friday

då är det äntligen fredag å helg. det ska bli så himla skönt att få lite ledighet :)

vad händer i helgen då, jo i helgen ska jag ner till kungsbacka en sväng å hälsa på J:s pappa å även ta en runda på kungsmässan. denna galleria är nog den finasste galleria jag någonsins sett. den har tom fått pris för det tror jag. å sen blir det lite plugg också.


nu ska jag äta lite vaniljyoghurt å knäckebröd å sedan gå till torget för att möta upp en vän för en fika samt gå å strosa runt lite på torget. jag kanske brode förklara mig bättre torget, är alltså inget torg så utan de tär ett köpcentrum/galleria som är väldigt stor, det är som en köpstad.

jaja nu blir det en snabbdusch å sen måste jag fixa mig å även äta.

vi hörs!

Heldag

Idag har jag varit uppe väldigt tidigt. Jag är precis hemkommen från en lååååång promenad. Tror jag har gått i rask takt i nästan 3 h. Så det är jag nöjd med. Nu ska jag hoppa in i duschen å sen äta en god kycklingsallad för att sedan bege mig till skolan för en heldag elr ja går från 13-17. Kanske ska kalla det ett eftermiddags pass ist :P jaja sktisamma!!!


Ha en fin dag alla!


tisdag

imorse så var jag å tog nytt sköldköttelprov och imorn så fick jag en återbudstid hos läkaren igen. det är ändå bra att dom har koll på mig lite oftare nu när varken mitt blodsocker å mitt sköldköttel värde har varit bra.

idag är jag ledig om man får säga så, så den dagen går åt till att plugga. sen ska jag nog ta å dammsuga lite också.

ikväll så tänkte jag självklart se handbollen annars så händer det inte allt för mkt :P


vi hörs!

Handboll+trevligt sällskap

Har precis duschat, ska snart fixa mig lite å göra mig klar. Ska nämnligen hem till C och K för trevligt sällskap å sen på handboll å äta god mat å så. Tror att det kommer bli mycket trevligt :).

Nej, nu får jag stoppa här å göra mig klar.



Ha de fint!


seg

idag känner jag mig verkligen seg. har ingen som helst ork med något. jobibgt å sitta å vänta på att få åka till skolan också. ser hellre att man börjar vid 8 å sen slutar vid lunch istället för att börja efter lunch å sluta senare på eftermiddagen.

nu ska jag göra någon nytta här ta å dammsuga lite.


höres!

Pluggdag

Nu sitter jag här med min mensvärk och försöker få ihop en uppsats på engelska. Det går sådär. Vet upplägget iaf. Jag tror det blir bra. Men har fastnat på den andra meningen vet likson inte hur jag ska börja den. Har kommit på en bra ledande fråga iaf å det där som ska skrivas direkt efter det har jag inte riktigt bestämt hur det ska vara. Det måste ju passa in på den frågan också. Vilka problem va? haha!


Denna dag blir en hel pluggdag passar på när jag är "ledig"



Söndag

Jösses vad mörkt det är ute, det känns som klockan är 7 elr nåt istället för 11. Iofs så regnar det så de tär väl den stora boven i det hela. Vi har 6+ grader ute också. kan det inte hålla i sig nu å bli en tidig vår. Våren här nere brukar ju bli tidigare än i Gävle. Men vi får se hur det blir.

Vi har börjat å kolla runt lite på lgh nu. Vi ska gå på en visning på tisdag å sen en veckan som kommer. Någonstansd måste man ju börja. Det var ändå bra priser på dom för att vara i GBG. Ska bli väldigt spännande :)


Nu väntar en snabbdusch å sne får jag vänta på att J kommer hem från jobbet så ska vi till Coop en sväng.


Ha de fint!

Lördag

Bläääää vad trött jag är idag. Orkar knappt resa mig från soffan.

För övrigt så sitter jag i väntar på att J ska komma hem från jobbet så vi kan åka å handla någongång.
Kan vara skönt att få lite frisk luft när man är såhär trött å seg som jag är idag.

Nu ringde klockan därute ska ta ut min hallonpaj å se hur den blev.


Hörs!


Torsdag

Sorry för en sen update. Har varit väldigt mkt sen i tisdags då vi kom hem. Har varit hem under några dagar. Väldigt skönt att få komma hem igen å slippa laga mat å bara vara, ( Jaaa jag är lat) ;P

Igår så började mina studier igen. Jag vet liksom inte hur jag ska göra med en kurs. Har inte riktigt bestämt om jag ska gå den elr ta bort den. Det är nog på tiden att jag bestämme rmig för jag måste meddela CSN också annars får jag aldrig några pengar.

Har bestämt mig att jag måste ta å bestämma mig under dagen iaf.

Nu ska jag fortsätta beställa kurslitteratur har just nu beställt en bok. Men det hittar inte en del heller isf får jag åka upp på studentbokhandeln å köpa dom. Men de är ju så mycket dyrare där än om man beställer dem från nätet. Väldigt irriterad just nu att inte vissa böcker ska finnas.


Tvätta m.m

Godmorgon på er!
Idag så ska jag tvätta undan det sista innan vi ger av oss av imorgon. Sen när jag slutar kl 12 så ska vi åka å handla det sista sånna där smågrejer. å sen när det bara hem att packa å hoppas att vi klarar oss med en väska ;P

Annars så hörs vi förhppningsvis när vi har kommit till Gefle.



Ha det fint sålänge!

BARA EN VÄSKA

Gud vad jag känner mig seg idag orkar typ inte göra något. Tänkte jag skulle ta upp BARA EN resa väska. Jag har lovat J att vi inte ska ha en varsin väska med oss när vi åker upp. Å jag ska försöka hålla de men vi får se om jag lyckas ;) Man kan ju tro att jag ska vara borta flera månader varje gång jag ska iväg någonstans haha. Men tror att de är fler kvinnor som har sånna problem elr? Så kan man börja packa lite saker som man vet att man inte kommer använda innan man åker. Ska försöka vara i tid för engångsskull inte ta allt i sista minuten. Sen ska jag tvätta resten imorn tänkte jag. Vi åker nämnligen till Gävle på torsdag å 5 dagar. Lika bra att passa på innan studierna drar igång.

Söndag

Effter att J har slutat jobbet så ska vi åka med våran soffa elr tyget på soffan. Det är andra gången det har börjat slitas nu och det är inte ok. Det är dessutom andra gången också. Helst vill jag ha tillbaka alla pengar på den å sen köpa en ny ngn annanstans för det är ju inte meningen att man ska behöva byta tyg var tredje månad liksom. Det måste ju dom förstå elr? Dels när vi bara sitter i den som vanliga människor.

Sen har vårat köksbord spruckit också å de är köpt på samma ställe. Det har dom redan sagt att vi kan få ett nytt dyrare bord. Men det är inte säkert att de passar med stolarna för de.

Jaja vi får se hur de går.


Ha en fin dag!

Gårdagen

Jag fattar inte varför jag alltid vaknar tidigt. Vi kom hem klockan 4 imorse å jag vaknade när J:s klocka ringde klockan 8 för då väntade jobb för honom. Så det blev iofs inte så mkt dricka dels inte för J ;P. Jag känner inte alls av gårdagen så de är skönt.
Annars så var gårdagen väldigt ttevlig med godmat och drickande vi va 8 st spelade spel å massa sånt, gaaalet :)
Får se om det blev några bilder, elr bilder blev det men om det är ngn godkänd bild vill säga haha :P



Nu ska jag bara vara...känner mig kanske lite sliten ändå elr är nog lite trött ;)

RSS 2.0