Tvättdags

Godmorgon på er! Sitter här å väntar på att kl ska bli 11.00 så jag kan gå ner till tvättstugan med all tvätt. Usch så trååååkigt de är att tvätta. Men det lär göras.

Nää nu ska jag borsta tänderna å göra mig klar.


Hörs kanske senare annars ha en bra helg!!


Inget vatten

Mellan kl 10.00-14.00 stänger de av vattnet här. Så nu har jag förberätt med 2 st spannar utifall man måste kissa. Ska nämnligen ut kl 12 så jag lär väl inte hinna kissa så mkt men iaf några gånger till. Passade även på att ta en dusch å att borsta tänderna ganska tidigt elr ja gick upp kl 7 tänkte att de kanske har stängt av vattnet tidigare. Haha jaa jag är hypernervös som jag alltid får höra av min kära sambo :P


Nej, nu ska jag springa å kissa en sista gång alltså normalt innan de stänger av vattnet sen får jag kissa å hälla i vattnet i toan å sen spola. De sa nämnligen J att man kan göra hmm låter väldigt mysko haha. Jaja vi får se om jag lyckas med detta elr om det är vatten å kiss i hela badrummet sen haha ;) 




Hörs!!


godmorning

bläää vad jag är trött. jag är iofs alltid trött nuförtiden men idag är det extremt vet knappt vad jag är känns de som.

idag så ska jag iaf iväg å fixa mina bryn å ta en runda på torget när jag ändå är där hade jag tänkt. annars så vet jag faktiskt inte vad som händer. vi får se vad resten av dagen visar


ha en bra dag!

saturday

Har precis målat klart sovrummet en sista gång förhoppningsvis. Nu måste måste de väl ha täckt riktigt. Hade tydligen täckt lite sämre på vissa ställen bara så kund eju iofs bara ha tagit de ställerna men då bestämde jag mig för att ta allt igen har ju ändå massa färg kvar så. Johan jobbar ändå så. Nu ska jag faktiskt passa på att städa när jag ändå är ensam.

Sen blir det att vila, har sådan mensvärk, bläää!!



Ha en fin dag!


Jag trodde jag skulle dö!

Ni ska bara veta vilket oväder de var här igår kväll. Det blåste så in i bomben. Stora grenar lossnade från stora höga tallar, björkar. Vi som har de utanför för våra vardagsrumsfönster också. De kändes som de skulle gå av å rasa rakt in i våra fönster. De måste typ ha varit ngn miniorkan här elr nått. Jag var så rädd så jag grät. HELT SJUKT!! Jag trodde jag skulle dö!!

Men nu så är de helt lugnt igen. De ända man ser är att fler stora grenar har blåst sönder å att alla löv är typ borta från träden, haha


Drömmer mig bort...

I flera dagars tid har jag tänkt på Ullared. Jag verkligen ÄLSKAR detta ställe. Har t.o.m drömt en massa drömmar om de på nätterna. Tänk om Ullared hade legat i GBG då skulle jag bo där. De har väldigt mycket snygga saker för väldigt bra priser. Fast de är väl ändå tur att de inte ligger här för då hade jag handlat upp alla mina pengar haha.

J har faktiskt lovat att vi ska åka dit igen innan jul någongång å b.la handla julklappar.

Jag drömmer mig bort... haha jag är nog störd!!!


Nej, nu ska jag sluta här, kan skriva hur mkt som helst om Ullared men då blir jag bara knäckt haha. Så jag slutar här innan de spårar ur!!


Hejdå!!

Tisdag

Jag var ju hos tandläkaren igår på en undersökning hade inga hål. Tycker d eär läskigt att gå till tandläkaren, tycker inte ni de?

Idag så ska jag in till stan en sväng med J:s mamma som vela ha sällskap ska äta på köttbullecafé. Så sjukt goda köttbullar å även deras potatis mos. GODASTE!! :) mums!!

Ikväll så har jag å J bestämt att vi ska måla engång till i sovrummet å sen är de klart. Vi har väldigt mkt färg över så kan lika gärna dutta på igen.


Nej, nu ska jag ta mig en dusch


Vi hörs!


Kladdkaka

Har faktikst lovat min kära sambo att jag ska baka en kladdkaka. Så det står på spel denna fredag. Annars i helgen så blir det till att fortsätta måla de andra två väggarna. För nästa helg så kommer J:s pappa in å ska hjälpa oss att tapetsera så det ser jag fram emot :) Annars så blir det nog en lugn helg hinner väl inte med så mkt annat.



ha de gött!


