaaaaaaaaaaatar det!!!

Mår iaf bättre nu, tur är väl de!

/ S


typ bästa!

Förresten igår kollade jag på parlamentet på tv, och gissa vilken som var med då? Björn Gustafsson detta charmtroll. jag garva typ sönder mig :D Så himla bra är han! Jag såg dock inte hela såg 30 min unegfär såg ju Andra Avenyn först en sjukt bra serie är typ besatt av den :) 


                                       image25

                                      image26


?

Jag vet inte om jag ska gå ut och gå elr inte? Det har dock börjat snöa lite igen :S Jag har beslutsångest, jag vill men jag orkar inte haha :P Vadå lat (A)

Jaja jag får se hur jag gör!

/ S

glad :D

Nu blir det sängen, är rätt seg och trött så täntke sätta på en film, sen ska jag nog sova blir en tidig kväll ikväll :)
Har ju även hört att Beck ska göra 2 nya filmer och Wallander 13 st nya blev så glaaaaaaad när jag hörde de :D älskar verkligen dom filmerna!
fast det tragiska är att Johanna Sällström inte är med längre och även Ola Rapace :( Undra vilka det kommer bli istället för dom? och undra om det kommer bli lika bra som förut? 
            
                                                

Måndag

Idag har jag vart ute och gått måste komma igång med träningen nu känner jag. Måste ha en fräsch kropp till sommaren så man kan visa sig i bikini haha :P minusgraderna gick ju upp från -11 till 0 grader så det va underbart skönt att ta en lång promenad riktigt fjällväder. Fick den känslan att jag vela bara vara uppe i fjällen och åka snöbräda när jag va ute och gick :)
Sen har jag bara pluggat svenska så rätt slapp dag.


/ S

Vinter?

Godmorgon!
När jag klev upp imorse kollade jag på termometern utanför fönstret och då stog den på -11 grader men solen sken och det är underbart väder plus att det har kommit en del snö. Så man kan ju undra om vintern har börjat nu? Man tycker ju att vintern borde vara slut i Sverige nästan den här årstioden det är ju nästan april. Mne tydligen har den börjat nu :S
Ska bli skönt att åka till Kreta i april och förhoppningsvis få lite värme och sol :)

Filmkväll :)

Aaaah snart blir det filmkväll hos mig. Väntar på att några polare ska dyka upp. Ska bli trevligt och mysigt :)
Har laddat upp med en ltie filmer här, dricka, popcorn, chips och godis här nu hihi myyys :D

Ha en treblig kväll allihopa! :)

Puss & Kram!


Dagens :P

Kom nyss hem från köpis vart där med Sofia & Emelie. Såg Ola med woooow haha :P Han är rätt söööt ändå den där killen, han verkar iaf vara ett charmtroll ;P jag som inte vela se han ajg som nsätan vägrade åka dit haha :P Sofia & Emelie är typ helt galna i honom hehe ;)

Inte nog med det så hann jag få med mig en tunkaklänning och en sjal från gina med mig hem också, tunikaklänningen har jag redan köpt en grå och en gul men nu blev det en svart också. jag och mitt svart hehe :P sen den där sjalen gick i svart och orange kostade bara 49.50:-  va ju halva priset på den och tunikan kosta 129:-
Kom undan billigt & bra idag :P
Sen såg jag att dom sålde ut förra årets bikinin för 15:-/del men fanns ju inga stl kvar typ bara L av allt å det blir ju för stort. Jaja men dom får väl in mera snart till sommaren och dom är väl inte så farligt dyr ändå :) tänkte mest att jag kunde hitta ngn som slit å släng när jag åker till Kreta nu i april men icke då. jaja!

   image19

bakis

Hatar att vara bakis, sjukt drygt men får inte bara huvudvärk man blir sjukt seeeeg också bläää.
Men måste passa på att tacka för en underbar Påskafton också super skoj verkligen! :D <3

Får se om man åker en sväng till köpis lite senare Ola är ju där haha. Fast det är egentligen inte jag som vill utan jag ahr 2 st vänner som tjatade så sjukt mycket igår att vi bara måste åka dit haha :P nu vet inte jag om dom va så spec seriösa heller eftersoma tt det blev ju itne en nykter kväll haha ;P men det visar väl sig senare :P


Vilken tur

Kom iaf hem med en gul tunika/klänning och lite smycken som passade till :) tack Kalle för att jag fick åka med dig hihi super gulligt verkligen.

