Krokuserna tittar fram

Detta underbara väder har hållt i sig ett bra tag nu. Ser att krokusarna har börjat titta fram. Är det kanske så att våren är här nu? Såg på vädret att det skulle bli vårvärme iaf i helgen. Å jag hoppas att det håller i sig.

Ska snart ta mig en runda till torget å kika lite.


Vi hörs!!


Tisdag

Uuuuh vad trött jag känner mig. Sov till nu. Har ju bytt matten till måndagar ist så jag vara ledig tis, ons å fre om jag vill vara de. Det beror ju på om det är mkt att göra på den kursen så kan det vara skönt att gå på ett övningspass på fredagarna också. Så man kan ju hoppas att dom ringer från jobbet nu när det är rätt lugnt i skolan. Ska iaf ta å städa ur skafferiet hade jag tänkt, så får man se vad man hittar längst in. Det kommer säkert visa sig att man har 5336366 risförpackningar osv haha :P



ha en fin dag!



Vår?

Herregud vilket underbart väder de är ute, ett riktigt vårväder. Kanske att våren är påväg? Hoppas, hoppas, hoppas!!!



Friday

Ska iväg till mitt sommarjobb igen för lite upplärning av kassan osv. Ska även jobba imorn med+upplärning men då får jag lön för den dagen. Det känns ändå rätt gött.


Nej nu blir det lite fix å sånt innan jag beger mig.


Ha en fin dag!

Det känns så bra :)

Nu är jag hemma igen efter ett möte med M, alltså butikschefen. Hon visade mig deras system på datorn hur det fungerar lite smått å sen sa hon även hur jag kommer att jobba i sommar. Får eventuellt jobba i höst med. Sen sa hon även vad jag kommer göra vad mina arbetsuppgifter kommer bli. Hon är så sjukt snäll och så lättsam. Det känns ju väldigt skönt att man känner henne å att hon känner mig. Tror vi båda tycker det är härlig känsla. Så imorgon ska jag börja lite smått med att få vara med ngn i kassan å på lördag så ska jag jobba. Men hon sa du behöver inte känna att du ska kunna allting på engång ta det lugnt å fråga oss om det är något. För detta kommer ta sin tid. Detta känns så bra :)

Nu ska jag slänga i ngn tvätt.


Vi hörs!

Spänd

Snart så ska jag bege mig in till stan för en träff/möte på jobbet  som jag förhoppningsvis ska jobba i sommar. Som tur är så känner jag butikschefen där men de övriga ville träffa mig å så. Lite spänd är jag allt men det ska nog gå bra.


Ha en fin dag!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu kan jag bara hoppas på att jag har ett sommarjobb klart. Finns bara ett problem å de är att jag har en inbokad resa i mitten av juli då det är som värst under semstertiden. Men jag smsade henne å sa att jag kan skjuta fram resan isåfall om det blir aktuellt. Så det är bara att hålla tummarna så får vi se. Återkommer mer om de om det blir aktuellt.


Nu ska jag ta mig en dusch å sen fixa mig inför en hel skoldag.


ha en fin dag!

Begravningen

Gud vilken fin begravning det var igår, för J:s mormor. Gråter bara jag tänker på det.
Jag vet att du har det bra där du är nu.

Idag så ska jag på utvecklingssamtal på eng. Vi har ingen riktig lektion den här veckan utan man har fått boka upp sig på det ist.


Hörs!

Just nu...

Just nu så håller jag på tvättar.

Sen så kanske jag ska träffa en vän på torget för att strosa runt lite å även ta en fika tror jag.

Imorgon så ska vi till J:s pappa som fyller år å på söndag ska jag baka till begravningen på måndag.


ha en fin helg!


Göra om lgh

Idag så vill jag bara köpa nya grejer å göra om allt i lgh. Gud vad skoj det skulle vara. Har hittat så mkt fint. Men jag kan inte bestämma hur jag vill ha det. Vet bara att jag vill göra om hela lgh. Fast sen var det ju det där med pengarna, det kostar att ligga på topp ;)

Vårdag

Jag hoppas verkligen att våren är på väg nu, på riktigt alltså. Man vet ju aldrig. Fast man kan alltid hoppas. Det har varit riktigt vårväder nu i några dagar. Strålande sol och i solen har vi faktiskt haft närmare 20 grader. Helt sjukt. Nästan så man vill lägga sig på stranden i bikini ju. Kanske inte riktigt men nästan.

nej, nu blir det en dusch innan jag ska fixa för att bege mig till skolan.