Renovering på G

Igår så var jag hos gynekologen för min mensvärk. Det var ju på tiden. Har ju gått å haft mina plågor i väldigt många år så jag tänkte att de var på tiden att jag tog tag i kragen å gick dit. Å resultatet visade sig att jag hade tre st cystor på äggstockarna. Å de blev jag genast orolig å frågade va de innebär?? Hon ba du behöver inte vara orolig för att de är cancer. Jag ba är de säkert? Hon ba jaa d eär väldigt vanligt för kvinnor när de har mens att få sånna där. Å de kallades nåt på E nåt ord på latin. Kommer inte inte ihåg nu men skitsamma. Å de är tydligen därför jag har haft sån värk för att de ligger å tryker på mina äggstockar. Å hon vela att jag skulle komma tillbaka om tre månader å göra en ny kontroll en säkerthetskontroll utifall de skulle vara jaa... precis. Fast hon kunde nästna garantera att de va detta ord på E. Man tycker ju om de skulle vara nått allvarligare så kan dom inte låta de gå 3 månader va? Det är ju isf tjänstefel skulle jag vilja säga. Sen fick jag några starkare tabletter mot min mensvärk å ska prova dom nu nästa gång jag har det. Så får vi se om de hjälper. Ska ju inte behöva vara hemma från skola/jobb varje gång. Vi får hålla tummarna.


J och jag håller på renoverar vårat sovrum. Det kommer nog bli väldigt snyggt när de är klart tror jag å jag hoppas även de. Så idag blir det till å måla för andra gången på ena väggen. Där vi ska ha en fondvägg sen. Alltså vi ska tapetera där elr ja J:s pappa ska hjälpa oss med detta :)


Nej, nu ska jag snart äta lunch å sedan ska jag ta en promenad i detta härliga höstväder.


Hörs!


Godmorgon!

Usch, vad jag är trött, helt slut är jag. Sitter uppe hos min sambos mamma å har sjuuukt tråååååkigt. Skulle vilja lägga mig ner å sova men det kan jag inte göra. Man vet inte riktigt vad man ska göra när man är hos ngn annan såhär så därför tog jag med mig datorn. Fast att jag vet att jag får göra exakt vad jag vill här uppe. Men man känner ändå sig dum. Anledningen till att jag sitter här uppe är för att de lägger golv i våran lgh å det kommer tydligen ta hela dagen. Men som tur är så slutar J kl 12.00 för att jag ska slippa ha tråkigt. Han är guld värd! <3




måndag

Då ska jag snart iväg på ett ärende, elr ja om ca 2 timmar. Så får vi se vart de leder.

Imorgon så får vi nytt golv inlagt i vårat sovrum iaf, kl 7.30 på morgonen känns sådär att behöva gå upp tidigt. Ska iaf inte vara hemma då har jag bestämt, jag tycker det känns lite dumt att sitta hemma just då så jag har valt att gå upp till J:s mamma som också bor här. Hon jobbar så det känns ändå rätt gött. Sedan så tänkte jag ta en sväng till torget också, kan inte sitta där hela dagen. Känns som jag måste fördriva tiden på nått sätt haha :P
Jaja det blir nog bra när de blir klart iaf.



Nej, nu ska jag fixa lite innan jag drar mig.


Vi hörs!


Helg

Då var det helg igen då. Denna helg så har jag tänkt att jag ska städa vardagsrummet som jag inte hann med förra helgen, tar längre tid än vad man tror. Får hoppas de inte regnar bara. Annars så ska jag träffa L i helgen vi ska kanske in till stan en sväng för en fika, sen blir det nog inte så mkt mer.


Ha en bra helg alla!

Nackspärr

När jag vaknade imorse så kände jag att jag inte kunde vrida på nacken varken åt höger elr vänster. Det stramade till som f*n. Så jag antar att jag har fått världens nackspärr kan bara kolla rakt fram. Jag tycker det iofs stramar lite då med. Måste ha legat som en död säl inatt elr nått. Fan vad dryyyyyyyyyygt!!!





Diabeteskontroll

Godmorgon på er! Idag blev det en tidig morgon, har varit på diabeteskontroll här på morgonen, och som jag trodde så var allt bra förutom min sköldköttel som fortfarande ligger för högt. Undra på att jag är trött hela tiden då. Undra hur länge jag ska behöva gå å vara trött då? Hmm... har fått öka dosen iaf så får se om det blir bättre.


Nej, nu ska jag snart göra mig redo för en powerwalk å sen blir till att städa garderoben




ha en bra dag så hörs vi

tvättdags

igår så var jag till frissan å klippte mig plus att jag fixade min utväxt. jag blev rätt nöjd med klippningen men dock inte lika med blonda, ser lite gult ut upptill å de vela jag inte ha. fast det sjuka var att när hon blåste håret tort så blev de inte alls gult fast de såg gult ut när de var blött. men sen när jag duschade igår kväll så torkade jag på det å då blev det gult iaf i hårbotten :S skuuuuuumt!!! men hon sa att de gula kommer lägga sig de är bara så ibörjan så vi får hoppas på de. jaja!!


nu sitter å väntar på att få gå ner tlll tvättstugan med all min tvätt, fyyy så tråååååkigt!!!


RSS 2.0