Om ngn timme ska ge sig iväg ska hem till en kompis å sitta där å förfesta lite innan :)


Ha en bra kväll alla och GLAD PÅSK på er! :)

/ S

beslutsångest

Sitter här och velar fram och tillbaka vet nämnligen inte vad jag ska ha på mig ikväll. Skulle helst vilja ha något gult med tanke på att det är påsk. Gillar även gult det är somrigt och det är snyggt när man är brun :) dock är väl inte jag världens brunaste nu, men är väl direkt inte blek heller ;)
Köpte en gul lång tunika elr vad man ska kalla de på gina men den är för enkel att parta i :/
Får se om jag åker till köpis lite senare dom stänger ju ändå kl 17.00 kanske hittar något där :) helst gult!

Fast den här klänningen från www.victoriasecret.com är inte så tokig heller. Den är enkel och stilren :) den skulle passa fint nu och även till sommaren :) Jaja!
image14

Påskafton

Usch vilket väder det är idag, det snöar massa sånt där yrväder :/ fattar inte att det kan ha slagit om bara PANGTJONG helt galet. Jag som trodde att våren var påväg men icke då.

Ikväll blir det iaf utgång för min del, ska bli skoj har inte festat på ett bra tag nu :)

Puss & Kram


seeeeeeg!

Va meningen att jag skulle till en kompis ikväll och bara slappa se film å så, men jag kände att jag va alldeles för seeeg för de idag och då menar jag seeeeeg :/

Ska iofs ut imorn kväll så lär väl spara mina krafter jag har tills dess haha ;P

Ha en bra kväll! :) / S

Långfredagen

Kom nyss hem från farmor och farfar vart där och ätit och hälsat på.
Hon bröt dock trenden med "påskmat" fick fläskfilé och potatisgratäng istället sjukt gott :)
Farmor sa: man måste ju ge mat som ungdomarna gillar inte som gamlingar tycker om haha. Min farmor och farfar är så goa och sköna :) sen fick vi påskägg 2 jätte ägg med godis och slantar haha :D dom har ju kvar lite gamla uttryck också slantar och snöga t.ex haha :P
Dessutom så blev det både kladdkaka och ngn tårta hon ahde gjort till efterrätt så sjukt gott va de mumsfillibabba :D

Sen åkte vi vägen förbo mormor också när vi ändå va i S-viken så a vi där och fikade och hämtade våra påskägg va dock godis och pengar i dom med :)

Tack för alla påskägg och innehållet i dom! :) pengar behövs ju alltid hihi.

Fast en sak har jag undrat över? Undra hur man komemr se ut efter denna helg? Kommer kanske gå upp några kilo. Men det är det värt elr? ;) haha :P

Glad Påsk! :)

Påskkärringar :P

Sånna har det kommit en del till oss redan och plingat på dörren och sagt glad påsk! Sånna där små söta också hihi :)

Det va rätt ball när våra grannar kom och sa glad påsk

William: Nu får du itne ta mera Elvira nu räcker det
Elvira: Jag ska tappa en tand snart och jag får 5 kr före varje tand jag tappar haha :)

Hon står och pratar om helt andra saker medans Wille säger sluta nu får du inte ta mera.

Wille är så lillgammal och Elvira är en tuff liten brutta sjukt goa båda 2 jag bara älskar barn haha :D


Påsklov!

Då har man äntligen påsklov då, skönt :)

Hade bara svenska idag, hade redovisning sen fick vi sluta.
Träffade Bella & Sofia på stan vid 12 då lunchade vi sen gick vi på stan hittade ett par rosa pumps som jag ahr letat efter länge till min klänning jag köpte för ett tag sen blev nöjd :) Va inte så dyra heller dock.

Sen köpte jag en bukett blommor till mina päron eftersom att det är påsk, och det är dom värda :)
Måste ringa både famror & farfar och mormor å tacka för pengar och jag fick med :)

GLAD PÅSK ER ALLA! :D


Äntligen!

ÄNTLGIEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN funkar mitt internet igen och allt som det ska så himla skönt :D
Fast det är mindre kul när alla bilder och sånt försvinner har formaterat om datorn också elr inte jag men en datakille som jobba hos pappa har fixat så att allt funkar igen. Super duper tack verkligen! :D fast jag ska försöka ta lite nya kort, men jag har inte orkat isntallerat kameran än på datorn men det kommer.

Det har hänt en del saker sen jag skrev sist så vet inte riktigt vad jag ska börja hehe
Men helgen helgen som va, bar helt underbar. kan inte bli så mycket annat när man har dom BÄSTA VÅNNERNA man kan ha! <3 Ni förgyllar mina dagar, ni får mig att må så bra utan er vet jag inte vad jag hade gjort hihi.
Sen blev det inge Sthlm dne här veckan heller, det blir fredag den 28/3 istället. Och sen inte nog med det så åker jag och mina päron till Kreta den 17/4 ska bli så skönt det behöver jag verkligen :)


Puss & Kram

TRÖTT PÅ DETTA

INGET FUNKAR LÄNGRE PÅ DATORN, INGEN SIDA! ALLT BLOCKERAS GENOM VIRUSPROGRAMMET JAG LADDADE NER. OCH DET ÄR TYDLIGEN BRANDVÄGGEN SOM KRÅNGLAR SÅ NU KOMMER JAG KNAPPT UT PÅ NÄTET LÄNGRE. ELR JO MSN DÅ OM DET RÄKNAS! ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ DETTA NU! KOMMER TYDLIGEN INTE KUNAN GÅ UT PÅ NÄTET PÅ HELA HELGEN :(
ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG!


Hoppas ni får lyckad helg iaf! :)

Puss!

störande!

USCH, jag är inte på humör för 5 öre. Virusprogrammet vägrar öppna vissa sidor. Ett exempel är min hotmail som jag måste få upp måste skicka iväg ett skolarbete till läraren. Programmet blockar vissa sidor tydligen, störande!

Sen har jag världens mensvärk också och då blir ALLT DUBBELT. Mitt humör framför allt!

/S

suck

Godmorgon!
Har suttit hela morgonen och laddat ner ett virusprogram som jag fattar nada av va inte lätt precis. Hatar när dom krånglar till det, det ska väl fan inte vara svårt att ladda ner ett virusprogram och dessutom inte svårt att köra uppdaterningar? För jag tyckte de här va sjukt omständigt blir så sjukt trött! Men bättre att ha något än att få massa virus. men nästa vecka kommer en kille hit som är duktig på datorer och lgäger in Norton Antivirus programmet istället för det är mycket lättare bara att trycka nästa hela tiden haha :) Det är sånna progam en otenisk tjej för hålla på med :P fast iofs så är de det bästa också! :)
För er som undrar så har mitt nortonprogram gått ut det är därför som jag msåte ha ett "extraprgram" så länge.

lyckad dag?

Började dagen med att plugga när jag kom hem från skolan lite engelskaläxa, när jag blev klar med den så åkte jag iväg och hämtade en kompis sen åkte vi vidare till gymmet. Haha påvägen till gymmet iaf så råkade jag spräcka mina högtalare i min bil lyckat va? Blir så trött ibland asså! Inte nog med de så lyckas jag även kliva lite snett på springbandet så min fot är pajj elr nåt elr ja nu överdrev jag lite men det va inte skönt iaf :/ så jag råkade skrika till lite där så folk lär ju ha funderat haha :P

Hur ska jag klara mig utan musik i bilen? Elr hur Sofia? hahaha ;P

det kanske löser sig

Kom nyss hem från skolan, haft matte och sv idag.
Satt med en tjej på bussen som jag läser matte med, så nämde jag att jag åste föröska fixa mitt virusprogram på datorn för det har tydligen gått ut. Så känmde hon ngn som hon ringde som va duktig på datorer så han kanske kunna komma hem och fixa det :) vore GULD värt isf!