Hörs!


Tisdag

Ska strax ta mig en promenad i detta härliga vårväder till torget för att göra ett bank ärende.



Vi hörs!


Fredag

Idag är jag ledig å ska in till stan med en kär vän för lunch å samt kika runt lite, det ska bli trevligt :)
Annars i helgen så ska jag iaf ta å baka lite bröd samt städa lgh. För fyfaaan vad dammigt det är här.
Sen så får vi se vad tiden visar.


Ha en fin helg alla!


Solen skiner

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Med mig så är det helt ok ändå. Men visst kan det bli bättre.

Idag så blir det plugg och en runda till torget hade jag tänkt. Solen skiner å det är plusgrader bra många också. I solen är har jag i mitt fönster 21, 4 grader. Det börjar lukta vår kanske? :)



Ha en fin dag!

Måndag

Sådär, då var jag hemma från skolan. Känner mig en aning stressad då jag ska på diabetesträff om ca 1 h. Det är andra gången denna gång. Ska bli kul att träffa alla igen. man får så mkt bra tips å ideér.

Just de, gick nyss in å kollade min mail. Så såg jag att jag ska få komma på en vising. Blev lite smått chockad så svårt som d eär att få lgh i denna stad. Å man måste ju vara aktiv också så man inte raderas. Vi vill ju helst köpa lgh men det funkar inte riktigt så nu. Det är ju bara min sambo som har fast jobb å han vet ju inte om man vill bli kvar där hela livet. Han vill ju iaf jobba upp sig om man säger som så. Å jag pluggar ju nu, vet inte riktigt heller vad jag är inne på att söka till hösten. Har några saker jag funderar på. Men ett beslut måst eju tas ganska snabbt ansökningar ska vara inne i april. Men vi får helt enkelt se vad det blir.
men när bäda har fått ett fast jobb vi båda trivs med så ska vi köpa. Annars så kan man ju alltid förnyas sig med hyres lghter haha :P Finns dock vissa fina områden jag skulle kunna tänka mig att flytta som är hyres. Å en av dom har jag blivit erbjuden att få komma på visning hos. Dock är hyran väldigt hög. Men tacka ja ska jag göra iaf. Sen så är det ju inte säkert att man får den iaf. Det är ju flera som kan tacka ja.


Nää, nu ska jag försöka göra mig klar här för att ta mig en promenad till sjukhuset.


Vi hörs!

Dödens vecka

Kl 6 imorse ringde både min å J mobil hysteriskt. Det var A alltså J:s syrra. Vi svarade inte först. Dels för att hon väckte oss båda. Iofs så skulle J:s kl ringa kvart över ändå. Så det var på ett sätt bra att hon ringde som en galning. Å jag ringde upp. å hon grät i telen å talade om att deras mormor hade dött inatt. Så det va väldigt tråkigt besked det med. Detta är ju dödens vecka för oss. Först dör Ronja å sen så dör J:s mormor.


Börjar bli ganska trött på detta nu...


Vi hörs!


Bokat

Jag lever men de är knappt... det här är nog det värsta jag har varit med om, dock har jag aldrig varit med om att ngn närstående har dött.

Sitter å läser en eng bok nu som ska diskuteras på mån så den ska alltså vara utläst tills dess å jag började idag, bra där. Men jag har varken , lust elr ork att läsa denna nu. Känner mig helt tom. Känns som jag inte vet vad jag läser, men jag får helt enkelt kämpa på.

Dessutom så har vi bokat resa nu också till Cypern i juli, det ska bli riktigt gött.


Ha en fin dag alla!


....

näää vad jobbigt detta är. när ska detta släppa? min saknad efter ronja...


Helt tom...

Uuuusch vad jobbigt detta är. kan inte sluta tänka på Ronja. Har inte sovit nåt inatt bara legat å tänkt. Jag känner mig helt tom finner inga ord så mycket jag saknar henne :(


Jag som har prov imorn också undra hur de ska gå, funderar på om jag ska försöka skjuta på båda. Eller gå dit å försöka. Hur om de tär värt de?




RSS 2.0