Nu ska jag plugga eng! :/

lite av varje

Idag har det vart en fartfylld dag. Den började med att jag åkte ner på stna och träffade Bella. Vi tog en fika och sen gick vi på stan och kikade runt lite, va väldans trevligt :) jag hittade en snygg skjorta från PEAK och ett par vita Fornarina Jeans på MQ faktiskt, det vill jag ha! :) Kanske kan spara till Sthlm för där har dom ju både en Peak-affär och en Fornarina-affär :)

Sen så tänkte jag att jag skulle till skolan och skriva ut ett arbete för jag har ingen skrivare hemma elr den funkar inte, men när vi väl kommer dit så är det fel på alla skolans datorer någon server som har pajat :/ kul!

Efter de så skulle jag till en kvinna jag köper mina Mary-Kay hudprodukter av. som jag kan rekomendera starkt väldigt bra produkter faktiskt trivs jätte bra med dom. Så ville hon veta om jag trivdes med dom osv. Sen frågade hon mig om jag ville tjäna en extra peng genom att sälja produkterna genom detta märke och så. Så får se om jag tar de elr inte. Är väldigt sugen på de som sagt. :)

Puss.

ledig :)

Idag är man ledig, skönt :)
Ska in till stan och träffa Bella vi ska ta en fika och gå och kika lite ska bli trevligt :)

Ha en bra dag alla! :)

Puss!

Braaaa :)

MIKA - LOLLIPOP

Hey, what's the big idea?

Yo Mika.


I said,
suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down,
I said,
suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down.

Suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down,
suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down.
Say love, say love,
oh love's gonna get you down.
say love, say love,
oh love's gonna get you down.

I went walking with my mama one day,
when she warned me what people say,
"live your life until love is found,
couse' love's gonna get you down."

"Take a look at the girl next door,
she's a player and a downright bore,
Jesus loves her, she wants more,
oh bad girls get you down.

Singin'
Suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down,
suckin' too hard on your lollipop,
oh love's gonna get you down.
Say love, say love,
oh love's gonna get you down.
say love, say love,
oh love's gonna get you down.

Mama told me what I should know,
too much candy gonna rot your soul,
if she loves you, let her go,
couse' love only get's you down.

Take a look at a boy like me,
never stood on my own two feet,
now I'm blue, as I can be,
oh love couldn't get me down.

Singing,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love, say love,
oh love's gonna get ya down.
say love, say love,
oh love's gonna get ya down.

I went walking with my mama one day,
when she warned me what people say,
live your life until love is found,
or love's gonna get you down.

Singing,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love (say love), say love (say love),
oh love's gonna get ya down.
say love (say love), say love (say love),
oh love's gonna get ya down.

Mama told me what I should know,
too much candy gonna rot your soul,
if she loves you, let her go,
cuz love only get's you down...

Whoa-oh, whoa-oh, whoa-oh, lollipop.
Whoa-oh, whoa-oh, whoa-oh, lollipop.

Sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
say,
sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down (lollipop)
 

samhällskunskapsprov

Har nyss kommit hem, har vart i skolan och gjort samhällsprovet, det va hyffsat lätt ändå :) fast långfrågorna va det som va värst tyckte jag. Men det kändes bra iaf. Nu har jag ont i magen vet inte om jag är hungrig det känns så iaf då kan man ju få ont i magen hmm :(
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ELLE! :)

Ha en fortsatt bra kväll!

usch!

Godmorgon!
Börjar halv 3 idag rätt segt, sen ska man bara hem och äta sen ska man tillbaka och ha samhällskunskapprov kl 6 :/ har ångest har knappt pluggat något kommer typ gå dåligt elr nåt. Men ett VG ska jag iaf försöka få det är mitt mål i den kursen iaf. och för er som inte vet så läser jag samhällskunskap B bläää säger jag verkligen tråååkigt!

/ S

Gbg i juli :)

Jag hatar verkligen att plugga och det blir dubbelt så tråkigt man har tycker att ämnet är tråkigt också. Jag har knappt pluggat nå samhäll man sitter ju bara vid datorn istället, borde egentligen ta tag i det som sagt för annars vet jag inte hur provet ska gå imorn :S

Fick reda på att den blir en ny Göteborgresa i sommar med genom pappas jobb, fast iår är det en i juni och en den sista juli. Förra året va det en i juni och en i augusti. Så vi valde att åka på den i juli som motsvarar förra årets resa i augusti. Blir 3 elr 4 nätter i GBG ska bli skoj för förra året va det skoj :)


Gbg i juli :)

Jag hatar verkligen att plugga och det blir dubbelt så tråkigt man har tycker att ämnet är tråkigt också. Jag har knappt pluggat nå samhäll man sitter ju bara vid datorn istället, borde egentligen ta tag i det som sagt för annars vet jag inte hur provet ska gå imorn :S

Fick reda på att den blir en ny Göteborgresa i sommar med genom pappas jobb, fast iår är det en i juni och en den sista juli. Förra året va det en i juni och en i augusti. Så vi valde att åka på den i juli som motsvarar förra årets resa i augusti. Blir 3 elr 4 nätter i GBG ska bli skoj för förra året va det skoj :)


Hmm...

Då va man hemma från skolan och engelskaprovet, det va faktikst svårare än vad jag trodde :S och jag som brukar ha hyffsar lätt för engelska. va inte så mycket gramatik då ahde det va lättare nu va det mycket skriva och översättning på en hel historia kände att int emitt huvud orka sånt idag så bläääää :/

Då var det bara att ta nya tag och nya krafter har ju samhällskunskapsprov imorn och det blir mera kämpigt :/ inge vidare roligt heller och det är sjukt mycket man ska få in i sin lilla skalle blir vansinnig!!

// S

Prov i eng

Valde att stanna hemma från engelskan idag på morgonen och även svenskan. Har prov i eng idag kl: 12.45. Får se hur de går men hoppas på bra iaf.

Det blir Sthlm den 20/3 istället mamma ringde och sa att hon hade bokat tåg dit då så det ska bli skoj :)


Ha en bra dag!


Seg dag

Det har vart en seeeeeg dag har pluggat hela dagen nästan :/ har ju prov imorn i eng har ångeeeest bläääää.
iofs har jag vart på köpis också med en kompis, köpte lite underkläder lite nytt å fräscht ;) hihi.

/ S

pluggar

Sitter och pluggar samhäll och eng sjukt tråååååkigt :/ men har engelskaprov imorn och samhällskunskapprov på tisdag blääääää!
Blir tydligen inte nå Sthlm fr mig på onsdag pappa kunde tydligen inte ta ledigt :/ det kunde väl han ha tagit reda på lite tidigare elr *suck* jaja får ta det en annan gång istället kanske på påsklovet som är v13 vi på Komvux har ju tydligen också påsklov å så ;P ska bli skönt!

Asså jag fattar inte vad folk tänekr med när dom röstar, som igår när det var andra chansen på melodifesitvalen så gick ju Sibel och Nordman vidare. För det första är inte Sibels nåt "schlager stuk" det är ju en ballad. Jag menar inte att låten är dålig, för hon sjunger bra och det är en fin låt men det är nog int enågot som kommer slå i Eurovision song contest. Sen Nordmans låt är helt värdelös om jag får säga mitt så den kan jag absolut inte fatta att folk ringer och röstar på. Helt sjuk!! Får jag bestämma mitt så tyckte jag att Ola skulle ha vunnit över Sibel och Suzzie tapper över Nordman elr vad tycker ni??

Nu ska jag iaf gå och plugga vidare!

BYE BYE!

beslutsångest

Idag har jag inte gjort mycket städat mitt rum och pluggat en massa bara.

Nu sitter jag här och har beslutsångest, vet inte om jag ska åka till en kompis och se melodifestivalen elr om jag ska sitta hemma med familjen och se de elr ja rättare sagt mamma pappa vägrar se det speciellt andra chansen han säger att det är helt värdelöst haha :P han är ju så självsäker han säger ju att Vikingarna kommer vinna (Christer Sjögren) det har han sagt från första början, så dom kan lika gärna skita i att tävla mera haha, Så säger han iaf! haha :P

Men som sagtr så vet jag inte hur jag ska göra ikväll. Båda delarna är ju lika mysigt :)
jaja får se vad jag slår till med hihi.

Ha en bra kväll! :)

Puss!


tråk

Höger- eller vänsterhänt? Vänsterhänt
Humör just nu? Uttråkad
Favoritgodis? Chocklad tror jag
Är det nåt du absolut inte äter? Blodpudding!
Kläder just nu? Mjukisbyxor och en top :)
Musik just nu? Äääh musik
Vad sa du senast? Haha kommer inte ihåg nåt till mamma tror jag :P
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? Hmm framtiden?
Sommarplaner? Jobba och kanske någon solsemster typ Cypern :)
Fisk eller badkruka? Haha lätt fisk ;P
Saft eller alkohol? Gillar inte saft, så får bli alkohol wiiiee ;)
Hur många kuddar sover du med? 5 st

Favoritväder? En STOR sol :D
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? Orkar inte tänka :P
Spelar du nåt instrument? Nepp
Morgon- eller nattmänniska? Både och beror på
Sparare eller slösare? Slösare tyvär ;)
Vem är viktigast för dig? Mina familj och mian vänner :)
Tror på liv på andra planeter? Njae
Har du några homosexuella vänner? Faktiskt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Vet inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 2-4 st :)
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? På ett ställe, men säger inte vart (A)
Snarkar du? Nej, tyst som en mus
Stjärntecken? Lejon
Äckligaste insekten? Allt typ
Det här är jag bra på? Jadu... ;P
Bästa bok:
Ingen aning
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Hmm, ingen aning
Vad vill du jobba som? Har inte riktigt bestämt mig än, men det blir väl nåt
Chips, morötter eller godis? Godis :D
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nää
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jo ska tattuera mig på magen (A) Har piercat mig i naveln men de blev inflamerat :(
Stökigt eller välstädat? välstädat
Gungar du på stolen? Det händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaa det vore coolt :)
Vilken hand håller du gaffeln i? I helt fel ;P (höger)
Hur många syskon har du? En lillebror
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Om det behövs
Gillar du att sjunga? Sing-star ;)
Anser du att du är stark? Haha verkligen inte
Brukar du sola? Njae itne så mycket, man blir rynkig :) Isf utomhus när det är sommar och sol :)
Vad gör du om du får hicka? Blir irriterad haha :P men dricker mycket vatten elr håller andan så brukar det släppa
Använder du knark? ABSOLUT INTE!
Kaffe, te eller inget? Kaffe Latte.
Vad längtar du mest efter just nu? Någon att gosa med :)


Godmorgon!

Har nyss vaknat. Måste ta tag i pluggandet snart känner jag blääää :/

Sen vill jag tacka alla mina underbara töser för en underbar fredag kväll, tack tack tack tack! :D va verklgien super trevligt ni förgyllar mina dagar verkligen <3 Vi kollade b.la på Festival, och Eva & Adam igår dom filmerna alltså gamla klassiker va sjukt skoj och se dom igen faktiskt va ju dock ett bra tag sen man såg dom sist. Men dom är faktiskt bra :) kom ihåg när man vela se ut som Ebba Hultqvist asså det va ju en flickidol typ haha :)
Massa minnen får man iaf hihi!

Nu ska jag plugga samhällskunskap :/

Hejdååå!


Mys med Bella

Har nyss ätit tacos, det var gott :) Sen ringde Bella och frågade om bella ci kunde hitta på något och självklart tacka man jaa :) hihi! Så det blir en lugn kväll med film och mys :)

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Ha en trevlig kväll allihopa! :) / S


skönt :)

Då har man pluggat lite samhäll i 1.5 h ungefär, satt mig ute i solen på altanen så skönt :) men det borde vara lite varmare typ sådär 20 grader elr nåt (A) fast ska iofs inte klaga bättre än snö och minusgrader iaf. Nu måste väl våren vara påväg tycker man elr? Jag får den känslan iaf speciellt när det här sånt här underbart väder :)
fast i det stora hela så vill ju jag självklart ha SOMMAR hihi. LÄNGTAR! (A) <3


Puss!

Tråk helg

Då va hemma från eng då, hade bara engelska idag som sagt. Men vi har ju förfaaaan prov 2 på måndag, hade jag helt glömt bort :S. Så har 2 prov nästa vecka eng och samhäll men jag tänker plugga mera på samhällskunskapen än på eng för eng är ju inte så svårt som sagt men det är dessvärre samhällskunskapsprovet. Ska kunna 2 långfrågor+massa vanliga frågor och det är ju inte lite sidor att läsa heller kommer typ blanda ihop allt känns det som :/

vad ska man göra i helgen då? Ja gissa det ni, det blir ju till att plugga typ hela helgen, kul :/ sen blir det väl att se andra chansen på melodifestivalen också, inte för att jag tror att dom har någon chans att gå till den stora finalen dom 2 bidrag som går direkt till globen som sagt. Dom gick ju inte ens direkt dit, utan dom fick ju en andra chans så därför tror inte jag att dom har någon chans att hem titeln även om någon låt där är bättre än många andra som gick direkt till finalen. HELTSJUKT!

Eller vad tycker ni??

....

Äntligen är jag klar med eng romanen som skulle skrivas på 6 A4 papper dataskrivet asså. och det var minst 6 sidor :O Läs inte eng B jag varnar er om ni hade tänkt göra de asså. jag är hyffsad på eng men tom jag tycker det är jobbigt elr det kanske beror på vad man har för lärare med iofs men våran lärare suger så det kan ju vara därför haha!
Imorgon slutar jag 11.50 iaf skönt då har man hela dagen ledig och dessutom är det fredag också underbart :D fast iofs så måste jag nog plugga i helgen har ett stort samhällskunskapsprov på tis och det är verkligen inte lite sidor man ska plugga på och allt ska ju fastna också HELP säger jag! :S
men får tar vara på helgerna med vännerna och med det menar jag att det får bli en lugn helg, inget festande :) det kan vara skönt det med ibland.

/ S

Nöjd :)

Kom precis hem från skolan. Fick tillbaka mattprovet också HAHA fatta jag hade fel på den där 1p uppgiften BARA resten fick jag full pott på. Asså klarade 2p och 3p uppgifterna också va den där 1p jag inte klara. Asså helt sjukt! Jag fick MVG iaf hehe så jag är nöjd.

Nu sitter jag och väntar på att Linda ska ringa så vi kan göra eng läxan tillsammans va så mycket så känns bättre och göra de med någon. Iofs så är det en uppgift som är personlig så den måste jag kanske ta tag i nu :O


Godnatt!

Är sjukt trött sovit dåligt i 3 nätter nu. Så nu blir det sängen och lite tv innan man somnar. Ska bli skööööööööööööönt! :)

BTW får säkert tillbaka matteprovet imorn. Börjar bli nervös, Usch usch usch! :/


GODNATT! :)

Godnatt!

Är sjukt trött sovit dåligt i 3 nätter nu. Så nu blir det sängen och lite tv innan man somnar. Ska bli skööööööööööööönt! :)

BTW får säkert tillbaka matteprovet imorn. Börjar bli nervös, hoppas det gick bra iaf :/


GODNATT! :)

Bra köp!

Idag har jag umgåts med min vän Sara, vi va till köpis och shoppade lite samt fika. Gud va vi skrattade vi har jämt så roligt ihop båda har samma humor ;) Nu hade dom ätnligen fått in dom byxor jag har sökt länge på GInatricot och dom ser ut såhär:

image16
I vanliga fall så har jag sthl 34 där men nu tog jag en 36a för att jag vill ju inte att dom ska sitta som vanliga jeans sådär tigha, jag vill ju att dom ska vara som på bilden lite större såkallad (Baggystyle) :D dom satt bra på också blev helnöjd. Valde mellan ett par begiea och ett par gråa jag tog dom gråa för tyckte de är en bättre färg kan ha dom till alla färger iprincip både snyggt till knallfärger och till pastellfärger nu till våren. Sen tyckte Sara att jag passa bättre i gråa också eftersom att jag är blond haha. så sa hon iaf! :)
Sen inte nog med det så köpte jag 2 nagerlack 1 som gick i rosa och ett som gick i orangerött med lite skimmer i och ett läppglans som gick i rosa, blir snyggt till sommaren :)

Puss!

Matteprov :/

Då va man hemma igen då, haft matteprov. Det va inte lätt precis och jag som brukar ha lätt för matte. Hade tydligen fel på en 1p uppgift, så det säger ju allt haha :P känns som jag kan glömma MVG iaf :O :
elr ja kan ju hoppas på att det gick bättre på dom andra uppgifterna ;) går det dåligt så skyller jag på att jag har sovit för dåligt för jag som bara 3 h inatt kunde inte sova :/ så man satt typ och halv sov på provet haha :P jaja!

Om en stund ska jag träffa en kompis på köpis vi ska gå och kolla lite och ta en fika, ska bli trevligt :)
Jag och Linda som jag har eng med vi skjuter upp läxan till imorn istället, som vanligt alltid sista minuten :P haha!


Puss // S


Stressad!!!

Är sjukt stressad, måste göra mig ltie mat nu, ska vara tillbaka till skolan till kl: 18.00 hur jag nu ska hinna :S

Ha en fortsatt bra dag! :)  //S

Nyvaken

Mm har nyss vaknat. Börjar halv 3 idag så sjuuuukt seeeegt. Har matte och sen hinner man bara hem och äta sen ska man tillbaka igen och ha samhäll i 3 h :/  Slutar kl 21.00 varje tisdag bläääää!!

Får se om jag åker in lite tidigare tänkte kolla på ett par rosa pumps till min klänning jag köpte igår :)  hoppas det finns några bara. Har sett ett par från Vagabond men dom är väl slut nu, haha tvekar ju så mycket är sjukt omständig :P
Jaja får hoppas på det bästa.
 

Skola+Shopping

 Hade eng och sv idag idag. 2 dubbel pass på eng 3 h inte det roligaste precis och som valigt så ger hon oss sjukt mycket läxa och på så kort tid också :/ det är mycket högre tempo på Komvux än vad det är på gymnasiet har jag märkt.

Sen efter skolan slutade kl: 14.15 så åkte jag till köpis och köpte en klänning som jag har velat haft ett tag, tog ju slut inne i stan så ringde till köpis och där hade dom min sthl och allt så jag la undan den och hämtade den idag. Blev så glad! :) Det är små rosor på den sjukt söööt, blir as fräsch till sommaren också så somrig :) sen tänkte jag leta efter ett par rosa pumps till eftersom att rosorna går i rosa, skulle bli sjukt snyggt :)
KAN NÅGON GE MIG SOMMAR!

Kommer kanske en bild på den sen.

Elle

image12

Är inne på www.elle.se och där hittade jag den här snygga framsidan på Victoria Beckham så sjukt snygg är hon där gillar hennes frisyr och hennes kläder där skarpt :)
Sen hittade jag även den här snygga kjolen där från diesel 599:- image13

Kladdkaka! :D

Idag har jag bakat min favoritkaka, KLADDKAKA, love it! <3


image11

Snyggt!

Looken från Ginatricot
Gillar byxorna skarpt :) även snyggt med ett apr pumps till som på bilden, ME LIKE!
image8

Björn Gustafsson

Igår blev det Melodifestivalen hemma hos Sofia, det var skoj :) men jag är faktiskt väldigt besviken på Melodifestivalen iår inga höjdare och direkt inga schalgerlåtar. Det var bättre förr! och sen fattar jag mig inte på alla som röstar alla gånger heller, vaaaafaaaan tänker ni med???

Det BÄSTA med Melodifestivalen är ju självklart BJÖRN GUSTAFSSON! :D <3
Den killen har i princip ALLT! Han har charm. han är söt, han är skön jaa vad mer kan man begära av en kille? ;)

Önska att det fanns flera sånna killar! Elr va tycker ni? :)

image9


Lördag

Ikväll ska jag träffa lite kompsar och se melodifestivalen ska bli myyyys :)
Så får man ju självklart se Björn Gustafsson igen han är bara så himla braaaaa. BÄST helt enkelt!!! :D

Hoppas ni får en bra kväll alla! :) 

Puss

Gårdagen

Vakna nyss, lite små seg efter gårdagen ;)

Tack för igår!  Sjukt kul gud va vi "skaka rumpa spruta skumpa" haha :D

Nu ska jag iaf försöka ta tag i mig själv och göra något vettigt typ som att gå ut och gå och gå och träna bort alla kalorier man fick i sig igår haha :P dock är inte vädret det bästa, regn hatar det! :/

Ha en bra dag! :) //S


RSS 2.0